Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Има ли място Йовов в Левски

Мнениеот Yoda » 03 май 2009 14:05

OBI4AM LEVSKI написа:Добре,учителю Йода,не можел да се мотивира срещу слабаци!?Ами ти/ако работиш/и демонстрираш липса на мотивация или кажеш на шефа си,че не си мотивиран,ще останеш ли на работа или ще те изгонят?Май отговорът е ясен...А да ти напомням ли пропуските срещу Удинезе,в мачовете на Националния отбор...Там пак ли не е мотивиран или Удинезе например са слабаци?!А може би наш Ицо е за финал на световно,за да се мотивира там???Не става-за мен това е отговорът!

Абе това е мое мнение, не съм футболен треньор.
Но когато всеки ден някой олигофрен тръби в медиите, че всеки мач е уговорен и т.н. това се отразява на играта на футболистите ... а и каква да ти е мотивацията за игра на поляна, срещу селски тим, който знаеш че ще победиш и на куц крак ....
Колкото до пропуските срещу сериозни клубове, що не кажете нещо за Бербатов .....тоя вкара 2 гола за 5 месеца, пропусне още 200, а разни сбъркани драскачи ме убеждават че бил велик и трябвало да не се говори срещу него .... ;) :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 03 май 2009 14:05

stefan_bg2 написа:Моето мнение е Гонзо отпред С Гошо Христов, по крилата Жо и Ники Димитров, а защо не и младия Иван Цачев, с този тандем мисля, че след известно време ще станат много добри :!: ...но иска време..

Добре,но и с треньор начело,който да си върши работата,а не с махленец като Кокала,който нищо не е научил като помощник на иначе нелошите ни бивши старши треньори!Кой каквото да говори,треньорът е най-важната фигура,виждали сме много пъти как при различни треньори едни и същи играчи играят различно,значи има значение кой е треньор,и то РЕШАВАЩО значение!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 03 май 2009 14:10

OBI4AM LEVSKI написа:
stefan_bg2 написа:Моето мнение е Гонзо отпред С Гошо Христов, по крилата Жо и Ники Димитров, а защо не и младия Иван Цачев, с този тандем мисля, че след известно време ще станат много добри :!: ...но иска време..

Добре,но и с треньор начело,който да си върши работата,а не с махленец като Кокала,който нищо не е научил като помощник на иначе нелошите ни бивши старши треньори!Кой каквото да говори,треньорът е най-важната фигура,виждали сме много пъти как при различни треньори едни и същи играчи играят различно,значи има значение кой е треньор,и то РЕШАВАЩО значение!

Разбира се, че е така. Велев не е готов да води отбор от нивото на Левски. Трябва ни готов специалист от чужбина , най-добре немец, французин или холандец ... Тия треньори са свикнали с футболисти от средно европийско ниво да правят чудеса . Не са като треньорите от Испания Италия и Англия, където със куп звезди в отбора се играе лесно и те ти оправят грешните решения ...
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 03 май 2009 14:32

Играчи като Йовов ще останат в историята на Левски,но ако трябва да бъдем честни той не е в най добрата си форма..!Но той не е най големия проблем на отбора!!Трябва ни нов треньор(не 4е Велев толкова зле),нови играчи като цяло...и като гледам в последно време агитката ни трябват и нови фенове,ама тоя път да са истински фенове...

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 03 май 2009 14:39

gentlemanxxx написа:Играчи като Йовов ще останат в историята на Левски,но ако трябва да бъдем честни той не е в най добрата си форма..!Но той не е най големия проблем на отбора!!Трябва ни нов треньор(не 4е Велев толкова зле),нови играчи като цяло...и като гледам в последно време агитката ни трябват и нови фенове,ама тоя път да са истински фенове...

Нови фенове??? :?: :? :shock: Какво предлагаш?Да клонираме ли?Това не е сериозно!Феновете са на ниво,ако играчи и ръководство бяха на нивото на феновете,тогава нямаше да отпадаме от отборчета с 5хил. стадионче и т.н.С две думи-играчите и най-вече ръководството са длъжници именно на феновете!

