Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот olimpi » 02 мар 2022 13:50

Сега прочетох за Чандъра...освен че ще играем на Герена ще се делят и приходите...ами хвала. Може да е малко, но е от сърце, в тези трудни времена всеки има нужда от пари.

Къде са тотоневци и финяги се пита в задачата.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 02 мар 2022 17:38

Отдавна искам да споделя,не ми харесва вратарят да бъде капитан.Знаем,че само капитана може да зададе въпроси на съдията по време на мача,а вратаря е далеч от събитията.Така никой не може да му държи сметка на рефера
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 мар 2022 17:06

Така:

„Какво очаквам от Вечното дерби ли? Това дори с думи не трябва да се казва. Огромно чувство, енергия, която кипи от двете страни – от левскарската и от другата. Като бях малък ходих по мачовете, и на стадион „Българска армия“ включително. Този мач е нещо уникално. Очакванията ми са да се получи супер атрактивен двубой и ние да победим“, коментира Стефанов пред „Блиц“.

Ами за мен това момче е зачеркнато с дебелия флумастер, още преди да е почнал. Набийте си го в кратуните бе, ритнитопковци, че няма "вечно" дерби с Литекс. Имаше такова с ЦСКА, а приматите по трибуните в другата половина от стадиона не са предпоставка за нищо. Аз бойкотирам този мач и не го гледам дори по тв (ще си купя само виртуален билет и толкова), като го върнат на Герена, където играем със селските отборчета, веднага ще съм на стадиона. С Литекс на Васил Левски мога да ида, само ако е финал за купата!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 03 мар 2022 18:44

За съжаление няма такива като Кокала ,които не цепят басма на никого.
Боримиров и той май споделя истината за Литекс.
Останалите от ръководството обаче дипломатично си мълчат,даже изговарят и лъжата
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 мар 2022 18:48

И Мъри вчера каза, че е вечно дерби.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 мар 2022 18:58

mikata написа:И Мъри вчера каза, че е вечно дерби.

На Мъри съм му дал (кой съм, че да му давам, но все пак) 1 година. Засега на терена се доказва и то на 101%, извън него, на пресконференциите, по теми извън футбола, е под всякаква критика - и за БХ, и за държавата, и за Литекс, абе за всичко. Досега единственото му умно нещо беше, че поиска изсветляване на всичко, останалото му е леш!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 мар 2022 19:45

Репортер: Честита победа над ЦСКА !
Ники Митов: ТеС не са много-много ЦСКА, ама, благодаря.

нЕкой се'ша ли се ? :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 мар 2022 20:04

THE G.A.M.E написа:Репортер: Честита победа над ЦСКА !
Ники Митов: ТеС не са много-много ЦСКА, ама, благодаря.

нЕкой се'ша ли се ? :mrgreen:

Ники Митов е псоелдният истински левскар в Левски. Вярно, не ставаше за треньор, но беше левскар, всичко след него е.... Затова Мъри не го слушам какво говори, щото ми иде да му тегля една, но на терена няма равен, затова си мълча. След септември обаче няма да си мълча, защото трябва да е наясно, че Левски го има колкото заради него, двойно повече заради нас, а ние Литекс си го наричаме Литекс и не целуваме на БХ задника (изключвам една малка тор в Б)
Непринуден написа:

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 03 мар 2022 21:18

tmanolov написа:

На Мъри съм му дал (кой съм, че да му давам, но все пак) 1 година. Засега на терена се доказва и то на 101%, извън него, на пресконференциите, по теми извън футбола, е под всякаква критика - и за БХ, и за държавата, и за Литекс, абе за всичко. Досега единственото му умно нещо беше, че поиска изсветляване на всичко, останалото му е леш!

И като мине тая година какво, дето си му я дал?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 мар 2022 21:49

Blue_Blood84 написа:
tmanolov написа:

И като мине тая година какво, дето си му я дал?

Нищо, ще се държа с него като с треньора на Левски, а не като клубанат легенда, дошъл в най-тежкия момент - без да си спестявам нищо, което в момента правя. Не че на някого му пука за мнението ми, но все пак
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”