Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот modor » 07 сеп 2021 06:19

W84me написа:Коланги, преди час левскарите в България се увеличиха с още един.

Честита рожба. Живо и здраво да ви е! Само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 07 сеп 2021 09:20

tiamat написа:
W84me написа:Кой ще играе резерва на Горанов на левия бек?

Кордоба би трябвало да е ляв бек основно и цз между другото. И Галчев, дето не знам що го отписаха честно, супер си е хлапето.

Колега, Галчев е изключително слаб към момента - технически, позиционно, тактически, физечески и всякак...

Да не кажа силна дума, но може би почти всички от головете стават през неговата и на другия хубостник отдясно зоната...

Има много хляб да изяде, докато стане титулярен бек в Левски, даже един Мики Орачев преди години търпеше по-голямо развитие от този неможач...

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 07 сеп 2021 10:23

csimoen2 написа:
tiamat написа:

Кордоба би трябвало да е ляв бек основно и цз между другото. И Галчев, дето не знам що го отписаха честно, супер си е хлапето.

Колега, Галчев е изключително слаб към момента - технически, позиционно, тактически, физечески и всякак...

Да не кажа силна дума, но може би почти всички от головете стават през неговата и на другия хубостник отдясно зоната...

Има много хляб да изяде, докато стане титулярен бек в Левски, даже един Мики Орачев преди години търпеше по-голямо развитие от този неможач...

Когато преквалифицираш дясно крило в ляв краен, и то млад играч с почти нулев опит при мъжете, нормално е да не е на ниво. Галчев има най-малко вина за това.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 07 сеп 2021 11:30

Belus написа:
csimoen2 написа:
tiamat написа:

Когато преквалифицираш дясно крило в ляв краен, и то млад играч с почти нулев опит при мъжете, нормално е да не е на ниво. Галчев има най-малко вина за това.

Да кажеш, че някой е дясно крило, когато има-няма 1 година в мъжкия футбол е несериозно... та той още не си знае точната позиция...
Но да не можеш да направиш свястно центриране, да си супер неориентиран в почти всяка ситуация, да не търпиш и грам развитие, да не можеш да си покриваш зоната, да те заобикалят като колче и пасовете на средна и близка дистанция да са ти изключителен проблем - говори само за едно - че към МОМЕНТА не ставаш...

П.С. Направи справка колко мача имат вече юношите на Левски, прецени си колко от тях са претърпяли някакво развитие, колко тяхни връстници имат същата опция/възможност в другите отобори в А група и сам ще си отговориш и т.н.

Не искам да ти давам пример с Литекс и преименуваните към момента относно развитие на юноши, налагане в първи отбор и продаването им в последствие...

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 07 сеп 2021 13:51

csimoen2 написа:Да кажеш, че някой е дясно крило, когато има-няма 1 година в мъжкия футбол е несериозно... та той още не си знае точната позиция...

Точно това изказване е абсолютно несериозно! 20-годишен играч, а не си знаел точната позиция?! Нали го вземат от юношите, там какво, карти ли е играл? Те и вратар да го сложат, пак ще се плюе, щото бил некадърен. Кога е играл ляв краен при юношите? Имайте малко уважение поне към младите.
И как да направи свястно центриране, след като трябва да играе с неудобния за него крак?
За мен сериозен проблем е липсата на втори/дублиращ отбор. Преходът от юношески футбол към първият отбор идва малко рязко. Надявам се догодина нещата и в това отношение да се оправят.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 07 сеп 2021 14:17

Belus написа:
csimoen2 написа:Да кажеш, че някой е дясно крило, когато има-няма 1 година в мъжкия футбол е несериозно... та той още не си знае точната позиция...

Точно това изказване е абсолютно несериозно! 20-годишен играч, а не си знаел точната позиция?! Нали го вземат от юношите, там какво, карти ли е играл? Те и вратар да го сложат, пак ще се плюе, щото бил некадърен. Кога е играл ляв краен при юношите? Имайте малко уважение поне към младите.
И как да направи свястно центриране, след като трябва да играе с неудобния за него крак?
За мен сериозен проблем е липсата на втори/дублиращ отбор. Преходът от юношески футбол към първият отбор идва малко рязко. Надявам се догодина нещата и в това отношение да се оправят.

В школите има поне по два отбора - вижте класирането в различните възрастови групи:

https://gong.bg/bg-football/drugi/zavyr ... bfs-650047
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 сеп 2021 14:21

Аз като прочетох,че нямали система за следене на физическото състояние на играчите,и останах втрещен.Че това си е задължително за професионален клуб.
Нямам думи.
САМО ЛЕВСКИ!

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 07 сеп 2021 14:45

vlong написа:Аз като прочетох,че нямали система за следене на физическото състояние на играчите,и останах втрещен.Че това си е задължително за професионален клуб.
Нямам думи.

Информацията е непълна, не пише кога е изчезнала, защото преди е имало. Едва ли има друг клуб в А и Б групите, който да е без такава система.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 сеп 2021 14:51

Преди имаше,и аз съм виждал потниците по играчите.Ама кога е изчезнала...
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 07 сеп 2021 14:59

1palq4o1 написа:В школите има поне по два отбора - вижте класирането в различните възрастови групи:

https://gong.bg/bg-football/drugi/zavyr ... bfs-650047

Имам предвид втори отбор, който да играе в "Б" група или както преди имаше дублираща група. Тогава всеки отбор беше длъжен да има дубъл, но се спря това, защото отборите не могат да си го позволят. Тогава, вместо да захранваме други отбори с млади играчи, бихме имали възможност да ги обиграваме и да влизат по-подготвени в първия отбор.

Върни се в “Левски”