petko.h.markov написа:Кировец написа:Кашчей написа:Кировец написа:Не, че съм привърженик на пиротехниката, но когато стадиона държи 8-10 хиляди фена и атмосферата е на такава висота, съгласете се, че 3-4 хиляди лева глоба не са болка за умиране. Все пак без по-колоритните феновете, без тяхното присъствие и тяхното изживяване на мача ставаме OppanLitex style.
Ще споменеш ли поне два мача, след които не е наказван отбора заради такива колоритни фенове? И 38 кръга, по 3 бона средно знаеш ли колко правят?
Че ЦСКА толкова приходи от билети няма, колкото дава заради кефа на "яките" (малко позасилих нещата с билетите, но не съм много далеко от истината).
Кашчей, само тези 8-10 хиляди фена, ако не и повече на дербито с Лудогорец и техните билетчета по 7-8-10лева избиват почти всички глоби за цял сезон. Математика.
При това безпаричие си страхотен математик-защото не излизат от твоя джоб.В неделя на мача на Ливърпул атмосферата
на стадиона беше страхотна и без пиро.
Хм, аз съм си платил входа с пари от моя джоб и съм убеден, че и тия момчета с пиротехниката са го направили.