Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Делова, Ето'О и Питас са също трансфери на Фичо. Така че, не може само Фичо да е виновен. На представянето днес трябваше да имаме поне 4 нови футболисти и то да захапят титуляри! Много слабо, много
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Делова, Ето'О и Питас са също трансфери на Фичо. Така че, не може само Фичо да е виновен. На представянето днес трябваше да имаме поне 4 нови футболисти и то да захапят титуляри! Много слабо, много
На Фичо идеята за управление на футболен клуб е тотално сбъркана, за съжаление го разбрахме твърде късно от интервютата които даде.
Няма как да очакваш някой да свърши работа когато същия дори не разбира какво всъщност трябва да се направи.
Изброи трима, от колко?
Ако не се лъжа 14-15 трансфера!
И това в момент когато разполагаш с бюджет и твърдиш че изграждаш основата на шампионски отбор...
Е ако това не тотален провал, не знам...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Тежко е наследството "Фичо" без никакво съмнение, но аз пак да попитам какво прави Златков по този въпрос? Успява ли да го "ремонтира" или не?
К'во стана бе, нали другата седмица щяхме да сме с поне 4-5 нови? И сега изведнъж представяме отбора със само 2-ма. Е, това ако не е провал на изпълнителния директор, аз не знам к'во е. Пак по време на сезона ще търсим играчи. Дето ще имат 1 седмица време, за да свикнат със съотборниците си, да се нагодят към обстановката в България и т.н. Ние всяка седмица ще играем мачове.
MASTER_COOL написа:Тежко е наследството "Фичо" без никакво съмнение, но аз пак да попитам какво прави Златков по този въпрос? Успява ли да го "ремонтира" или не?
Не ме разбирай погрешно, въобще не защитавам Златков, последните няколко години работя с такъв тип хора и като цяло са боклуци, интересуващи се от цифри а не от хора. Предполагам че и той е такъв, но в крайна сметка точно за това е тук.
За него успех ще е да направи ЦСКА привлекателен и успешен финансово клуб а за това ние няма как да съдим защото е прекалено рано.
Аз бях човека който в началото защитаваше Фичо и Орманджиев може би най-много, само че тогава нямах идея че вместо топ ресторант, Фичо тайно си сбъдва мечтата и изгражда семейна бакалия...
За мен най виновен е Орманджиев, защото той още в началото е трябвало да усети на къде отиват нещата.
Ще дам пример с ИТ сферата, защото качествените програмисти също като футболистите винаги имат по няколко оферти за работа и са търсени.
Правят те изпълнителен директор на компания която две последователни години е ПЪЛЕН провал, назначава и дава нереалистично високи заплати на некадърни програмисти, които ще останат защото няма как да ги разкараш.
Сега трябва да назначиш няколко топ, които да вършат работата на некадърниците и да върнат компанията на високо ниво.
Да де, само че всеки качествен ще си направи проучване и ще види че нещо в тази компания е тотално сбъркано и просто няма да приеме офертата.
Точно това се случва в момента..
Правят те изпълнителен директор на компания която две последователни години е ПЪЛЕН провал, назначава и дава нереалистично високи заплати на некадърни програмисти, които ще останат защото няма как да ги разкараш.
Сега трябва да назначиш няколко топ, които да вършат работата на некадърниците и да върнат компанията на високо ниво.
Да де, само че всеки качествен ще си направи проучване и ще види че нещо в тази компания е тотално сбъркано и просто няма да приеме офертата.
Точно това се случва в момента..
А и последно, че забравих да добавя.
Конкурентната ти компания обира всички награди последните 15 години, и тези които са бачкали там често след това си намират още по-добра работа с още по-добри условия...
Та в момента Златков е в ролята на Том Круз в "Мисията невъзможна".
Конкурентната ти компания обира всички награди последните 15 години, и тези които са бачкали там често след това си намират още по-добра работа с още по-добри условия...
Та в момента Златков е в ролята на Том Круз в "Мисията невъзможна".
- MASTER_COOL
- Контакти:
Информацията, която имам ме прави спокоен за бъдещето на клуба, но вече не се и издържа от липсата на резултати. Ако някои се надява на чудо с този ни състав е много далеч от реалността. Отбора ни е много осакатен и това ще проличи и днес! 1 седмица преди старта на сезона, ние изобщо не сме готови за целта поставена от собственика!
Разбрах, Златю има 10 милиона лева за харчлък, начело е на исторически най-успешния клуб в европейска държава, но е в Мисия невъзможна и е Том Круз. Потвърждавам, разбрах какво ти е мнението. Може да е абсурдно, но е напълно ясно.
Междувременно отборчета като БотевЪ, Черно Море, ЦСКА 1948, Локомотив Пд, с лекота си привличат играчи от цял свят, с не по-лоши визитки от този , дето ги привлякохме от изпадащ шведски отбор. Явно в тия отбори работят Арнолд Шварценегер, Чък Норис и Скалата. Друго разумно обяснение, следвайки твоята "логика" и сравнения, няма.
Междувременно отборчета като БотевЪ, Черно Море, ЦСКА 1948, Локомотив Пд, с лекота си привличат играчи от цял свят, с не по-лоши визитки от този , дето ги привлякохме от изпадащ шведски отбор. Явно в тия отбори работят Арнолд Шварценегер, Чък Норис и Скалата. Друго разумно обяснение, следвайки твоята "логика" и сравнения, няма.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Да! Твърдо заявявам, че Бистришките тигри в момента разполагат с по-добри играчи в нападение от нас!
Ако загубим от Ботев, няма да има сила на света, която да спаси з...а на ЗлаткОFF
Ако загубим от Ботев, няма да има сила на света, която да спаси з...а на ЗлаткОFF