Томето дръпна дявлоа за опашката като каза след третия гол, че сме се класирали...

Много емоция, много любов във коментара. Обичаме ви ГОНГ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FC_LEVSKI написа:Вече чакам само Щърков да забие някой хеттрик и обещавам да не псувам Борат повече от 3 пъти
delpi написа:Добре стана с тези 2 гола на Калмар, за да паднем малко на земята и да разберем, че трябва да играем на ниво 90 минути! Да ни е обеца на ухото и Ясен да ги стяга на тренировките, защото освен тези 2 гола шведите имаха и още 1-2 чисти положения а по-гоемите отбори обикновенно се възползват на 100% от положенията си! Личи си, че отбора ни все още се изгражда и обиграва, и трябва време.
Честита победа на всички и дано имаме късмет на жребия!
Deliba6 написа:delpi написа:Добре стана с тези 2 гола на Калмар, за да паднем малко на земята и да разберем, че трябва да играем на ниво 90 минути! Да ни е обеца на ухото и Ясен да ги стяга на тренировките, защото освен тези 2 гола шведите имаха и още 1-2 чисти положения а по-гоемите отбори обикновенно се възползват на 100% от положенията си! Личи си, че отбора ни все още се изгражда и обиграва, и трябва време.
Честита победа на всички и дано имаме късмет на жребия!
Лично на мен, след 3:2, ми изплува кошмара "Антверпен"!...Действително, ако беше станало 3:3, "Малкият Мук" щеше да търси Ку-клукс-клан да го спасяват!!!...
![]()
Ясен обърка смените с Манго и Балтанов. И двамата явно не стават за играчи в този отбор (5-6 години са повече от достатъчни за преценка - Балтанов играеше добре като десен бек, а Манго порасна и почна с българските номера)...
Задължително ни трябва друга централна двойка в защита (Милиев и Иванов си пречат с еднообразната си, паникьосваща всички, игра във въздуха)...
БезДарко си е БезДарко - мързел та дрънка...
Жо няма никакво развитие (даже става все по-неадекватен в атака)...
Минев вдига адреналина, май повече отколкото е допустимо (ако няма, намерете му женско)...
Засега се измъкваме сухи в два мача поред, но ако Ясен и Гонзо не си вземат някаква поука от тях, колата ще се обърне и ще почнеме...![]()
Важното е, че "Левски" е жив!!! Щото от миналата година почти всички контроли в абонаментната ми карта си останаха нескъсани, а досега няма нескъсана!...Очаквам по-умната това първенство!!!
![]()
Linkin_Park написа:Deliba6 написа:Лично на мен, след 3:2, ми изплува кошмара "Антверпен"!...Действително, ако беше станало 3:3, "Малкият Мук" щеше да търси Ку-клукс-клан да го спасяват!!!...
![]()
Ясен обърка смените с Манго и Балтанов. И двамата явно не стават за играчи в този отбор (5-6 години са повече от достатъчни за преценка - Балтанов играеше добре като десен бек, а Манго порасна и почна с българските номера)...
Задължително ни трябва друга централна двойка в защита (Милиев и Иванов си пречат с еднообразната си, паникьосваща всички, игра във въздуха)...
БезДарко си е БезДарко - мързел та дрънка...
Жо няма никакво развитие (даже става все по-неадекватен в атака)...
Минев вдига адреналина, май повече отколкото е допустимо (ако няма, намерете му женско)...
Засега се измъкваме сухи в два мача поред, но ако Ясен и Гонзо не си вземат някаква поука от тях, колата ще се обърне и ще почнеме...![]()
Важното е, че "Левски" е жив!!! Щото от миналата година почти всички контроли в абонаментната ми карта си останаха нескъсани, а досега няма нескъсана!...Очаквам по-умната това първенство!!!
![]()
Всички се радваме , а ти критикуваш бе малоумник! На мен пък миналият сезон ми бяха скъсани доста контроли , мисля че така се вижда кой е истинският фен ! Този сезон вместо контролите , ела да ти скъсам безмозъчната глава!
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта