Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 01 сеп 2021 23:49

TristaNNN написа:Страхотен момент да се видим колко струваме като привърженици, като левскари! Сега летвата е още по-висока, дано всеки един от нас осъзнава личната си отговорност оттука насетне, в привърженичкия смисъл на думата! И дано да не се посрамим - пред дедите ни левскари, на чиито саможертви стъпваме днес; пред името на Левски, като символ на обединение в свята и обща народна цел; пред историята, според която в момента сме живия български отбор с най-много титли. Да се стягаме :!:
[offtopic]ПП Жална им майка на колегите, които понечат да емнат Мъри и отбора в близките няколко мача, независимо от играта и резултатите на Левски - криви ще ги направя, дори с риск да ме изхвърлят завинаги от форума. :!:[/offtopic]

[offtopic]Ти пък, щом с нашите глупости не ни раздадоха вековен банан :) , не се притеснявай[/offtopic]

Между другото, от няколко часа пиша на познати и непознати да "натискат" ръководството по бързо да пущат подновяването на членските карти, така че да не се мотат много, както колегата по горе каза сега е момента за апартамента .Тази синя "лудост" трябва да се използва!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 02 сеп 2021 00:13

Както е писал поетът - септември стана май. Сега трябва бързо да забравим еуфорията, защото днес има място само за едно голямо облекчение и за много, много търпение и издържливост. До днес да си левскар беше малко или повече горест и безверие. Щом издържахме това време разломно, ще имаме сили да се извисим отново. Да не забравяме всички горчивини, които преглътнахме заради едно или друго безумно поведение, и с подкрепата си на клуба, който май че възкръсва, да покажем, че и по нашите ширини има достойни хора. Успех на Мъри, успех на всички, които сега ще водят Левски към възраждане, успех и за всички, които по един или друг начин ще бъдат съпричастни с новия син полет. И Левски да пребъде!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 сеп 2021 07:59

Добре, нека да повтори успехите от първия престой.
Давам 5 мача аванс, преди да мрънкам и пиша глупости
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 02 сеп 2021 08:09

Приятно изненадан съм, че Мъри се нави. Без значение какво ще донесе бъдещето е факт, че се променя настроението в клуба и сред феновете. Признавам си, че завиждам на всички левскари, които искрено се радват за завръщането на Мъри и му вярват. Искам и аз да можех да му повярвам, но наистина не мога. Имам само еретични мисли, че идва само за малко и ще замаже нещата и изчезне, но много се надявам всички такива хипотези да останат безпредметни сценарии в главата ми. Ще съм много щастлив да ме опровергае и да успее да вдигне отбора. Нямам съмнения, че разбира играта и има добри идеи, но не съм сигурен за други неща, които са важни за мен като левскар.
Дано направи чудо и отбора тръгне нагоре след като се намира в тотална дупка. Не е момент, в който феновете да са скептични, трябва да се радваме на всичко, което ни обединява.
САМО ЛЕВСКИ и дано в клуба работят усърдно за да дойдат по-добри дни!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 сеп 2021 09:07

TristaNNN написа:Страхотен момент да се видим колко струваме като привърженици, като левскари! Сега летвата е още по-висока, дано всеки един от нас осъзнава личната си отговорност оттука насетне, в привърженишкия смисъл на думата! И дано да не се посрамим - пред дедите ни левскари, на чиито саможертви стъпваме днес; пред името на Левски, като символ на обединение в свята и обща народна цел; пред историята, според която в момента сме живия български отбор с най-много титли. Да се стягаме :!:
[offtopic]ПП Жална им майка на колегите, които понечат да емнат Мъри и отбора в близките няколко мача, независимо от играта и резултатите на Левски - криви ще ги направя, дори с риск да ме изхвърлят завинаги от форума. :!:[/offtopic]

[offtopic]Не ми пука.Загуби ли само един мач, да си ходи от където е дошъл. :P[/offtopic]
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 сеп 2021 09:14

Вече строим църквата на Мъри. От сега да си знаете. Мъри или БАН!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2021 09:15

Почнах да слушам последното видео на Томича, но циклофреничната му еуфоричност ми дойде в малко повече и спрях видеото на 3-тата минута. Влизам тук, мрън-мрън, тихичко чакане за провал. Ами ето заради това съм част от този форум! В различието е истината. Винаги трябва да има разнообразие. По едно време, форума на "Гонг" беше заприличал (по времето на Срас и после за кратко при Хубси) на пионерски лагер (какъвто никога не е бил), но бързо се оправи, за което се радвам. 8-) Наско успя (харесва ли ми или не). Дали Мъри ще успее? Ами, доста ниско падна летвата на очакванията на левскарите за това какво е успех, така че няма да му е трудно. :lol:
Последна промяна от metodito на 02 сеп 2021 09:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 02 сеп 2021 09:18

mikata написа:ТРЕНИРОВЪЧНА ЕКИПИРОВКА

https://fanshop.levski.bg/category/tren ... ekipirovka

МАЧОВИ ФЛАНЕЛКИ

https://fanshop.levski.bg/category/machovi-flanelki

Дайте, моля и вратарски екип ( 2XS, ако има )
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 02 сеп 2021 09:43

Понеже знам, че източникът е неблагонадежден и все пак да попитам има ли нещо вярно според по-запознатите?

"Днес Мъри ще бъде представен на пресконференция, след което ще изведе тима на тренировка. За „Добре дошъл“ той ще получи три нови попълнения, съобщава „Тема спорт“. На „Герена“ се завръща Мартин Райнов, близо до обратния път е Драган Михайлович, а новото име е Димитър Костадинов, който е собственост на Септември Сф."

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 02 сеп 2021 09:45

realno написа:
TristaNNN написа:Страхотен момент да се видим колко струваме като привърженици, като левскари! Сега летвата е още по-висока, дано всеки един от нас осъзнава личната си отговорност оттука насетне, в привърженишкия смисъл на думата! И дано да не се посрамим - пред дедите ни левскари, на чиито саможертви стъпваме днес; пред името на Левски, като символ на обединение в свята и обща народна цел; пред историята, според която в момента сме живия български отбор с най-много титли. Да се стягаме :!:

[offtopic]Не ми пука.Загуби ли само един мач, да си ходи от където е дошъл. :P[/offtopic]

Това си е много присъщо за човеците.Всички харесват победителите,всеки иска да се идентифицира със силният,да се отърка в него.
Казано е -Пътят от ,,Осанна,,до Разпни го ,,,е много кратък.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”