koisa написа:Айде, наред за плюене е Афонсо.
Кой го плюе? Искал уважение и не разбирал защо не играел. Имаше ли силен мач, че да изявява претенции? Той дава ли нужното уважение? Не мисля.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:koisa написа:Айде, наред за плюене е Афонсо.
Кой го плюе? Искал уважение и не разбирал защо не играел. Имаше ли силен мач, че да изявява претенции? Той дава ли нужното уважение? Не мисля.
mikata написа:Спешно ни трябва нов добър вратар,дано се появи някой в понеделник или вторник
metodito написа:mikata написа:Спешно ни трябва нов добър вратар,дано се появи някой в понеделник или вторник
Винаги готов! А проблем ли е, че съм кинта и 20?![]()
Ми, супер. Продаваме вратар на Лийдс и търсим вратар.
mikata написа:metodito написа:mikata написа:Спешно ни трябва нов добър вратар,дано се появи някой в понеделник или вторник
Шейтанов не иска да си поднови договора по-добре да вземем някакви пари за него!
metodito написа:mikata написа:metodito написа:mikata написа:Спешно ни трябва нов добър вратар,дано се появи някой в понеделник или вторник
Шейтанов не иска да си поднови договора по-добре да вземем някакви пари за него!
Подробности, знаеш ли? "Не иска". Това ли е само? А може би след няколко години прекарани като трети вратар, без перспективи да се доближи до вратата, може би вижда, че няма смисъл?
Потребители, разглеждащи този форум: Majestic-12 [Bot], VDP и 13 госта