Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 02 сеп 2021 21:48

А вие знаете ли ,че разстоянието от Египет до Израел е няколкостотин километра пеша през пустинята.А Бог е наказал евреите да го вървят 40 г. .Защото те се размрънкали защо имало само манна небесна,а нямало други продукти на които били свикнали в Египет.Мрънкали естествено възрастните.Срещу Богът си.Той ги наказал да вървят толкова ,докато не измрат всички от старото поколение,недоволните,и тогава пуснал новото ,чисто поколение в Светите земи.
Кое истина ,кое лъжа,важна е поуката.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 02 сеп 2021 21:51

rhaegar написа:
vlong написа:Според актуални данни на ЕК, 38% от българите са пушачи, което ни нарежда на второ място в ЕС.
България е на 8-мо място по пиене на алкохол в света
Айде и аз съм там по пиене,ама давам пари само за казан.
А градското население?
Тука съм уязвим,но ще го постна.
Малко над 4% от разходите на българите отиват за ресторанти и заведения.
Аз на никой не се сърдя,и никой не получавам.
Правя социологическо сравнение.
Такъв съм си ,любознателен,и гледам Дискавъри.

Българите изпреварват, макар и само с процент германците, поляците и жителите на Люксембург.

Изглежда не ме разбираш, затова ще повторя. Никой, ама абсолютно никой не може да казва на другите, за какво да си харчат парите. Нито пък да се сърди за това, че не са ги похарчили за същото като него. Всеки си има удоволствията и пороците.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 02 сеп 2021 21:54

Аз на никой не държа сметка.Просто едно време щях да ставам статистик,че си го изрових от архивите.
Сега гледам Дискавъри.
САМО ЛЕВСКИ!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 02 сеп 2021 22:07

modor написа:Вие въобще гледахте ли пресконференцията? Пишете тотални глупости. Къде Мъри е казал на Славчев, Хубчев и Божинов да не си търсят парите? Къде казаха, че ще трошат яко кинти за нови играчи? Малко ми идват в повече такива коментари и то от левскари. И не гледам на близките събития в клуба с розовите очила. Човек не може ли да се порадва малко? Оставям ви да си мрънкате и пишете глупости.

Мен питаш ли ме дето се опитвам да защитавам всеки футболист, тренъор и собственик и има само хули по тях. Ами да върнат Жиката, Божинов и Хубчев нямаше да си отидат при него. За пореден път се убеждавам, че най-голямото зло срещу Левски не са чорбарите, а самите ние, които постоянно мрънкаме. Очаквам скоро пост някой да напише, че при Жиката сме били о-добре отколкото сега при Мъри, както някой пишеше по-добре Жиката от Г.Тодоров, преди това по-добре Г.Тодоров от Дерменджиев и тн, вие не знаете какво искате, като некакви путки в мензис.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 02 сеп 2021 22:11

А и някой може да спомене по-добре Хубчев отколкото Дерменджиев, Китариста някъде между тях аман, вие не сте наред, подкрепа към Мъри и това е, щом не иска Хубчев да играе в Левски значи е видял нещо, все пак не изпада от марс.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 02 сеп 2021 22:15

bilyaletdinov написа:
Eminem написа:Няма проблем да ги помолиш да се съобразят. Но не да изискваш това от тях и да ги шантажираш с това, че били левскари. И това пред медиите.

Бъди сигурен, че утре клакьорите като Русев ще ги грабнат в медиите, че не са играли и не са дали нищо за Левски и не си заслужават парите.

Ако зависеше от мен единствено Славчефф бих го изритал с 200 без да ми мигне окото, защото той наистина не си заслужава парите. Ужким с име, ужким с качества, той е един тролей, който е на нивото на Райнов от първия му престой. Този е най-добре да се откаже от футбола и да си инвестира събраните пари в нещо друго. За Божи 86 можем да кажем, че човекът има сърце и колкото и да е ограничен умствено е с чисти намерения. Хубчев беше един от първите дошли преди 2 месеца в много тежката ситуация, когато бяхме далеч от какъвто и да било спасителен договор с Палмс Бет. Момчето игра колкото можа, макар и глупавия ЧК последния мач, вкара гол и се раздаваше още от контролите. Но за Славчефф, който го търпяхме със всичките му контузии и мрънкания никаква пощада.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 сеп 2021 22:35

sinqkrepost1914 написа:
bilyaletdinov написа:
Eminem написа:Няма проблем да ги помолиш да се съобразят. Но не да изискваш това от тях и да ги шантажираш с това, че били левскари. И това пред медиите.

Бъди сигурен, че утре клакьорите като Русев ще ги грабнат в медиите, че не са играли и не са дали нищо за Левски и не си заслужават парите.

