Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот wilge » 12 сеп 2021 08:15

W84me написа:Ко стана с Анисе?

Мъри го каза: "По принцип нямаме идея да търсим нови играчи. Концентрирахме се върху развитието на тези играчи, които са тук. Най-големият проблем в момента е финансовият бюджет, който имаме. Търся нещо, което да реши бъдещето на Левски."
За мен това значи, че ще се купуват само младоци, които да бъдат развити в Левски и след това продадени.
https://topsport.bg/levski/stanimir-sto ... hdame.html

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 сеп 2021 11:46

1palq4o1 написа:[offtopic]
Вълчан написа:
LoveAndPeace написа:
TristaNNN написа:
LoveAndPeace написа:
mikata написа:

Много "колеги" ще изгорят там , особено тези които не им знаят магариите на гуми центрове Диана :roll:

Кажи поне какви са тия магарии, та да не се опарим? :roll:

Ненужни покупки , ненижни ремонти ........ Изправянето на джанти на 90% е фиктивно.
[/offtopic]
Ненужни покупки трудно ще го осмисли някой какво означава. :?: НенИжни ремонти на кое :?: Може би имаш в предвид ,че преувеличават и вземат пари за ненужен баланс . В изправянето на джанти никога не им е било силата. Проблемът е, че доста от гумите на промоция и в по ниският сигмент дават дефекти и не отговарят на стандартните показатели описани в етикета им.

Явно си служител на Диана - световно известни са, че изправят всички джанти на автомобила, включително и на нови МПС. Това са ненужните ремонти, за тежести си плащаш доплнително, никога не продават на обявента цена - винаги са " в промоция" и така релната отстъпка която ще ползват колегите ще е има няма 2-3%

Не. Ако съм служител всеки там един фен на Левски щеше да бъде обслужван с доста по голяма внимание ;)
Там откъдето си купувам монтажът и баланса е безплатен за нови гуми. Не знам в Диана как е.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 сеп 2021 12:06

Всезнаещите форумни спецове обявиха, че в първия кръг сме паднали от един от най-слабите отбори в лигата и основен кандидат за изпадане...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 сеп 2021 12:42

drvasko98 написа:Всезнаещите форумни спецове обявиха, че в първия кръг сме паднали от един от най-слабите отбори в лигата и основен кандидат за изпадане...

Е, в Дербито на България всичко може да стане. Но този мач им го подарихме и нещата тръгнага пак надолу.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 сеп 2021 14:09

Бил съм в час с подробностите на доста входящи трансфери в Левски последните десетина години, но идването на Жоро Миланов беше сред най трудните. Първо - защото имаше оферти от чужди клубове с доста по високи финансови оферти. Второ - защото има много клаузи в договора му започващи с ''ако''. Останалото той го каза - впечатлен съм от проекта, който ръководството на Левски започва. Усилията на собственика този играч да е тук, са си стрували. Иначе за мача - за 2 седмици тренировки, израстването при Мъри е факт...
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 сеп 2021 16:58

Левски е на крачка от ново попълнение. "Сините" са постигнали принципна договорка с Абел Анисе, научи Gong.bg. Очаква се до края на седмицата сърцатият полузащитник, който се раздели с Лудогорец, да подпише договор с тима от "Герена".

В момента се изчистват последни детайли по контракта на играча. За привличането на Анисе настоява Станимир Стоилов. Мъри познава добре качествата на състезателя, тъй като му беше треньор в Ботев (Пловдив).

Стоилов настоява да бъде привлечен вътрешен халф, тъй като се отказа от услугите на Симеон Славчев.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 сеп 2021 17:01

mikata написа:
Бил съм в час с подробностите на доста входящи трансфери в Левски последните десетина години, но идването на Жоро Миланов беше сред най трудните. Първо - защото имаше оферти от чужди клубове с доста по високи финансови оферти. Второ - защото има много клаузи в договора му започващи с ''ако''. Останалото той го каза - впечатлен съм от проекта, който ръководството на Левски започва. Усилията на собственика този играч да е тук, са си стрували. Иначе за мача - за 2 седмици тренировки, израстването при Мъри е факт...

Това кой го е писал, и кога.
Айде да не летиме толкова.
Колкото до Анисе, явно има некви парици, и ако се вземат още такива играчи извинения не се приемат
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 сеп 2021 17:12

Warped написа:
mikata написа:

Това кой го е писал, и кога.
Айде да не летиме толкова.
Колкото до Анисе, явно има некви парици, и ако се вземат още такива играчи извинения не се приемат

Синя приказка
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 13 сеп 2021 17:35

И Грънчаров е забелязал, че по форумите и приложенията много мрънкаме :lol:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 сеп 2021 19:45

Еми имат си изисквания феновете. Всички искат Левски да играе агресивно и нападателно. Колко години Левски отпада от разни цървули които обаче играха като едно и като за последно. Живец трябва да има.

Върни се в “Левски”