Добри трансфери днес. Време беше да вземем едно истинско крило. Косоварят притежава прекрасно центриране, а Колияпу само това и чака. Не знам защо толкова време е бил без отбор като свободен агент, гледам, че април е разтрогнал.
И все пак крайно закъсняло трансфери. Ако бяха направени преди месец, сега нямаше да сме в тази ситуация.
Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Доволни сме днес от двамата директори-олигофрени.
Най-накрая докараха двама футболисти , ако изобщо те ги докараха,защото нещата започнаха да се случват ,след като дойде Томаш.
Все пак днес добре !
Да не забравяме,че не ходихме на лагер в Австрия,защото Пинокио каза че трудно се уреждат визи на новите попълнения.
Това беше юни месец !
Най-накрая докараха двама футболисти , ако изобщо те ги докараха,защото нещата започнаха да се случват ,след като дойде Томаш.
Все пак днес добре !
Да не забравяме,че не ходихме на лагер в Австрия,защото Пинокио каза че трудно се уреждат визи на новите попълнения.
Това беше юни месец !
Tреньорът на ЦСКА Александър Томаш определи група от 19 футболисти за лагера в Банско. Подготовката стартира днес, 2 септември, и ще продължи до 7 септември (събота). Заниманията ще се двуразови, а първата тренировка е днес от 17:00 часа.
Пълният списък с избраниците на Александър Томаш:
Вратари: Густаво Бусато, Марин Орлинов, Боян Загорски
Защитници: Юлиан Илиев, Иван Турицов, Браян Кордоба, Лъчезар Иванов
Полузащитници: Улаус Скаршем, Тибо Вион, Емануел Шакич, Джонатан Линдсет, Петко Панайотов, Тобиас Хайнц, Марселино Кареасо
Нападатели: Джейсън Локило, Илиан Антонов, Марк-Емилио Папазов, Иван Тасев, Радослав Живков
Националните състезатели Иван Дюлгеров, Амос Юга, Сейни Санянг, Годуин Коялипу, и Матиас Фаeтон, както и младежките национали Йоан Борносузов, Християн Петров, и Станислав Шопов, ще пропуснат лагера, заради повиквателни на националните си отбори. Георги Чорбаджийски се възстановява от операция и също не е част от групата.
Полузащитници: Улаус Скаршем, Тибо Вион, Емануел Шакич, Джонатан Линдсет, Петко Панайотов, Тобиас Хайнц, Марселино Кареасо
Нападатели: Джейсън Локило, Илиан Антонов, Марк-Емилио Папазов, Иван Тасев, Радослав Живков
Националните състезатели Иван Дюлгеров, Амос Юга, Сейни Санянг, Годуин Коялипу, и Матиас Фаeтон, както и младежките национали Йоан Борносузов, Християн Петров, и Станислав Шопов, ще пропуснат лагера, заради повиквателни на националните си отбори. Георги Чорбаджийски се възстановява от операция и също не е част от групата.
gihuelo написа:Tреньорът на ЦСКА Александър Томаш определи група от 19 футболисти за лагера в Банско. Подготовката стартира днес, 2 септември, и ще продължи до 7 септември (събота). Заниманията ще се двуразови, а първата тренировка е днес от 17:00 часа.
Нападатели: Джейсън Локило, Илиян Антонов, Марк-Емилио Папазов, Иван Тасев, Радослав Живков
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Ще се опитам да направя една равносметка с какво разполагаме на този етап.
По принцип си падам по-скоро оптимист, така че ще разбера ако някой не е много съгласен с това което ще напиша.
Вратари:
Тук определено няма какво да се желае.
Бусато - от смешка се превърна в може би един от най-добрите вратари, които аз съм гледал в ЦСКА. Освен това постоянно показва, че разбира къде се намира, което е рядкост за чужденец.
Дюлгеров - трансфер, който ни дава спокойствие ако Бусато бъде трансфериран и ще има време да се адаптира.
Защита:
Петров - има качества, дано Томаш му помогне да си изчисти главата.
Кордоба - показваше качества, когато пристигна. Физически има всички характеристики за добър ц.з.
Делова - продължавам да мисля че е топ попълнение.
Тук може би имаме нужда от още едно попълнение, но имаме и Лъчо Иванов, може да му се дават минути.
Ляво:
Пинто - опитен, учил се на футбол в Португалия и Холандия.
Санянг - за мен това момче има потенциал, сега има и от кой да се учи.
Дясно:
Вион - борбен е, но за мен е доста ограничен.
Турицов - трябва да направи чудеса за да се реабилитира.
Стойчев - според мен, най-талантливия десен бек в България, дано успее да се възстанови.
Опорни халфове:
Кареасо - има класа а вече и партньор, явно му липсваше, някой до него.
Ето'о - прилична скорост и остри извеждащи пасове към крилата и нападателя. Не помня от кога не сме имали деф.халф с такива характеристики. Може би ще помогне на Файтон да покаже защо въобще е тук или поне се надявам.
Юлиян Илиев - може да получава минути.
Халфове:
Норвежците - дано Томаш успее да ги вдигне, не знам какво стана с тях... Качества определено имат.
Шопов - показа няколко добри паса последният мач, но като цяло не знам дали има качествата за при нас, твърде много време мина.
