modor написа:Rivaldo10 написа:...
Честит Имен Ден!
Мерси

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:Rivaldo10 написа:...
Честит Имен Ден!
Левски е силен и атрактивен със силни крила! Ние трябва да започваме всяка селекция с възможно най-добрите опции на тези позиции. Там не трябва да жалим средства, а не просто да попълваме състава на тези позиции. Лошото е, че трудно и доста рядко събираме добри крила и нападател, иначе ще тръгнем нагоре най-накрая..
siniq_fen написа:Моля да не се прекалява с хвалебствията за Бедоя. Симпатичен футболист, но абсолютно заменим, за разлика от Аниете и Гаджев.
futbolqga написа:siniq_fen написа:Моля да не се прекалява с хвалебствията за Бедоя. Симпатичен футболист, но абсолютно заменим, за разлика от Аниете и Гаджев.
Гаджев незаменим, а Бедоя... "симпатичен"?![]()
Ние май за различен спорт говорим. Разликата между Бедоя и Гаджев е в светлинни години. Дай Боже някой много заблуден и тотално скаран с футбола индивид, да реши да вземе Гаджев в отбора си, че ще вземе да се депресира и да се самоубие накрая. И без пари никой не го иска, а аз съм готов да дам пари, само за да не ми се налага да го гледам на Герена.
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Гаджев всъщност не е никак лош играч. Въпреки, че никога не съм го харесвал кой знае колко като футболист. Има качества, но е много мързелив на терена според мен. Играе само когато си иска и е на кеф или ако някой го гледа за трансфер. Това ме дразни в него. Ако беше постоянен нямаше да е никак лош играч и отдавна да е продаден в чужбина. Той сам си спира трансферите мислейки се за голяма класа. Няма как в чужбина да вземат муден футболист, хората не са глупави като нашите тук.![]()
Ако трябва да избирам межди Бедоя и Гаджев предпочитам Бедоя.
Синьо сърце написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Гаджев всъщност не е никак лош играч. Въпреки, че никога не съм го харесвал кой знае колко като футболист. Има качества, но е много мързелив на терена според мен. Играе само когато си иска и е на кеф или ако някой го гледа за трансфер. Това ме дразни в него. Ако беше постоянен нямаше да е никак лош играч и отдавна да е продаден в чужбина. Той сам си спира трансферите мислейки се за голяма класа. Няма как в чужбина да вземат муден футболист, хората не са глупави като нашите тук.![]()
Ако трябва да избирам межди Бедоя и Гаджев предпочитам Бедоя.
Гаджев унищожава скоростта на атаките ни. Прави отчайващи вересии, няма стимул да играе.
Потребители, разглеждащи този форум: kabaka и 105 госта