Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 22 окт 2021 12:23

Blue_Blood84 написа:Дали ще има информация колко карти са подновени или поне с какво темпо върви всичко? Аз днеска получих колекционерската значка плюс останалите неща, които ще ги получат новите членове. Живи и здрави, надявам се на още 30-40 значки, ако доживея 70-80 години. Ще е яко всяка година значката да е в различна форма освен различната дата :lol: :lol: :lol:

По-добре да не го правят , че ще подейства деморализиращо.
Очаквам сериозен , ама сериозен спад :(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 окт 2021 12:25

metodito написа:
Kris_men2000 написа:
metodito написа:Глупости без край.

Кое е глупости? За какво става дума?

Нещо назад.

Между другото, има една партенка, която обаче може и да е вярна. За Цоневи и че Мъри нещо май не им се кефи.Той харесва определен тип футболисти и Боби сякаш не е от тях. Както Гонзича на времето... Ако тази партенка е вярна, то той вече има наум с кого ще замени Боби. Има неща в братята, които и аз не харесвам, честно казано. Но може би е чиста партенка.

Малко странично , но за дузпата срещу Лудогорец , Цонев и Миланов се засилиха да вземат топката и погледнаха към скамейката. Цонев я би , а Миланов нещо ръкомаха недоволен и след края на мача бързо се прибра.
Мисля , че си е партенка тази информация.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 окт 2021 12:32

NOMER14 написа:Пуснах въпрос тук за подновяване на членски карти. Дали може да стане пак през интернетския магазин и получаване и плащане в Спиди без използване на Изи пей. Никой не ми отговори.

Избираш близък до теб офис на Спиди и за плащане наложен платеж, като ти пуснат смс, отиваш плащаш и си взимаш това което си поръчал.

п.п
като ти пратят мейл че са ти приели поръчката ще пише

Информация за поръчката
Дата на поръчката: 21.10.2021
Статус на поръчката: Приета / Обработва се
Статус на плащането: Заявена
Плащане с: Наложен платеж (само за България)
Последна промяна от Kotooshu на 22 окт 2021 12:43, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 окт 2021 12:41

Брех този легендарен, този гуру на убеждаването.....Заличителят Боримиров! Велик човек! Дойде и проблемите започнаха да се решават. Откакто е в клуба, небето над стадиона е някак си по-качествено синьо. Въздухът е по-чист, песните на птичките са по-хармонични и резониращи с Вселената! Усеща се щастие и мир! Жалко, че не са го поканили по-рано. Не само при Хубчев, да го пратят и при някой богаташ да го убеди да ни построи стадион, а после да го пратят в уефа да ни пуснат в груповата фаза на ШЛ. Той може! Той може!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 окт 2021 12:44

NOMER14 написа:
TristaNNN написа:
mikata написа:Защо няма брояч на картите :roll:
[offtopic]Ще споделя скромното си мнение защо, като най-искрено се надявам да съм в дълбока грешка. Едва ли ще ударим бройките от първата кампания, което би се оказало демотивиращо в хода на сегашната. :|[/offtopic]

Пуснах въпрос тук за подновяване на членски карти. Дали може да стане пак през интернетския магазин и получаване и плащане в Спиди без използване на Изи пей. Никой не ми отговори.

Тия дни ще седна да си подновя семейната карта през интернетския магазин и ще ти кажа какво-що може, след като ми я доставят. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 окт 2021 13:26

TristaNNN написа:
NOMER14 написа:
TristaNNN написа:
mikata написа:Защо няма брояч на картите :roll:
[offtopic]Ще споделя скромното си мнение защо, като най-искрено се надявам да съм в дълбока грешка. Едва ли ще ударим бройките от първата кампания, което би се оказало демотивиращо в хода на сегашната. :|[/offtopic]

Пуснах въпрос тук за подновяване на членски карти. Дали може да стане пак през интернетския магазин и получаване и плащане в Спиди без използване на Изи пей. Никой не ми отговори.

Тия дни ще седна да си подновя семейната карта през интернетския магазин и ще ти кажа какво-що може, след като ми я доставят. :)

Миналата година имах трудности със заявката, не бях я завършил и не ми приемаше отново личните данни, че трябваше да звъня до офиса да ме отпишат и наново регистрация.
Този изипей ми идва в много или е само за новите членове. Зает съм тия дни и нямам време за експерименти.

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 окт 2021 14:19

Подновени карти
до момента:
1748

https://membership.levski.bg/
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 22 окт 2021 16:24

Мога ли, да отида до магазина на Герена и да си я подновя,веднага на място? Или,трябва първо да я заявя?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 окт 2021 16:29

emigo73 написа:Мога ли, да отида до магазина на Герена и да си я подновя,веднага на място?

Може.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 окт 2021 17:15

От Капитал - разказват за българска компания, която работи с бази данни във футбола - https://www.capital.bg/biznes/predpriem ... ia_futbol/:

Умни трансфери

Страхинов изпробва концепцията си за пръв път в любимия "Левски". През лятото на 2019 г. клубът привлича нападателя Найджъл Робърта, а в началото на 2020 г. - атакуващия халф Стайн Спиерингс. И двата трансфера стават по препоръка на екипа на Ensk.ai, след като Страхинов предлага да помогне на тогавашния изпълнителен директор на "Левски" Павел Колев. "Предложих му да помогнем с каквото можем, тъй като имахме екип за анализ на данни, и оттам започнахме разговори." По това време Ensk.ai все още не съществува формално и екипът работи пробно. Тогава те се запознават и с главния скаут на клуба по онова време Кристиан Николов, който впоследствие става част от компанията. Първоначално уговорката е такава: "Левски" закупува база данни, която да бъде анализирана от тримата, с цел да намерят футболисти, които да имат стойност при евентуална следваща продажба.
От тази база данни двамата вадят имената на Спиерингс и Робърта, които впоследствие са продадени за общо 1.5 млн. долара - първият във френския "Тулуза", а вторият в американския "Ди Си юнайтед". Двамата са на практика единственият сериозен оперативен приход в година, в която "Левски" е на крачка от фалит.

Който както иска да го разбира за ПК, комисионите, скаутите, как са гледани, от кого и т.н.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”