Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Да, да - от казармата го знам.
-
- Контакти:
skitnik32 написа:по скоро на границата на шопи и макета. взели са негативното и от двата етноса и си е е.ало мамата

vlong написа:Мъри бил призовавал феновете да си купуват билети.Лично аз не съм чувал.
Ако смята да ги призовава нека го направят професионално с добре направен клип ,въодушевяващ,пламтящ,надъхващ с добро аудио.Такива неща грабват хората и се запомнят.Ако искаш хляб,дай им зрелища.
Призовете феновете ,какво чакате,сега сте на гребена на вълнАта,пак ще изпуснете момента.
Нови инициативи са нужни,действайте!
Добре си го написал. Дано някои от властимащите в Левски чете форума, та белким му светне. Няма да е лошо Наско да натовари някого да черпи идеи, ако трябва да краде идеи, от практиката на успешни фирми, отбори и организации. Да се рови в сайтове и форуми дори собствената му глава за е бъкана с хрумвания и проекти, но да накара това звено да се раздвижи и да носи печалби. Учителят Петър Дънов е казал: „Помогни си сам, за да ти помогне и Господ“
Ще е добре да дойде Анисе както се пише.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
skitnik32 написа:NOMER14 написа:metodito написа:Dust написа:metodito написа:modor написа:Митичния стадион Бончук
Жалко, че има ограничение, иначе щеше да има 15 000 като стой, че гледай.
Тогава значи, че на стадиона ще има 5 500?
Би трябвало. Сега погледнах, в Уикипедия пише, че капацитета му е 16 500. Макар че като го напълнят онея дивите макета, изглежда все едно са 20-30 000.
В Станкето не са макета, а шопи.
по скоро на границата на шопи и макета. взели са негативното и от двата етноса и си е е.ало мамата
Баш са си шоплък, макар и на границата, демек имат влияние от макета и граовци, в резултат твърдоглавието им е увеличено на Нта степен.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
mikata написа:Ще е добре да дойде Анисе както се пише.
Или този :
https://gong.bg/football-sviat/drugi/io ... bor-650306
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Колеги, някой вчера ако е гледал контролата да сподели мнения...
Виждам, че и двата гола са след грешки на Найденов... май няма оправия там

Това което аз видях в мача Александров и Найденов по-добре да идат някъде другаде за Левски не стават.
З.Димитров игра добре както и Асен Митков от малките. Черния нещо неориентиран ми се видя,грешки имаше и Михайлович.
З.Димитров игра добре както и Асен Митков от малките. Черния нещо неориентиран ми се видя,грешки имаше и Михайлович.
България има природни богатства,
csimoen2 написа:Колеги, някой вчера ако е гледал контролата да сподели мнения...
Голът им от дузпа стана след непохватно връщане назад в противниковата половина до тъча - подобно на гола на Славия. Вече бе писано тук за това.
- Странджата
- Контакти:
Re: skitnik32
Те ако са етноси, покрай власи, гагаузи, тракийци, родопчани нас къде ни виждаш, а? Може би само по северните склонове на Стара планина около Плиска, Преслав и В. Търново, макар че последните ще скочат и ще кажат - ама ние сме боляри, къде ни търсиш при Бардоквата