Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Някой гледа ли речта на Пейтън от приемането в залата на славата - много свежи моменти имаше, макар че цялостното впечатление, което ми остави беше за предизборна кампания . Като говори за Брейди беше много готин.
Имаше попадения, факт
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TiVrW-5eqUU[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TiVrW-5eqUU[/youtube]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Макс спорт ще излъчват сезона, по два мача всяка неделя, плюс плейофите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Макс спорт ще излъчват сезона, по два мача всяка неделя, плюс плейофите.
NHL?
Pichichi написа:rhaegar написа:Макс спорт ще излъчват сезона, по два мача всяка неделя, плюс плейофите.
NHL?
Мисля че ги дават още, да.
- paceto
- Контакти:
Pichichi написа:rhaegar написа:Макс спорт ще излъчват сезона, по два мача всяка неделя, плюс плейофите.
NHL?
Да, супер новина за българският запалянко. Дано поне имат правата и за Супербол през февруари.
MAX Sport е новият дом на най-популярния и гледан американски професионален спорт – Националната футболна лига (NFL). Спортните канали ще излъчват редовния сезон и плейофите през следващите две години, а стартът на преките излъчвания ще бъде даден в ефира на MAX Sport 2 oт 20:00 часа на 12 септември българско време с двубоя между Питсбърг Стийлърс и Бъфало Билс.
Чудя се дали да ги плащам. Аз съм мазохист и си гледам Тайтънс в 8, а кой знае дали изборът им за късен мач ще съвпада с моя.
- paceto
- Контакти:
rhaegar написа:Чудя се дали да ги плащам. Аз съм мазохист и си гледам Тайтънс в 8, а кой знае дали изборът им за късен мач ще съвпада с моя.
Още малко инфо.
Иначе имат програма на сайта за седмица напред, така че може да си направиш съпоставка като наближат мачовете.
MAX Sport: коментатор на събитието ще бъде Иван Петров заедно с Емилиян Стойков и Житомир Пенаков.
MAX Sport: ще се излъчват по 2 мача в Неделя, един от 20:00 и един от 23:00 часа.
rhaegar написа:Чудя се дали да ги плащам. Аз съм мазохист и си гледам Тайтънс в 8, а кой знае дали изборът им за късен мач ще съвпада с моя.
По-добре изчакай да се пенсионира Брейди
Buck32 написа:rhaegar написа:Чудя се дали да ги плащам. Аз съм мазохист и си гледам Тайтънс в 8, а кой знае дали изборът им за късен мач ще съвпада с моя.
По-добре изчакай да се пенсионира Брейди
Аз против Брейди нямам нищо, даже ми е кеф да го гледам.