Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Левски няма да бъде оставен да победи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Корекция - 30% зает капацитет на папагалите...
Аз очаквах да напълнят на едно 80% стадиона
W84me написа:Левски няма да бъде оставен да победи.
Нямаше нарушение срещу Сангаре и това тръшкане и мятане от негова страна беше напълно излишно
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Не им дава дузпа, която да ги върне в мача, но съдията ги подпирал :lol: Жена си в изневяра да хванете ще си кажете, че просто е паднала нелепо върху чепа.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
CapitanePuyol написа:Поляка Томаш-Томовски пак неадекватен...
Да ....ама се зъби на батко си Генчев като му говори истини. Този мач си бе дерби между отбори борещи се да изплуват от долните места. Нищо изненадващо не е станало.
Засада при гола за Ботев беше видима и в реално време без да се чертаят линии, какво толкова гледах положението не зная.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
За припоците толкоз, затрихте ми клуба припоци :evil:

Припоци затрихте ни отбора :evil:
"Левски" отишли в Пловдив със седем съдии, но те щели да ги режат :lol: Болнаво момче.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Как я наместиха само тая засада?
Еваларка за ВАРа!

Еваларка за ВАРа!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
- Контакти:
Тука нямаше засада, ВАРа се изложи ! Всичко работи да бъде бутнат хегемона, че иначе 14та поредна...
Рашка капут, Буданов салют ! 

Доста забавни колажи се въртят из социалните мрежи, но в случая Томаш сам си ги генерира същите с голямата си уста.