dedko2022 написа:honda написа:dedko2022 написа:Абсолютно идентични нарушения - различен критерий!
Наистина ли са абсолютно идентични? Използването на прекомерна сила срещу Бедоя е очевидно. Йонсен използва и двете си ръце ,като и цялото си тяло. Отделно разликата в габаритите им е доста голяма - Йонсен е 195см / 90 кг , а Бедоя 165/55кг - това ,което за единия е нормално блъскане, за другия е използване на прекомерна сила.
Колко пъти има Минев бута Асприля , и колко пъти Йонсен блъска Бедоя?
Дори и да приемем че няма използване на прекомерна сила от Йонсен , то едно "нормално " блъскане е жк , по едно за всяко блъскане - 3 жълти картона , автоматично - червен картон.
Доста си забавен, да не кажа смешен. Обади се на Осмокласника, да те включи в екипа си, за да оправи съдийството както ви е угодно. :)
Кой е виновен на Бедоя, че е слаботелесен и глупав? На два пъти провокира футболиста на Литекс, а е 60 кила с мокри дрехи. Йонсен много внимателно и нежно избута цигането, но оня като конска муха налетя отново. Това с броя на блъсканията и жълтите картони е доста забавно, да не би с Блатера да сте карали един и същи съдийски курс? :) Безобразното подпиране на твоя отбор провокира изхода на срещата. Те Литекс щяха да ви бият и с 10 души, но когато изгониха и втори човек стана вече множко.
Още един ,който никога не е стъпвал на футболен терен ,но тръгнал да коментира .
Има си правила на играта . Ако за теб нарушенията на Минев и Йонсен са идентични , това значи че нямаш никакви познания по материята.
Нямам желание да работя в БФС , много е постно за мен. Не могат да ми платят хонорара .
Качил съм коментар на Христо Господинов, той е последния човек, който може да бъде заподозрян в симпатия към Левски( някои го помним как играеше срещу Левски, след един мач срещу Левски получи най-тежкото наказание на футболист от А Група в новия век)
Никой ,който има каквито и да е познания по футбол няма да оспори чк на Йонсен и Перес( или както му е там името на ЦЗ).
Съмнявам се да сме карали един и същ съдийски курс с Блатера - разликата в годините ни е доста сериозна.