Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Дербито БФС–ЦСКА ?

Мнениеот Кашчей » 22 окт 2012 17:43

vaskonti написа:
Кашчей написа:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=305433

:mrgreen: :mrgreen:

Я да видим как ще станат тези първи "законови мерки" :mrgreen: :mrgreen:

След като ПФЛ работи с лиценз, издаден от БФС и по правилниците и под контрола на БФС, то следва ли БФС да отнеме лиценза на ПФЛ или най-малкото да наложи глоба от 50к лева?

Не мисля, че следва.Въпросът е, че БФС не организира турнира за КБ и некомпетентността в управленските етажи на ЦСКА отново лъсва.Да не говорим за това, че от оня мач мина повече от година-едва сега ли от ЦСКА провериха редовността на чека?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 22 окт 2012 18:26

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:

След като ПФЛ работи с лиценз, издаден от БФС и по правилниците и под контрола на БФС, то следва ли БФС да отнеме лиценза на ПФЛ или най-малкото да наложи глоба от 50к лева?

Не мисля, че следва.Въпросът е, че БФС не организира турнира за КБ и некомпетентността в управленските етажи на ЦСКА отново лъсва.Да не говорим за това, че от оня мач мина повече от година-едва сега ли от ЦСКА провериха редовността на чека?

ей, тия от БФС нямат време да се съберат на извънредно заседание да решат картотеката на Платини, обаче да коментират компетентността на търговския директор на ЦСКА имат :)

за сведение на БФС (а и за твое Кашчейчо), търговският директор се занимава с търговски дела! той трябва да бъде компетентен в търговията, а не в правилниците на БФС! ти и БФС иначе сте много компетентни в изказванията си, спор да няма :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 окт 2012 19:24

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:

Не мислиш, че не следва? И защо? ПФЛ саботира индиректно БФС и правилниците, при това чрез финала за Купата, което все пак си е сериозно нещо, и за теб това е нещо безобидно? Защо - защото е изключено ЦСКА поне веднъж да е прав ли?
Какво значение има кога ЦСКА е проверил редовността на чека? Когато си иска, тогава ще го провери!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 окт 2012 19:25

Azz написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:След като ПФЛ работи с лиценз, издаден от БФС и по правилниците и под контрола на БФС, то следва ли БФС да отнеме лиценза на ПФЛ или най-малкото да наложи глоба от 50к лева?

ей, тия от БФС нямат време да се съберат на извънредно заседание да решат картотеката на Платини, обаче да коментират компетентността на търговския директор на ЦСКА имат :)

за сведение на БФС (а и за твое Кашчейчо), търговският директор се занимава с търговски дела! той трябва да бъде компетентен в търговията, а не в правилниците на БФС! ти и БФС иначе сте много компетентни в изказванията си, спор да няма :)

Като не е компетентен, да не се изказва по въпроси, от които не разбира.

Платини няма право да получи картотека, така че дали са се събрали или не, не е много важно....Аззчо 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 22 окт 2012 21:38

Не мисля, че следва.Въпросът е, че БФС не организира турнира за КБ и некомпетентността в управленските етажи на ЦСКА отново лъсва.Да не говорим за това, че от оня мач мина повече от година-едва сега ли от ЦСКА провериха редовността на чека?[/quote]

за сведение на БФС (а и за твое Кашчейчо), търговският директор се занимава с търговски дела! той трябва да бъде компетентен в търговията, а не в правилниците на БФС! ти и БФС иначе сте много компетентни в изказванията си, спор да няма :)[/quote]

Платини няма право да получи картотека, така че дали са се събрали или не, не е много важно....Аззчо 8-)[/quote] А КОЙ подписал въпросния чек ? дали името му не фурнаджиев и в въпросното итервю няма нападки към бфс а лично към вицето на перуката които трябва да преведе парите
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 окт 2012 23:52

kiko75 написа:Не мисля, че следва.Въпросът е, че БФС не организира турнира за КБ и некомпетентността в управленските етажи на ЦСКА отново лъсва.Да не говорим за това, че от оня мач мина повече от година-едва сега ли от ЦСКА провериха редовността на чека?

за сведение на БФС (а и за твое Кашчейчо), търговският директор се занимава с търговски дела! той трябва да бъде компетентен в търговията, а не в правилниците на БФС! ти и БФС иначе сте много компетентни в изказванията си, спор да няма :)[/quote]

Платини няма право да получи картотека, така че дали са се събрали или не, не е много важно....Аззчо 8-)[/quote] А КОЙ подписал въпросния чек ? дали името му не фурнаджиев и в въпросното итервю няма нападки към бфс а лично към вицето на перуката които трябва да преведе парите[/quote]

Не, че на теб нещо ти се разбира когато пишеш, но обясни защо от БФС трябва да преведат парите, които са награден фонд на състезание, управлявано от друг?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 23 окт 2012 10:01

Кашчей, на тебе никой нищо не ти дължи като обяснение! Ближи си раните от боя в събота и не се бутай сред хората. Платини ще играе в ЦСКА, а докато започне да го прави ЦСКА ще продължава да е най-успелия български клуб. :lol:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 23 окт 2012 13:10

Кашчей написа:
kiko75 написа:Не мисля, че следва.Въпросът е, че БФС не организира турнира за КБ и некомпетентността в управленските етажи на ЦСКА отново лъсва.Да не говорим за това, че от оня мач мина повече от година-едва сега ли от ЦСКА провериха редовността на чека?

Платини няма право да получи картотека, така че дали са се събрали или не, не е много важно....Аззчо 8-)[/quote] А КОЙ подписал въпросния чек ? дали името му не фурнаджиев и в въпросното итервю няма нападки към бфс а лично към вицето на перуката които трябва да преведе парите[/quote]

Не, че на теб нещо ти се разбира когато пишеш, но обясни защо от БФС трябва да преведат парите, които са награден фонд на състезание, управлявано от друг?[/quote] parite trqbwa da се преведат от мото пфое а чека е подписан от фурнаджиев и до колкото аз знам за чек без покритие се води измама а лицето фурнаджиев е вицеприздент на бфс та затова му се изка оставката но ти като типична ***** въртиш сучеш се да ти в устата сега разбра ли ме БЕНЯМИНЕ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2012 18:39

kiko75 написа: parite trqbwa da се преведат от мото пфое а чека е подписан от фурнаджиев и до колкото аз знам за чек без покритие се води измама а лицето фурнаджиев е вицеприздент на бфс та затова му се изка оставката но ти като типична ***** въртиш сучеш се да ти в устата сега разбра ли ме БЕНЯМИНЕ

Я пусни едно фотокопие на чека, с подписа на Фурнаджиев, ако обичаш.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

peliforewer
Контакти:

Хората на Кучев отново се престараха ,1250лв. за жълт картон

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2012 19:55

Може ли някой да ми обясни на какво основание ДК към БФС глоби Бандаловски с 1250лв.,направих справка и видях че за червени картони, като изключим Манолов,който беше глобен 3000лв.,но после обжалва и не знам дали остана,другите се глобяват по максиум 500лв.За жълти картони глобата е в рамките на 250лв.Какво толкова е направил Бандаловски че да е третиран по този начин,или може би защото е от ЦСКА.Гаджев за червен картон бе наказан с 500лв.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”