Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Браво Живко
Ne samo na Jivko my pyka kakvo stava v LEVSKI sashto i Gosho Petkov koito v poslednite 4/5 god za mene lichno e nai dobriqt i postoqnen igrach na LEVSKI Jivko ima pravo kato kaza che ako polychi prez zimnata payza dobra oferta i shte se mahne zashtoto toi e mlad i ima oshte mn da se dokazva no dano ne stane taka kakto stana sus Stanislav Angelov zashtoto nevijdam v nasheto purvensto fytbolist kato nego yniversalen i postoqnen i mi se iska da se nameri negov zamestnik
Re: Браво Живко
nekoi moje li da mi obqsni kvo mu haresvate na JIVKO?
tva e nai smeshnia bek koito moe da sushtestvuva... nema probivnost , nema centrirane , nema udar... edinstveno mai s glava igrae gore-dolu dobre... pulen bullshit...
tva e nai smeshnia bek koito moe da sushtestvuva... nema probivnost , nema centrirane , nema udar... edinstveno mai s glava igrae gore-dolu dobre... pulen bullshit...
Левски - Славия билети ?
Братлета знаете ли дали са пуснали билетите за мача в неделя и какви са цените?
ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!
Re: Левски - Славия билети ?
Така пич билетите излизат най-вероятно петък,но събота ще има до началото на мача 100%.Предполагам за цените: А - 7лв, В - 5лв, Б - 2лв
burzaite, 4e svur6vat ve4e, kilometri4ni opa6ki na lege i na gerena ima. vse pak na gerena idva kolos kato slaviq

Билетите свършихааааааа!!!!!!!!!!!!!! 

Ми как ще има като родата ти са много дебели и купуват по 40 билета на човек

Според мен билетите за мача ще ги пуснат в деня на мача 

СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
Маикъл Шийлдс е пуснат на свобода
Майкъл Шийлдс е пуснат на свобода , като съдът го е обявил за невинен, съобщиха току що по bbc radio . Имаше и негово изказване, което беше супер нагло. Чакаме реакций.

Re: Маикъл Шийлдс е пуснат на свобода
Реакцията е само една, бой по червенобузестите кратуни от Албиона!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!