koisa написа:Всичко хубаво, но как можаха пак да сложат този грозен бял фон на логото на фланелките?!
С нетърпение чаках да разкарат гнусното лого на Щрабаг и сега отново подобно.
На мен пък ми харесва много.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
koisa написа:Всичко хубаво, но как можаха пак да сложат този грозен бял фон на логото на фланелките?!
Blue_Blood84 написа:koisa написа:Всичко хубаво, но как можаха пак да сложат този грозен бял фон на логото на фланелките?!
На мен пък ми харесва много.
vlong написа:50-100 на месец не са ми проблем.Сутринта купих 8 билета за Пирин.Даже като се помисли и 8 000 на мач е достатъчно,имаме два домакински мача,макар че колкото повече ,толкова повече.
А пък за фон не се сещам за друга комбинация освен жълт фон ,сини букви ,може би тъмносин фон с жълти или бели.Абе не е толкова лошо ,ще свикнеш
LoveAndPeace написа:vlong написа:50-100 на месец не са ми проблем.Сутринта купих 8 билета за Пирин.Даже като се помисли и 8 000 на мач е достатъчно,имаме два домакински мача,макар че колкото повече ,толкова повече.
А пък за фон не се сещам за друга комбинация освен жълт фон ,сини букви ,може би тъмносин фон с жълти или бели.Абе не е толкова лошо ,ще свикнеш
Това е част от проблема. В началото на всяка кампания има едно Юрууууш , което събира сума Х. Те решават , че тя ще е константна и месечна , НО след два , три месеца инерцията понамалява и се оказва , че месечната сума е няколко пъти по-малка.
Давам себе си за пример. В началото на кампанията за Членските карти взех 15 карти и повечето ги подарих на приятели с цел да предизвикам някакъв импулс , интерес , пак да почнат да идват на мачовете. Тази година колко от тях бяха подновени ? 3 - тези за които аз се грижа. Така аз и още други такива надухме и изкривихме статистиката до 20 000+ карти , на базата на тая бройка се правят някакви стратегии за кампании , за фенско сдружение и т.н........идва новата година и от 20 К , не можем да стигнем и 10 дори.
Ако е кампания да е ясна! Излизат и казват - Търсиме 5000 човека , които да давяват по 30 лева на месец. Кратко , точно и ясно.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Blue_Blood84 написа:Sstefanov написа:Не съм много сигурен в тая кампания. Пък и вече се поуморих, да дарявам пари за Левски. Не се прави така. Това ново лого отпред, можем и без него. Нека да слагат логотата на фирми, които са готови да дават пари (не че има такива). В тази световна финансова и ковид криза, пак искат, бедния българин да помага. Как пък не направиха една среща да кажат, кой точно източи клуба и да се даде на властите. Не знам, не съм фен на новото. Загубил съм доверие в Сираков, в Ивкоов никога съм нямал. Изключително слаба работа от ръководството ни.
Много фенове тука мрънкаха, че ръководството не се отблагодарява достатъчно на публиката за помощта, този надпис на фланелката е за нас феновете, помагането е като сме 17 000 на стадиона, не да ходиш до банката да даряваш. Нека да сме 17 000 всеки път, няма да има нужда от друга помощ.
Потребители, разглеждащи този форум: obi4am_pirin и 40 госта