Петко и Чорбаджийски - МНОГО потенциал имат, Томаш е абсолютно длъжен им даде шанс.
Леви крила:
Зюм - играл е на високо ниво и е в добра възраст, от видеата изглежда че има много точно центриране и с двата крака.
Файтон - единствената ми надежда е пасовете на Ето'о да му раздвижат играта, досега винаги трябваше да се надиграва срещу поне двама защитници.
Десни крила:
Локило - до сега не сме видели нищо от него.
Тасев - същото.
Антонов - мисля че има много потенциал, дано успее да го покаже.
Куалипу - загатва за пълен комплект качества, които аз скоро не съм виждал в наш нападател.
Мисля, че Томаш има с какво да работи. В крайна сметка добрите треньори успяват да вдигнат нивото и на наличните играчи.
Единствено нямаме никаква алтернатива на Куалипу, ще трябва още един нападател.
За останалите позиции може да се изчака до следващия трансферен прозорец.
По принцип си падам по-скоро оптимист, така че ще разбера ако някой не е много съгласен с това което ще напиша.
Вратари:
Тук определено няма какво да се желае.
Бусато - от смешка се превърна в може би един от най-добрите вратари, които аз съм гледал в ЦСКА. Освен това постоянно показва, че разбира къде се намира, което е рядкост за чужденец.
Дюлгеров - трансфер, който ни дава спокойствие ако Бусато бъде трансфериран и ще има време да се адаптира.
Защита:
Петров - има качества, дано Томаш му помогне да си изчисти главата.
Кордоба - показваше качества, когато пристигна. Физически има всички характеристики за добър ц.з.
Делова - продължавам да мисля че е топ попълнение.
Тук може би имаме нужда от още едно попълнение, но имаме и Лъчо Иванов, може да му се дават минути.
Ляво:
Пинто - опитен, учил се на футбол в Португалия и Холандия.
Санянг - за мен това момче има потенциал, сега има и от кой да се учи.
Дясно:
Вион - борбен е, но за мен е доста ограничен.
Турицов - трябва да направи чудеса за да се реабилитира.
Стойчев - според мен, най-талантливия десен бек в България, дано успее да се възстанови.
Опорни халфове:
Кареасо - има класа а вече и партньор, явно му липсваше, някой до него.
Ето'о - прилична скорост и остри извеждащи пасове към крилата и нападателя. Не помня от кога не сме имали деф.халф с такива характеристики. Може би ще помогне на Файтон да покаже защо въобще е тук или поне се надявам.
Юлиян Илиев - може да получава минути.
Халфове:
Норвежците - дано Томаш успее да ги вдигне, не знам какво стана с тях... Качества определено имат.
Шопов - показа няколко добри паса последният мач, но като цяло не знам дали има качествата за при нас, твърде много време мина.
Петко и Чорбаджийски - МНОГО потенциал имат, Томаш е абсолютно длъжен им даде шанс.
Леви крила:
Зюм - играл е на високо ниво и е в добра възраст, от видеата изглежда че има много точно центриране и с двата крака.
Файтон - единствената ми надежда е пасовете на Ето'о да му раздвижат играта, досега винаги трябваше да се надиграва срещу поне двама защитници.
Десни крила:
Локило - до сега не сме видели нищо от него.
Тасев - същото.
Антонов - мисля че има много потенциал, дано успее да го покаже.
Куалипу - загатва за пълен комплект качества, които аз скоро не съм виждал в наш нападател.
Мисля, че Томаш има с какво да работи. В крайна сметка добрите треньори успяват да вдигнат нивото и на наличните играчи.
Единствено нямаме никаква алтернатива на Куалипу, ще трябва още един нападател.
За останалите позиции може да се изчака до следващия трансферен прозорец.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Напълно съм съгласен с анализа ти Сенс !
Добавяме и Илиев младши
Селекцията придоби завършен вид и отговаря за отбор с нашите амбиции
Добавяме и Илиев младши
Селекцията придоби завършен вид и отговаря за отбор с нашите амбиции
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Още един ЦЗ ако успеем да вземем и заспиваме. Томаш играе по принцип 3-5-2 и 3-4-3 така че левите и десните защитници ще се превърнат в ЛПЗ и ДПЗ. Ще имаме доста алтернативи в средата на терена
И на Ето О не му лесно . Как се изхранва такава жена ?

Предпочитах другия камерунец, който е национал, и е свободен агент! Но взели сме го вече Ето`o - да ни е честит! Левият бек може и да е добро попадение! Същото се отнася и за крилото от Косово! И двамата са свободни агенти и за тях не е плащана трансферна сума! Така че няма да товарят бюджета на отбора, и ако не са достатъчно добри, ще се разделим с тях! Тъй като предполагам са с "къси" договори! Един добър ръководител точно така би постъпил!
Директорите обаче все още са си за уволнение! Селекция от свободни агенти можеше да направим още преди два месеца!
Все още нямаме втори нападател, или по-скоро първи нападател!
Ако има нещо вярно в слуховете за Илиан Илиев-младши, то няма накъде повече да ставаме за смях!
Директорите обаче все още са си за уволнение! Селекция от свободни агенти можеше да направим още преди два месеца!
Все още нямаме втори нападател, или по-скоро първи нападател!
Ако има нещо вярно в слуховете за Илиан Илиев-младши, то няма накъде повече да ставаме за смях!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!