Ако зависеше от мен единствено Славчефф бих го изритал с 200 без да ми мигне окото, защото той наистина не си заслужава парите. Ужким с име, ужким с качества, той е един тролей, който е на нивото на Райнов от първия му престой. Този е най-добре да се откаже от футбола и да си инвестира събраните пари в нещо друго. За Божи 86 можем да кажем, че човекът има сърце и колкото и да е ограничен умствено е с чисти намерения. Хубчев беше един от първите дошли преди 2 месеца в много тежката ситуация, когато бяхме далеч от какъвто и да било спасителен договор с Палмс Бет. Момчето игра колкото можа, макар и глупавия ЧК последния мач, вкара гол и се раздаваше още от контролите. Но за Славчефф, който го търпяхме със всичките му контузии и мрънкания никаква пощада.

Ситуацията със Славчев според мен е малко по-различна и сложна. Още с първия си мач срещу ЦСКА-София се контузи, отсъства месеци. След това изглеждаше като футболист, на който тялото му тотално е регресирало и вече не става за професинален футбол. И наистина мисля, че той вече с футбола е приключил. От части предполагам и че клубът, като медицински персонал и физиотерапевти, а също така и треньорския екип може би не са били най-големите професиналисти и може би най-малкото не са му помогнали по никакъв начин с възстановяването му. Но преди всичко мисля, че проблема при него е психически. Което си е много голям проблем в световния футбол и БЕЗ изключения във всички клубове от топ 5 първенствата се следи психическото здраве и състояние на играчите, защото то пряко засяга представянето им, като професионалисти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 сеп 2021 00:27

А за мен, проблемът със Славчев е сходен с този на Божинов - не психологически, а интелектуален. Много талант в краката, никакъв мозък в главата. Но! и при двамата го имаше това с контузиите. Контузии, които им решиха бъдещето Меси също не чете Бодлер в оригинал. Но Меси се движи така че да не получи голяма контузия. Роналдо... тоя пък винаги си е просил чапа дето ще свърши кариерата му. Но не съм чул Роналдо да закъснява за тренировки, да тича по ку*ви. Жалко и за Славчев и за Божинката, но в техния случай е валидна може би максимата, каквото ти си направиш, никой не може ти направи. Още помня чутовната глупост, която не знам дали не беше медийна измислица - как Милан канили Божинов, оня им казал, че не бил играч за проби. Това е Милан бе, лапе! :evil:

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 03 сеп 2021 05:00

metodito написа:...Но не съм чул Роналдо да закъснява за тренировки, да тича по ку*ви...
Хич не е тичал по курви, ама хич :lol: Тя една много примерна и благоприлична девица се опитва и парички да изкара от него и да го осъди... щото той по курви не ходел :mrgreen:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 03 сеп 2021 06:42

След еуфорията от идването на Мъри, това с футболистите ми дойде малко като студен душ. Отново се показваме като мащеха. За Божинов работата е ясна, обаче махаш Славчев, който най-вероятно е правил компромиси със заплата и когото наричаш Георги на това отгоре, а връщаш двама, които си биха камшика. Единия не си е намерил отбор, а и няма да забравя подарената победа на Славия, а другия не знам каква я свърши в Израел.
Хубчев го махаш, след победен гол и еуфорията покрай семействто му и тук вероятно разочарованието е огромно. След като си дошъл в тежък момент и си подписал преди месец и изведнъж ти се казва, че те махат за да налагат млади футболисти и юноши на клуба. Е ти какъв си, а тия дето идват, колко от тях са юноши.
Ясно ми е, че има момент и на алфа послание и че приключват глезотиите, обаче щом е така, да не навиваме футболисти да остават, да си намаляват заплати или да си отписват задължения, защото милеели за Левски. Щом изискваш професионално отношение, то и клуба трябва да дава такова.
Нищо чудно, че цялата А група е пълна с бивши левскари тип Бандаловски и Йомов, които играят на живот и смърт срещу нас. Е сега ще има още няколко, плюс Начев. При това положение аз не виждам каква е сметката на едно дете да се развива при нас, като в една Славия, шанса да се развиеш и наложиш във футбола е къде, къде по-голям. То и дали си заслужава да се занимава човек с футбол, след като всички топ отбори бъкат от чужденци....
Няма да се учудя, ако на пангара са и Михайлов, Найденов и Александров, че даже и Димитров, Краев, Мартин Петков и Бари. Ама е хубаво да помним и кой остана в клуба, когато нещата бяха много зле и да не търсим после левскарски дух и т.н.
Надявам се клуба да си прави много добре сметката и да не се почне пак масово мантрата с чужденците....
Иначе е ясно, че колкото хора, толкова и мнения, но над всички нас е Левски.
България !!!!

Върни се в “Левски”