Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 17 окт 2024 12:07

peliforewer написа:
1914.1902 написа:https://www.youtube.com/watch?v=OAn4feeoP1M

Естествено, че е прав Манолов, като той от дълго време защитава подобна теза колко припоци има сред левскарите. Вижте коментарите под това видео и ще видите колко хора се радват на един от първите припоци - Николай Александров, че е посетил уж левскарско студио (даже да не споменавам и какви неща е изговорил за ПФК Левски през годините). Нямаше как да гледам самото видео де, но като нищо ще обсъждат някакво ''вечно дерби''. Очаквам следващите гости да бъдат Ангел Домусчиев, Никола Дърпатов и Георги Атанасов.

Вся власт советом :) ! Всяко друго мнение различно от правата линия в уж левскарско студио е забранено.Споменатите по-горе журналисти щом са говорили срещу Левски през годините да се разстрелят или екстрадират в Белене :) .

Посочи ми къде съм казал, че е забранено мнение различно от правата линия?

Посочи ми къде съм написал, че трябва да се разстрелят споменатите от мен хора?

Абсолютно никъде не говоря за следване на права линия, а само споделям какво ме е подразнило. Твоето мнение, което пак е ни в клин, ни в ръкав, е напълно излишно. Хубав ден.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 окт 2024 12:27

Всъщност нямаше и помен от радикалната припощина и гнусните манипулации на НА.
Хората коментираха предстоящия мач, даваха аргументирани прогнози, споделяха нагласи, анализираха безсмислената ни милиция, книги за футболисти, филмът за Гунди и т. н.
С годините се научих, че колкото и да ми е противна някоя личност, не е зле да се абстрахирам от антипатията и да слушам непредубедено какво говори. Това важи и за НА, и за нашия Пръв припок, абе за всички.
А НА каза и хубави неща, над които честно казано не се бях замислял - например книгоиздаването на биографична литература за спортистите у нас, макар библиотеката ми да е пълна с подобни четива (сега съм подбрал "Лидерът" на Сър Алекс Фъргюсън, после чака "Капитанът" Франческо Тоти).
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 окт 2024 12:50

1914.1902 написа:
peliforewer написа:

Естествено, че е прав Манолов, като той от дълго време защитава подобна теза колко припоци има сред левскарите. Вижте коментарите под това видео и ще видите колко хора се радват на един от първите припоци - Николай Александров, че е посетил уж левскарско студио (даже да не споменавам и какви неща е изговорил за ПФК Левски през годините). Нямаше как да гледам самото видео де, но като нищо ще обсъждат някакво ''вечно дерби''. Очаквам следващите гости да бъдат Ангел Домусчиев, Никола Дърпатов и Георги Атанасов.

Вся власт советом :) ! Всяко друго мнение различно от правата линия в уж левскарско студио е забранено.Споменатите по-горе журналисти щом са говорили срещу Левски през годините да се разстрелят или екстрадират в Белене :) .

Посочи ми къде съм казал, че е забранено мнение различно от правата линия?

Посочи ми къде съм написал, че трябва да се разстрелят споменатите от мен хора?

Абсолютно никъде не говоря за следване на права линия, а само споделям какво ме е подразнило. Твоето мнение, което пак е ни в клин, ни в ръкав, е напълно излишно. Хубав ден.

Да, ти въобще не упрекна тези които са поканили Ники Александров и написа, че с радост очакваш Дарпатов, Домусчиев, не Кирил, а Ангел :) и Атанасов.Не знам защо като ти прочетох коментара и се сетих за Народния съд :) .Много насериозно ги вземаш нещата, явно ти липсва чувство за хумор, със здраве.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 окт 2024 13:20

gihuelo написа:Аз тук никъде не виждам България да е спомената , както и не виждам да има отбор на пето място. До 1976г на ЕП участваха 4 отбора. Наистина първото ни участие на ЕП е 1996г.
Участието ни на СП 1962 и 1966г беше голям успех , но тогава в надпреварата участваха много по-малко отбори отколкото в момента. Тогава в квалификациите и за двете СП се класирахме втори в групи от 3 отбора , за наш късмет бяхме с равни точки с първия и много по-лоша разлика , и за това се стигна 3-ти мач ( хайде 1961 съм бил много малък и няма спомен) ,но за 1965 имам вече смътни спомени. И в двете квалификации зад нас останаха единствено отборите на Кипър и Израел - и едните и другите бяха абсолютни аматьори в онзи момент .
За мен най-силната ни квалификация беше за Германия 1974 или за Мексико 1986 и в двата случая си свършихме работата много преди последния мач . За 1978г нямахме и късмет - тогава една точка не ни достигна да бъдем първи вместо Франция , Бонев пропусна дузпа малко преди края на мача с Франция, ако я беше вкарал ,щяхме да се класираме.
Олимпиадите няма какво да ги броим - в онзи момента това беше турнир за аматьори и реално беше турнир на соц.държавите.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Баш в този сайт го пише.
В квалификациите нямаме загуба и завършваме първи в групата пред Португалия !

На четвъртфинал сме.

