storm написа:Пичове, нека ако някой може тука Търновец да ми каже къде се намира фен клуба на отбора ?
http://www.etarfans.org/forum

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
storm написа:Пичове, нека ако някой може тука Търновец да ми каже къде се намира фен клуба на отбора ?
tevez написа:Fabregas написа:някой да знае случайно какви ще са цените на билетите?
Билетите за мача Етър – Левски от 1/8-финалите за Купата на България ще бъдат пуснати в предварителна продажба от сряда. Цената им 5 лв. за всички, като децата до 12 г. могат да влизат безплатно срещу ученическа карта и с придружител. Срещата е в събота (3 декември) от 12,30 ч. на стадион „Ивайло“. Билетите ще се продават на касата пред стадиона от сряда до събота от 12:00 до 14:00 ч. и от 17:00 до 19:00 ч.
Феновете на „Етър“ готвят специална хореография, в която е предвидено да се включи и цялата публика от Сектор А на стадион „Ивайло“. Входът за гостуващите фенове на „Левски“ също ще бъде на цена 5 лева.
PFC Litex написа:Поредното малоумно решение на съдийската комисия http://gong.bg/view_article.php?article_id=239383 поставили Антон Генов на Етър - Левски, а това се и явява последният официален мач който ще ръководи в кариерата си, така че лично аз очаквам брутални съдийски балтии в този мач.
Между другото мачът ви е от 12:30ч.
B3ATS написа:tevez написа:Антон Генов приключва съдийската си кариера с мач на “Левски”. Това стана ясно след като от БФС определиха нарядите за осминафиналите за Купата на България. Мачовете са през идния уикенд. Генов заедно с помощниците си Никола Петров и Иво Колев ще ръководят Етър (Велико Търново) – “Левски” в събота (3 декември) от 12:30 часа. Както е известно, Генов вече навърши 45 години на 10 октомври и няма право да ръководи двубои след тази възраст.
ЙееееееКолко дълго чакахме този момент да настъпи. Да отива на село да изражда телета. Повече няма да си реже от нас във всеки мач
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Началният час не е ли 12:30?
ehh написа:Началният час не е ли 12:30?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта