Областният управител отговори на декларацията на Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Областният управител отговори на декларацията на Локо Пд

Мнениеот Пловдив1926 » 21 дек 2011 09:36

Важното е, че декларацията постигна резултат. Единия ни кани на чай, другия се обяснява какво бил направил как бил направил :) Само, че историята за това как помогна на ДЮШ Локомотив е меко казано комично. Аз лично ако бях на областния след тази издънка на жълтите тогава, нямаше да ги погледна повече, но различни хора, различни ценностни системи :mrgreen:

Зайците надигнаха глава нещо тия дни, видяха пастира на живо, не на снимка, но пашата си продълава :) Да са живи и здрави сто години да направят с него дето се вика :twisted: А ние с кмето двамата пием кафе хахаха Мила родна картинка :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 21 дек 2011 09:58

Неизвестно защо хората от друг отбор се почустваха страна по диалога на привържениците на Любимия Отбор на Културната Общественост и кмета на Пловдив.

А може би не е загадка, защо се впуснаха така организирано да защитават издънката на властимащите, макар и неразбрали защо. Нали трябва да се поддържат заедно чрез ненавистта си към Черно-бялата общност.

Така и не разбраха, че реакцията ни беше породена не от клубните пристрастия на Тотев, а от необмисления (надявам се поради липса на политически опит) му ход. Проявата на гражданско самосъзнание е над капацитета за разбиране на един определен контингент хора. Изразяването на гражданска позиция трябва да бъде безкористно, а не срещу заплащане. Ние заявихме желанието си кметът да прилага еднакъв критерии, без оглед на клубна принадлежност и убеждения. Това е нормална човешка реакция. Обратното е проява на нездрав разум и примитивизъм.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 21 дек 2011 10:15

Да ти дам отговори на вашите неизвестни:
"Ние, локомотивците сме горди хора и никога няма да паднем до нивото на едни други"-защо онези другите са ви в устата.Нали декларацията е към кмета,защо все се сравнявате с онези другите,които си имат имена.Когато не уважаваш противника и не го наричаш с име,как очакваш противника да Ви уважава.
"Поканихме ви съвсем безкористно"-когато каниш някой безкористно,не му държиш сметка дали ще дойде или не.
"В последните дни забелязваме нови опити за фаворизиране на едни спрямо нас."-тези едни и по горе "онези" си имат имена.
"който е тръгнал срещу нас винаги е получавал своето"-вие съдници ли сте или фенове?
"Пък и Господ вижда всичко! "-да заплашваш с Господ е жалко.Името на Господ не се споменава напразно и най-малкото в декларации.
Ако декларацията ви беше към кмета без тези по горните абзаци,въобще не ми пука какво правите и какви декларации пишете.Ако беше декларацията малко по не комплексарски ,даже бих Ви поздравил.
Весели празници,има много хубави хора локомотивци,за жалост има едни други ,които май глaсът им се чува повече от достатъчно.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 21 дек 2011 10:27

sky1
Да ти дам отговори на вашите неизвестни:

айде да видим:
sky1
"Ние, локомотивците сме горди хора и никога няма да паднем до нивото на едни други"-защо онези другите са ви в устата.Нали декларацията е към кмета,защо все се сравнявате с онези другите,които си имат имена.Когато не уважаваш противника и не го наричаш с име,как очакваш противника да Ви уважава.

Може би сега трябва да ни кажеш, защо се разпознавате сред тези "други" при положение, че никъде не се споменава тук името на клуба ти и привържениците му!
sky1
"Поканихме ви съвсем безкористно"-когато каниш някой безкористно,не му държиш сметка дали ще дойде или не.

Да... абсолютно си прав... стига тези, които си поканил ДА НЕ СА ОТКЛОНИЛИ ОФИЦИАЛНАТА ТИ ПОКАНА с довода, че ОТ БОТЕВ щели да се обидят! В онзи момент ние проявихме разбиране и се съгласихме, че сигурно ще е така!!! Както виждаш НЯМАШЕ РЕАКЦИЯ в понеделник сутринта, че НЯКОЙ НЕ Е ДОШЪЛ!!!

"В последните дни забелязваме нови опити за фаворизиране на едни спрямо нас."-тези едни и по горе "онези" си имат имена.

Това, че си имат имена ще променили факта, че се оказват ФАВОРИЗИРАНИ?!

