I.A написа:Добре как може някои да сте толкова негативно настроени.Иво Тонев вече го преценихте за три месеца.Оставете го до другото лято да видим какво ще направи пък тогава да даваме оценки а?И аз бях за завръщане на Мъри в Левски, но след като не стана и назначиха Илиан сме длъжни да му дадем нужната подкрепа и спокойствие.Ние сме фенове на Левски не на Сираков, Стоилов или който и да е, но явно някои не са фенове на Левски а на Сираков.
За три месеца показа , че не го бива даже и в лъжите . За три месеца се извъртя поне 100 пъти , даде два пъти повече обещания , отколкото може да си позволи , на всичкото отгоре нито едно не се сбъдва . Трябва човек да е пълен идиот или завършен наивник , че да повярва на тоя .Излезе на пресконференцията по обявяването на новия тренер , все едно е на погребение .Правеше паузи между глупостите , които наговори придавайки си тежест , което естествено може да има ефект пред фенове с два грама мозък в главите и пред никой друг .
Ние и гонзо оставихме уж за малко .Уж беше пожарен вариант , а то стана 3 години , накрая с кански мъки се отървахме от него , а ти искаш да му дадем на тоя въздухар цяла година .Луд ли си или просто искаш да свършим като локо софия ?
Като фенове на Левски , трябваше да изберем най-доброто за клуба ,както го и направихме .Освен това и тара , макар и неочаквано клекна пред желанието на БОЛШИНСТВОТО от феновете . В този момент избора трябваше да е върху най-успелия тандем в историята на клуба , независимо дали някой ги харесва , а не да оставяме некъв парашутист от "Надежда" да решава съдбата на отбора . Първо се чул със Сираков по телефона , уважавал го много , пък в момента в който Мъри поискал да работи с Наско , тоя напуснал бесен от стаята за да се оплаква на господарите си (дето още никой не ги знае), на всичкото отгоре си позволи и да коментира , кой бил левскар и кой-не при положение , че от 24 годишен е работил в друг отбор . Смех.
Трябваше да се даде втори шанс на СС , пък тогава вече да ги съдим кой къв е и как работел .
И много моля да се прави разлика и да не се сливат нещата . На мен , а и предполагам на повечето им харесва ЛЕВСКИ при СС , когато мачкахме Марсилия с Рибери , Нианг , Бартез и Насри в състава си , когато мачкахме Удинезе с Ди Натале в състава си , който стана и година по късно голмайстор на сери-А , а не да треперим за "хикс" с "акулите" (при всичките ми уважения) ,да падаме от "орките" насред "герена" -все отбори които не ги брояхме за живи . Разни Шаешу-та и Асис-овци да минават по 3-4-ма , все едно са стълбове и т.н .
Та след всичко казано дотук би трябвало да ти е ясна разликата вече между фенове на Левски и фенове на Сираков .