Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 11 май 2013 13:01

Връчването на 20-та титла,отказва се Гиганта Поул Скоулс(любимият ми футболист през всичките тези години),Великия сър Алекс се оттегля...много радост и тъга ни очаква в утрешния ден.Запитан дали ще гледа мача на Юнайтед със Суонзи, Моуриньо отговори: "Не, не искам да плача." "Шибаното копеле" му е намерил цаката... :)

Oooooohhhhhhhhh UNITED we LOVE......YOU!!!
Изображение

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 11 май 2013 13:06

Аз си харесвам Хьоведес :?
Според мен ни е нужно едно крило, един вътрешен халф и един централен защитнк. Това е.
Дано дойде Миралас от Евертън, предпочитам го пред Фелайни.
Шансовете ни за Роналдо доста намаляха :(
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 май 2013 13:08

Пирова 20-а юбилейна титла след отказването на Сър Алекс, Скоулс, а и скоро Гигс ще ги последва. Краят на една империя създадена от шотландеца............ за да отворим нова страница писана..... отново от шотландец!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 11 май 2013 13:10

Сър Алекс създаде КГБ в Юнайтед - Кантона-Гигс-Бекъм :)

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 11 май 2013 13:20

Аз съм против Фелайни. Имаме си Кагава, за какво ни е още един атакуващ халф?

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 11 май 2013 13:22

Манчестър Юнайтед вади 30 милиона за Бензема
:shock: :shock: :shock:
Това ще е най-голямата набутвация в историята на клуба.
Иначе винаги съм харесвал Фелайни.И не играе само като атакуващ халф,може и деф.халф.

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 май 2013 13:29

Със сигурност,новината за оттеглянето на сър Алекс шокира всички нас-феновете на Манчестър Юнайтед! Всеки възприема/преживява случилото се по свой си начин,но в крайна сметка трябва да продължим напред.
Форума на Манчестър Юнайтед е по-специално място,затова трябва да се стремим да го запазим такова!
Научих,че е имало напрежение между някои потребители и нашият Модератор(Антон):
Офтопик:
rakiQ написа:
kirchaka написа:
Какво става тук?Теми бяха изтрити,нови открити,други сляни...Тонка,по-полеко...

Подфорума стана мазало.Чак ме отблъсква вече..

1.Всеки има право на мнение,но понякога трябва да се съобразяваш с някои обстоятелства и факти!
Преди да съдим някого,трябва поне за миг да се замислим и за отсрещната страна,защото в крайна сметка всеки прави грешки,но по-важното е да поучаваме от тях.
Kirchaka,да те питам...ти замисли ли се(преди да коментираш),за отговорността която Антон е поел като модератор!?...че и сметка му държиш :oops:
Реорганизация на някои теми е негово задължение,понякога трябва да изтриеш нещо,за да създадеш друго.Той не е длъжен да дава отчет за всяко едно свое действие,разбира се има в случаи,в които би следвало да се допита до съфорумниците(правил го е между другото и то неведнъж),а дори понякога и с главните модератори.
А и в крайна сметка,ако имаш някакви претенции или опасения,най-лесният начин е просто да му пишеш на ЛС-и вече там да се изясни по-подробно проблема.
Защо трябва да се правиш на учуден,че и да му даваш наставления...Да не си му ментор,бе пич!?
Той не е реформирал дадени теми,ей така защото му е кеф,а защото има обективна причина да го направи.
RakiQ,да те попитам...ти какво правиш,че да не бъде така!? Нали ти също си правноправен участник тук ;)
Човекът ти го каза....До тук му е дошло от безкрайното спамене(от страна на някои откровени идиоти),че какво по-напред да свърши!?
Да трие ежеминутно спам,теми ли да преформя,да регулира и някои административни неща....Замислял ли си се,или просто е най-лесно да кажеш:"Отблъсква ме" и край..проблемът е решен.
Значи,човек трябва да има мярка и да се съобразява с някои обстоятелства,които всъщност доста често не зависят пряко от него!
Критиката е полезно нещо,но само ако бъде градивна...а не вместо това,да се превръща в откровена нападка и да се създава излишно напрежение.
Политиката на модериране от негова страна е толкова премерена,че трябва да сте му благодарни! Защото,спомнете си какво беше,когато нямахме модератор....някои теми буквално "плуваха" в спам,преливаха от нецензурирани коментари и идиотизми,дори по адрес на сър Алекс....За,какво говорим пичове!
Така,че съобразявайте се с някои неща,умейте да оценявате трезво ситуацията и не на последно място-уважавайте труда на другите!
Мисля,че редно би било-RakiQ и Kirchaka,публично да се извинят на Антон,ако имат поне малко уважение към него!