Останалите две ще ги оставя на съвестта на голяма част от вас, които с години се правеха на повече от "съдници" и "Господ" със събития свързани с клуба ни, с президентите ни, с историята ни!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 дек 2011 10:29

Жълтия мозък може само и единствено едно нещо - да повтаря перфокартата натикана от шамана вътре :) Той си знае хайвана и си бае селяческите псалми :idea:

Скайчо, направи ли такава дисекция на онази ваша декларация в която се врекохте във вечна вярност и слугинаж на поредната партия преди изборите :) Че тя не беше от загубени фенове като нас, ми от името на целия клуб, отбор :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 21 дек 2011 10:42

Аз точно на теб съм ти казвал,че си много далеч от много неща,за които се смяташ за вещ и вече си се доказал в некомпетентността си.
Никой не се разпознава,но ти сам показа,кои визирате в "онези другите".
Думите ми бяха,че когато кажеш "онези" без значение дали са Ботев,Левски или глобалното затопляне,то те си имат имена.Декларация изпълнена с "тези,"онези","трупове" няма как да впечатли.Доста от вашите ви го казах,а ти вървиш и разясняваш по цялото интернет пространство какво всъщност сте искали да кажете.Когато една декларация е пълна с омраза,няма как НОРМАЛНИТЕ хора да е подкрепят.
Весели празници и на теб и по-малко интернет.Не искам да си загубя деня в безсмислени спорове с безделници.Все пак имам много по-важна работа.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 дек 2011 10:47

Как си на работа още от цял ден висене по наще теми не е ясно. Айде обратно да събираш скрап. Нормалните хора подкрепиха декларацията, тези срещу които беше насочена реагираха на нея. Само неградските не разбрахте какво става за пореден път.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 21 дек 2011 11:00

sky1 написа:Аз точно на теб съм ти казвал,че си много далеч от много неща,за които се смяташ за вещ и вече си се доказал в некомпетентността си.
Никой не се разпознава,но ти сам показа,кои визирате в "онези другите".
Думите ми бяха,че когато кажеш "онези" без значение дали са Ботев,Левски или глобалното затопляне,то те си имат имена.Декларация изпълнена с "тези,"онези","трупове" няма как да впечатли.Доста от вашите ви го казах,а ти вървиш и разясняваш по цялото интернет пространство какво всъщност сте искали да кажете.Когато една декларация е пълна с омраза,няма как НОРМАЛНИТЕ хора да е подкрепят.
Весели празници и на теб и по-малко интернет.Не искам да си загубя деня в безсмислени спорове с безделници.Все пак имам много по-важна работа.

Sky1,
защо всеки път, когато влезнеш в "задънена улица", в която сам се завираш и от нямане какво да кажеш започваш с "етикетите" бе майна?!! :mrgreen: Не съм разбирал от онова или това... бил съм некомпетентен - пък съм се правил на вещ!!! :mrgreen: Смешни са напъните ти майна... Вчера се направих на разсеян на глупавото ти обяснение как имало проект на "НЕВИДИМИЯТ ВИ ТАКЪВ за 20 МЛН. ЛВ.", който забележи си видял с очите ти... точно с цел да не захвващаме безсмислени теми... И знаеш ли какво... вярвам ти, че такъв има... както и вярвам, че имате документ и за основавнето ви... това го заявявам най-отговорно и СЕРИОЗНО... Въпроса ми е обаче е защо не искате да ги покажете пред хората майна?!! Не е ли странно да говорите, че ще правите стадион за 20 млн. лева, а няколко месеца преди да започнат строежите никой не ги е видял... Ето... онзи ден, който "ОНЕЗИ" :mrgreen: решиха да НЕ УВАЖАТ едни хора БЕЗ ДА ИМАТ притенции, че ще строят стадион за 20 млн.лева.... даже нещо повече - изобщо не е ставало въпрос за реализиране на строителство, а за ИДЕЯ успяха със собствените си няколкомесечни усилия да спретнат и 3Д-та и макет, за изработването на които бе нужно не повече от две седмици... Вие поне "стадиона от НИШ" да им бяхте показали на хората... странно, но той много прилича на вашия!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 дек 2011 11:13

Не им е невидим проекта бе, имат цяло 3д от второкурсник :mrgreen: Вземи тоя стадион за 20 милиона с проект за 500лв.

Изображение

Потребителски аватар
HoldenCaulfield
Контакти:

Мнениеот HoldenCaulfield » 21 дек 2011 11:15

Пловдив1926 написа:... Само неградските не разбрахте какво става за пореден път.

Което нито е учудващо, нито е страшно...
как да разберат като нито могат, нито искат. Умен техен привърженик тука не пише. Все същите мантри, все същите заучени фрази. Изсипаха се 100 мнения с аргументи, насрща само "Къде беше Динев", "Какво само мрънкате", "Нямат край вашите комплекси", "По-титулованият отбор беше уважен", "Фотошоп герои" и "Пренаписвачи на история"......Конструктивност и адекватност типична за тях...
Не е страшно, защото адресатите на декларацията разбират кой стои насреща им и разбраха неадекватността си. Следващ път няма да има. Ще трябва да се борят за да заслужат Пловдив, край на селяндурщината !
"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."

Върни се в “Локо Пловдив”