Спартак (Самоков) - Левски (Долна Баня) е мача а в състава на Левски има трима негри (не негърчета) !
По обясними причини в състава на домакините не мога да различа дали има негри :)
Иначе терена е Ноу Камп!
Мача е завършил 9:0 за негрите :)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
NOMER14 написа:... . По наше време, предполагам и по твое, беше голям проблем да си запазиш игрище на площадката дори и лятото.... .
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
NOMER14 написа:Манолов,
Писаното от теб е много гадно, но... и много вярно.
Тази години се случи така и обикалям достатъчно градове в Източна България - във ваканционно и учебно време, за да си наредя картинката. Спортните площадки в училищата празни, а дечурлигата са окупирали близките магазинчета и павилиони и ръфат яки закуски, вафли и се наливат с маркови газирани напитки. По наше време, предполагам и по твое, беше голям проблем да си запазиш игрище на площадката дори и лятото. Тогава го нямаше това изобилие от храна, а пък и джобните пари бяха жълти стотинки.
Нашият най-силен колективен спорт е волейболът. Колкото и слаби да сме сега, стоим на 19-о място при мъжете, като догодина ще сме около 15-о и скоро се завръщане в топ10. Та, на тези площадки няма опъната волейболна мрежа. Тръгва малкото да спортува нещо - волейбол, но се оказва, че имало само школа за баскетбол, черния баскетбол.
Много пъти сме повтаряли, че при комунизма единствен начин да излезеш в чужбина на екскурзия е спортът или народните танци. Сега всеки може да отиде в чужбина на екскурзия, дори и бедният инженер. Е, юристи и доктори стигат чак до Дубай, а инфлуенсърките ги водят и на по-екзотични места.
Dust написа:В аматьорския футбол където ритат за здраве и от тях нищо независи за развитието на същия като цяло ако щат да играят и инвалиди.
На тези мачове не стъпва нито скаут, нито сакутка, нито някой работещ в професионален отбор, че да видят някое момче, което изпъква.
Именно в това нещо е и част от проблема на футболът ни, защото се скъса връзката между аматьорския и професионален футбол.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Илиан Илиев повика спешно защитници на Левски и Локо Пд
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
tmanolov написа:Въпросът е двустранен и ще драсна набързо:
- от една страна имаме разкапано до под нулата обшество от оядени и разлигавани мрънкалници на всякаква възраст, на които не им пука за нищо и никого, нямат амбиции и само си търсят оправдания с турското робство, копейките, комунизма, демокрацията, Перуката, а преди това Батето и т.н. Това общество е реално сбирщина от инидивиди, а сбирщина от индивиди няма как да участва в колективен спорт. Твай
Потребители, разглеждащи този форум: noo и 113 госта