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 11 май 2013 13:39

smoothc написа:RakiQ,да те попитам...ти какво правиш,че да не бъде така!? Нали ти също си правноправен участник тук ;)
Човекът ти го каза....До тук му е дошло от безкрайното спамене(от страна на някои откровени идиоти),че какво по-напред да свърши!?
Да трие ежеминутно спам,теми ли да преформя,да регулира и някои административни неща....Замислял ли си се,или просто е най-лесно да кажеш:"Отблъсква ме" и край..проблемът е решен.
Значи,човек трябва да има мярка и да се съобразява с някои обстоятелства,които всъщност доста често не зависят пряко от него!
Критиката е полезно нещо,но само ако бъде градивна...а не вместо това,да се превръща в откровена нападка и да се създава излишно напрежение.
Политиката на модериране от негова страна е толкова премерена,че трябва да сте му благодарни! Защото,спомнете си какво беше,когато нямахме модератор....някои теми буквално "плуваха" в спам,преливаха от нецензурирани коментари и идиотизми,дори по адрес на сър Алекс....За,какво говорим пичове!
Така,че съобразявайте се с някои неща,умейте да оценявате трезво ситуацията и не на последно място-уважавайте труда на другите!
Мисля,че редно би било-RakiQ и Kirchaka,публично да се извинят на Антон,ако имат поне малко уважение към него!

До тук му е дошло безкрайното спамене и е решил да изтрие толкова много теми за Сър Алекс,да смеси теми за Бест,Лоу,Чарлтън и всички други легенди в една? Да махне още доста теми в които се пишеше редовно,само защото на него му е дошло до гуша. А къде отидоха всички фен теми на нашите любими футболисти(има си ги в всеки подфорум)?Ами то така както не иска ''спамене'',посещаемостта на форума ще спада все повече и повече,точно заради такива действия.
Като някои теми преливат от спам е редно да изчисти спама,не да махне темата завинаги.Защото за това е форума,да се пише в него,не да се заключват теми за иконите на Юнайтед ден след като са напуснали клуба,примерно говоря.
И питам пак,въпреки че нямам нищо против лично към МЮФК1878,как се избра точно той да бъде модератор на подфорум МЮ? Защото до колкото помня главен модератор беше казал да си изберем,ние-феновете на Юнайтед модератор,както направиха тези на Пуул.
Ти казваш да уважавам труда на другите,тогава защо модератора ни не уважава труда на тези които пускат теми, и пишат в тях?
Нещата станаха прекалено много,а аз обичам да си казвам каквото мисля.

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 11 май 2013 13:44

smoothc написа:Със сигурност,новината за оттеглянето на сър Алекс шокира всички нас-феновете на Манчестър Юнайтед! Всеки възприема/преживява случилото се по свой си начин,но в крайна сметка трябва да продължим напред.
Форума на Манчестър Юнайтед е по-специално място,затова трябва да се стремим да го запазим такова!
Научих,че е имало напрежение между някои потребители и нашият Модератор(Антон):
Офтопик:
rakiQ написа:
kirchaka написа:
Какво става тук?Теми бяха изтрити,нови открити,други сляни...Тонка,по-полеко...

Подфорума стана мазало.Чак ме отблъсква вече..

1.Всеки има право на мнение,но понякога трябва да се съобразяваш с някои обстоятелства и факти!
Преди да съдим някого,трябва поне за миг да се замислим и за отсрещната страна,защото в крайна сметка всеки прави грешки,но по-важното е да поучаваме от тях.
Kirchaka,да те питам...ти замисли ли се(преди да коментираш),за отговорността която Антон е поел като модератор!?...че и сметка му държиш :oops:
Реорганизация на някои теми е негово задължение,понякога трябва да изтриеш нещо,за да създадеш друго.Той не е длъжен да дава отчет за всяко едно свое действие,разбира се има в случаи,в които би следвало да се допита до съфорумниците(правил го е между другото и то неведнъж),а дори понякога и с главните модератори.
А и в крайна сметка,ако имаш някакви претенции или опасения,най-лесният начин е просто да му пишеш на ЛС-и вече там да се изясни по-подробно проблема.
Защо трябва да се правиш на учуден,че и да му даваш наставления...Да не си му ментор,бе пич!?
Той не е реформирал дадени теми,ей така защото му е кеф,а защото има обективна причина да го направи.
RakiQ,да те попитам...ти какво правиш,че да не бъде така!? Нали ти също си правноправен участник тук ;)

:mrgreen:

Ще се запаля жив..

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 май 2013 13:51

Тоблеро,нещо нередно ли казах или!?
Когато сме сериозни,сме сериозни...ако имаш нещо важно да казваш или да вземеш отношение по въпроса,ок! Но...да ми се правиш на интересен,когато се обсъжда някакъв проблем,няма да стане пич ;)

Върни се в “Манчестър Ю”