В неофициалното класиране сме пети.

Изображение

Кое не разбра , господин разбирач?[/quote]
Няма нужда да ми посочваш мачовете от квалификациите - някои от тях съм ги гледал на живо.
Би ли посочил къде освен в българската версия на уикипедия мога да намеря посоченото от теб "неофициално" класиране.
Проверих в няколко другоезични версии на уикипедия и там няма нищо подобно.
Ето най-сериозната версия - на английски:

https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_1968

това не е първата подобна проява на българската версия на уикипедия- всеизвестно е ,че администраторите им многокраатно са проявявали пристрастност към любимия ти клуб.
Понеже съм вече доста "опитен" на мен не ми е ясно какво значи "неофициално" класиране във футбола? - Би ли посочил примерно подобно "неофициално класиране" примерно от ЕП 1972 или 1964 , или което и да е друго ЕП ?- Благодаря предварително.
Да видим какво пише в сайта на УЕФА
https://www.uefa.com/uefaeuro/history/n ... d-to-know/
[b]What was the format for the 1968 EURO?

The tournament's new name of UEFA European Championship – which replaced European Nations' Cup – was accompanied by a new qualifying format: eight groups of (seeded) teams played each other twice; the top side in each group progressed to the two-legged quarter-finals. The four winners – England, Italy, USSR and Yugoslavia – duly advanced to the four-team final tournament in Italy, which entailed two semi-finals, a final and a third-place play-off.

How many teams featured in the 1968 EURO?

Four teams figured at the finals, after 31 had entered qualifying; Malta and Iceland opted out, while West Germany made their debut.
Ако имаш проблем с превода ,мога да ти помогна. Мисля ,че пределно ясно е написано колко отбора участват в ЕП1968.
Това ,че достигаме на 1/4 финал не значи ,че сме преодолели квалификациите и сме играли на ЕП и че се класираме на 5-то място. Просто в онзи период на ЕП играеха 4 отбора , за съжаление ние не бяхме между тях.
Последна промяна от honda на 17 окт 2024 13:24, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 окт 2024 13:21

peliforewer написа:Да, ти въобще не упрекна тези които са поканили Ники Александров и написа, че с радост очакваш Дарпатов, Домусчиев, не Кирил, а Ангел :) и Атанасов.Не знам защо като ти прочетох коментара и се сетих за Народния съд :) .Много насериозно ги вземаш нещата, явно ти липсва чувство за хумор, със здраве.

Не съм им забранил да го канят, дори да съм ги упрекнал, че присъства в студиото. Но май ти не следиш какво и по какъв повод се казва от сутринта. Провери пак мненията и им обърни по-хубаво внимание, за да осъзнаеш по какъв повод вкарах Ники Александров и коментарите под видеото.

И не е хубаво и възпитано някой да дава оценки на човек, който не познава - нито един мой познат не би казал, че нямам чувство за хумор, а също така никой не би ме свързал по някакъв начин с Народния съд. ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 окт 2024 13:24

peliforewer написа:

Питай ГА, какво да се прави с мненията, различни от неговите :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 окт 2024 13:49

1914.1902 написа:
peliforewer написа:Да, ти въобще не упрекна тези които са поканили Ники Александров и написа, че с радост очакваш Дарпатов, Домусчиев, не Кирил, а Ангел :) и Атанасов.Не знам защо като ти прочетох коментара и се сетих за Народния съд :) .Много насериозно ги вземаш нещата, явно ти липсва чувство за хумор, със здраве.

Не съм им забранил да го канят, дори да съм ги упрекнал, че присъства в студиото. Но май ти не следиш какво и по какъв повод се казва от сутринта. Провери пак мненията и им обърни по-хубаво внимание, за да осъзнаеш по какъв повод вкарах Ники Александров и коментарите под видеото.

И не е хубаво и възпитано някой да дава оценки на човек, който не познава - нито един мой познат не би казал, че нямам чувство за хумор, а също така никой не би ме свързал по някакъв начин с Народния съд. ;)

Ти също не ме познаваш, но си си позволявал много крайни оценки по мой адрес.За разлика от теб не ги приемам толкова трагично.

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 окт 2024 14:02

peliforewer написа:
1914.1902 написа:

Ти също не ме познаваш, но си си позволявал много крайни оценки по мой адрес.За разлика от теб не ги приемам толкова трагично.

Единствено съм казал, че понякога използваш лъжи във форума, което всеки може да го види.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 окт 2024 15:47

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:

Единствено съм казал, че понякога използваш лъжи във форума, което всеки може да го види.

Лъжи е силно казано, но имаш право на мнение.Аз как да нарека човек който в обществен форум всяка сутрин публикува разголени момичета, може би онанист.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 окт 2024 15:52

peliforewer написа:Лъжи е силно казано, но имаш право на мнение.Аз как да нарека човек който в обществен форум всяка сутрин публикува разголени момичета, може би онанист.

Аз бих го нарекъл ценител на женската красота и бих адмирирал всеки негов пост - аман от пейрази у наше село :mrgreen: Айде ти имаш оправдание с възрастта де :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”