Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Rivaldo10 » 29 юни 2015 19:39

Левски е силен и атрактивен със силни крила! Ние трябва да започваме всяка селекция с възможно най-добрите опции на тези позиции. Там не трябва да жалим средства, а не просто да попълваме състава на тези позиции. Лошото е, че трудно и доста рядко събираме добри крила и нападател, иначе ще тръгнем нагоре най-накрая...
modor написа:
Rivaldo10 написа:...

Честит Имен Ден! :)

Мерси :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юни 2015 19:40

И от мен. Да ти е честито името. И (на)здраве!

Левски е силен и атрактивен със силни крила! Ние трябва да започваме всяка селекция с възможно най-добрите опции на тези позиции. Там не трябва да жалим средства, а не просто да попълваме състава на тези позиции. Лошото е, че трудно и доста рядко събираме добри крила и нападател, иначе ще тръгнем нагоре най-накрая..

А и са скъпи. Една голяма част от отборите в Европа днес играят с бързоноги крила...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 29 юни 2015 19:59

siniq_fen написа:Моля да не се прекалява с хвалебствията за Бедоя. Симпатичен футболист, но абсолютно заменим, за разлика от Аниете и Гаджев.

Гаджев незаменим, а Бедоя... "симпатичен"? :shock: :shock: Ние май за различен спорт говорим. Разликата между Бедоя и Гаджев е в светлинни години. Дай Боже някой много заблуден и тотално скаран с футбола индивид, да реши да вземе Гаджев в отбора си, че ще вземе да се депресира и да се самоубие накрая. И без пари никой не го иска, а аз съм готов да дам пари, само за да не ми се налага да го гледам на Герена.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 юни 2015 20:10

futbolqga написа:
siniq_fen написа:Моля да не се прекалява с хвалебствията за Бедоя. Симпатичен футболист, но абсолютно заменим, за разлика от Аниете и Гаджев.

Гаджев незаменим, а Бедоя... "симпатичен"? :shock: :shock: Ние май за различен спорт говорим. Разликата между Бедоя и Гаджев е в светлинни години. Дай Боже някой много заблуден и тотално скаран с футбола индивид, да реши да вземе Гаджев в отбора си, че ще вземе да се депресира и да се самоубие накрая. И без пари никой не го иска, а аз съм готов да дам пари, само за да не ми се налага да го гледам на Герена.

Факт. А тоя ако не си намери отбор и пак цъфне на Герена( опази, Боже!), ще е катастрофа...като оня чук Милиев-все се завръща, за всеобщ ужас. Пу, пу , пу, аз мн ого се притеснявам, че Гаджев спомена-На 99% няма да играя в Левски! Ама мен ме приитеснява онзи един процент... :shock:
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 29 юни 2015 20:25

Бедоя е страхотен футболист. Само не разбрах защо некадърника Гонзо го налагаше на крилото в началото на сезона. Откакто играе дефанзивен халф си върши работата отзад страхотно, а пасовете му са изключително интелигентни и внасят разнообразието в играта ни. Такива пасове ми липсваше да гледам от доста време. За последно Тасевски изпълняваше такава роля,макар изнесен малко по напред в центъра и поднасяше на тепсия головете на Дембеле.

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 29 юни 2015 20:40

Гаджев всъщност не е никак лош играч. Въпреки, че никога не съм го харесвал кой знае колко като футболист. Има качества, но е много мързелив на терена според мен. Играе само когато си иска и е на кеф или ако някой го гледа за трансфер. Това ме дразни в него. Ако беше постоянен нямаше да е никак лош играч и отдавна да е продаден в чужбина. Той сам си спира трансферите мислейки се за голяма класа. Няма как в чужбина да вземат муден футболист, хората не са глупави като нашите тук. :)
Ако трябва да избирам межди Бедоя и Гаджев предпочитам Бедоя. ;)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 юни 2015 20:49

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Гаджев всъщност не е никак лош играч. Въпреки, че никога не съм го харесвал кой знае колко като футболист. Има качества, но е много мързелив на терена според мен. Играе само когато си иска и е на кеф или ако някой го гледа за трансфер. Това ме дразни в него. Ако беше постоянен нямаше да е никак лош играч и отдавна да е продаден в чужбина. Той сам си спира трансферите мислейки се за голяма класа. Няма как в чужбина да вземат муден футболист, хората не са глупави като нашите тук. :)

Гаджев унищожава скоростта на атаките ни. Прави отчайващи вересии, няма стимул да играе.
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 29 юни 2015 21:08

Нападението ни се очертава като прилично: Курдов, Колев, Краев и тези тримцата:
ABDELAZIZ KHALOUTA
Date of birth:
Aug 8, 1989
Height: 1,85 m
Position: Striker - Right Wing

JEREMY DE NOOIJER
Date of birth: Mar 15, 1992
Height: 1,78 m
Position: Midfield - Central Midfield

DENIS MAHMUDOV
Date of birth: Jun 11, 1989
Height: 1,71 m
Position: Striker - Left Wing
Foot: both
Current club: Levski Sofia
In the team since: Jul 1, 2015
Contract until: 30.06.2017
В средата Бедоя и Прохазка да поемат диригенската палка, покрай тях близнаците да натрупат опит и самочувствие, ако и Златински се навие- може и да придобием вид на сериозен отбор. Сега трябва да чакаме защитници. Дано "кралят- слънце" не докара още нападатели. Но като знам, че до декември трябва да изгони 5-6 човека,нищо чудно.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 юни 2015 21:13

Аниете!

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 29 юни 2015 21:14

Синьо сърце написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Гаджев всъщност не е никак лош играч. Въпреки, че никога не съм го харесвал кой знае колко като футболист. Има качества, но е много мързелив на терена според мен. Играе само когато си иска и е на кеф или ако някой го гледа за трансфер. Това ме дразни в него. Ако беше постоянен нямаше да е никак лош играч и отдавна да е продаден в чужбина. Той сам си спира трансферите мислейки се за голяма класа. Няма как в чужбина да вземат муден футболист, хората не са глупави като нашите тук. :)

Гаджев унищожава скоростта на атаките ни. Прави отчайващи вересии, няма стимул да играе.

Гаджев си лежи на славата с 4-5те му гола от разстояние и това му е цялата кариера. Прави се на господар в центъра и убива всяка втора атака като губи топката или пуска "техничен" пас. Изключително ми е антипатичен през последните 2 сезона

Върни се в “Левски”