Dust написа:Всички и е видимо, че знаят много неща, но ги споделят завоалирано, че чак пример дадоха с тяхната работа.
Знаем, как се случват нещата у нас. Не си ли удобен ти ебават мамата. Аз не казвам, че Гонзо е някакъв уникален ръководител и т.н.
Всеки изтъква Бербатов, та Бербатов и като го хванат и не го за топките какво правим?
Както каза Грънчаров, след месец ще се чества 100г БФС и там ще видим кои са спонсорите, кои ги няма, има ли нови, кои са те и т.н.
Честно ти казвам опитвам се да се сетя по-лош вариант от Гонзо и не мога да се сетя!Неуспешен като футболист с никакви контакти навън!Управленски опит -0 ,начин на изказване 0,идеи --0!Не знам как точно си представяш той да направи нещо!100 пъти по-добре да е Сираков ,ако ще е футболен човек ,а най-подходящ е мениджър защото футбола стана пари!
Бербатов,макар в него да слагам и най-вече Стенли са млади хора с контакти и визия!Работили са в големи клубове и са се докоснали до управление!Предполагам Бербатова е попивал от най-големия Съра ,казвам го като фен на Ливърпул,беше 5-6 години в Германия,Тотнъм,Фулъм!Стенли беше капитан и на двата отбора в които игра!Бербатов има и фондация-управленски опит!Това ги прави подходящи поне да опитат да променят футбола в България!Даже ми е неудобно да поставя от другата страна Гонзо,даже наистина не се сещам по-отвратителен вариант от него!Интервюто му го предоказва липсата на какъвто и да е мисловен капацитет!
В крайна сметка това така или иначе не е вариант вече,така че гонзо ще оправи колкото може нещата!