Потребителски аватар
BPK
Контакти:

Мнениеот BPK » 03 май 2009 14:49

Ние сме си на ниво. Просто Кокъла не е на нивото на нашия отбор. Трябва ни чужденец треньор, иначе никога няма да се развием като отбор и ще седим на тва диридже. А за Йовов, ясна му е играта, ама му е време да окачва бутонките. Само се мъчи на терена. Преди 2 години беше изрод, тичаше с гърбицата и немаше кой да го стигне. Сега Жо, Зе, Цачев и Хичо са много по-добрите варианти за едно от двете крила. А зад нападателя, може и да му се намери място. Още съм на мнение, че Жоро Христов трябва да хване и да се метне пред некой рейс. Дарко напоследък излезе от форма, ма дано се оправи за мача с ЦДНА.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 03 май 2009 14:57

Това означава ли, че сте готов да изпълните до края договора си в Левски, който е за още 2 години?
- Естествено, ако има взаимно разбиране между мен и ръководството. Тук се чувствам в свои води.

- И последно какво бихте казали на феновете?
- Нямам обяснение за поведението им. На никого нищо не съм направил. Върша си работата, искам Левски да върви. Сега сме на приливи и отливи. Не мога да кажа, че играем най-перфектния футбол, най-правилния. Но помня и от моите треньори, че Левски трябва да побеждава винаги. А кой ще е треньор на Левски, е малко по-маловажно.
Ето,това е наглецът,който ни е треньор-интервю след позора срещу Пирин-той казва,че за него е достатъчно да се разбира с ръководството-за феновете нищо не намирам!Трябва ли тогава тоя провалчик да продължава да ръководи???Махай се веднага,нещастнико!!!"Нищо не съм направил..."Ами точно затова си ходи,Кокале!ВЪН!!!

shammi
Контакти:

Re: БАТКОВ ПОКАНИ НАСКО СИРАКОВ ДА СЕ ВЪРНЕ В ЛЕВСКИ

Мнениеот shammi » 03 май 2009 15:59

m174ka написа:Преди време Наско каза цитирам:"Ще се върна в Левски само, ако аз взимам всички решения". Не знам дали си спомняте... така че се съмнявам да дойде

Да, това ще да е отправната точка.... Не ми се вярва да се върне Наско, но не е изключено Батков да е взел това решение наистина.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 03 май 2009 16:04

BPK написа:Ние сме си на ниво. Просто Кокъла не е на нивото на нашия отбор. Трябва ни чужденец треньор, иначе никога няма да се развием като отбор и ще седим на тва диридже. А за Йовов, ясна му е играта, ама му е време да окачва бутонките. Само се мъчи на терена. Преди 2 години беше изрод, тичаше с гърбицата и немаше кой да го стигне. Сега Жо, Зе, Цачев и Хичо са много по-добрите варианти за едно от двете крила. А зад нападателя, може и да му се намери място. Още съм на мнение, че Жоро Христов трябва да хване и да се метне пред некой рейс. Дарко напоследък излезе от форма, ма дано се оправи за мача с ЦДНА.

:idea: Съгласен съм на 100% с думите ти.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: БАТКОВ ПОКАНИ НАСКО СИРАКОВ ДА СЕ ВЪРНЕ В ЛЕВСКИ

Мнениеот L_Messi » 03 май 2009 16:21

Аз съм против завръщането на Сираков в Левски. За мен той се е изчерпал като ръководител. Освен това ми се иска да вярвам, че Левски може да бъде силен и без Сираков, или който и да било друг ръководител, треньор или играч. Иска ми се в Левски да се работи по друг модел - с някой добър и грамотен треньор, който да избира сам играчите си, без намесата на технически директори или мениджъри като Заберски.

Върни се в “Архив”