CTAHKO написа:eelche написа:Докога ли? Докато има хора дето гласуват за БСП и ДПС,а младите си седят на задниците и не се интересуват от бъдещето си!
И за кого предлагаш да се гласува

По твоята логика, аз пък мога да ти кажа, че младите ще си стоят в къщи и няма да гласуват, докато няма промяна в избирателния закон и докато продължи да не им се оставя никакъв избор

Тия с БСП, ДПС, ГЕРБ или която и да е партия ги заеби

Караниците и споровете в Народното събрание са едно театро за пред медиите. Като излезнат от там си въртят заедно далаверите и хич не им дреме

И ти е караш да гласувам за някой от тези...не, благодаря

А пък аз по твоята логика ще кажа ,че младите не трябва да си стоят в къщи ,а да е искат тази промяна ,ако трябва и с митинги по улиците .А за гласуването според мен трябва да се гласува най-малкото за да се изхвърлят бсп и дпс от властта,защото каквото и да си говорим те ни управляват вече 25години ,ако не лично чрез подставени лица ,като сдс които вече ги няма на политическата сцена ,царя в съюз с тях,нещо ненормално и неморално ,между впрочем и като това правителство .Тъй че трябва да се гласува ,а като няма за кой избираш по-малкото зло или правиш така че гласът ти да е недействителен.А по темата -мисля ,че така наречените цигани и турци да решат един път за винаги какви са .Родени в България ,майка им ,баща им ,и така до девето коляно са родени в България ,а те небългари и не знаят български .Ходих със семейството си до Перперикон, и в Кърджали три пъти питам за пътя защото предните два пъти не могат или не искат да ме разберат какво питам.И така стигаме до майчиния език .Майчиният език им е Български и колкото и да се напъва Местан от трибуната на народното събрание това няма как да се промени.