Избори 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Избори 2011

Мнениеот TodorT » 23 окт 2011 22:44

Тотална дезорганизация на изборите! :( Недопустимо е хората да не могат да гласуват 14 часа :evil:
haha написа:
cska_90 написа:Да ви е честито!!Избрахте си пак олигофрените!!Заслужаваме си съдбата!!
Щом Лечков печели в Сливен-аз съм без думи!!!Тъжна работа

Напълно подкрепям.А Лечков наистина ли печели :roll:

+1 и от мен. Много заблудени хора има... и вярват, и вярват.... :( Дано разумът надделее у хората и не направим така, че властта да е в един човек.... :evil:

Потребителски аватар
danker
Контакти:

Мнениеот danker » 23 окт 2011 22:44

По-добре за кумунистите отколкото да си дам гласа за ГЕРБ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 окт 2011 22:45

Sisi 1914 написа:
milen.hristov написа:
Sisi 1914 написа:Кадиев отива ли на балотаж със сигурност?

Йорданка Фандъкова спечели втори кметски мандат в столицата с подкрепата на 53% от хората, показват прогнозните резултати на социологическа агенция, с която Дарик работи.

Дано да е така!
Иначе с нетърпение чакам резултатите за кмет в моя роден град.

аз също в моя,но там активността е доста голяма и няма още резултати

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 23 окт 2011 22:48

Не вярвах, че народът ни е чак такова стадо. След полицейския произвол около протестите за Катуница, наглите изказвания на ЦЦ за СРС-тата и още безброй такива изцепки, просто не вярвах, че народът ще има желание да бъде мачкан тотално. Но явно такава е орисията на стадото - пастири с големи геги... Плевнелиев 40%, кмет на София без балотаж, във всички големи градове кметовете от ГЕРБ с предимство... :X :X :X

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 23 окт 2011 22:50

пфу избори, какво значение има кой управлява като на всички им дърпат конците едни и същи хора??? Само харчат парите на хората с тия кампании! По - добре да закрия държавата и да се самоубият ритуално всички занимаващи се с политика в България!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 23 окт 2011 22:52

Corwin написа:Не вярвах, че народът ни е чак такова стадо. След полицейския произвол около протестите за Катуница, наглите изказвания на ЦЦ за СРС-тата и още безброй такива изцепки, просто не вярвах, че народът ще има желание да бъде мачкан тотално. Но явно такава е орисията на стадото - пастири с големи геги... Плевнелиев 40%, кмет на София без балотаж, във всички големи градове кметовете от ГЕРБ с предимство... :X :X :X

Човек не си хаби нервите за глупости! Тия са само пионки, който и да управлява ще е същото! Ти си работи и ако ти падне възможност бягай на далече, ако може на друга планета щото на тая реалността е доста мрачна на всякъде...

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 23 окт 2011 22:54

Тоше не мога да се съглася с теб, че цели 14 часа хората не са успели да гласуват!
Чудя се, защо все чакат последните часове на деня, за да го сторят?!
Аз като отидох към обяд, в моя малък град, всичко беше спокойно.
Ние българите все чакаме да си оправим нещата в последната секунда и после друг ни е виновен.
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 окт 2011 22:56

acmilan написа:Златко Живков е от СДС,просто на него и Найден Зеленогорски им направиха леко п.е.дерастки номер с регистрацията и затова са с такива регистрации.Не забравяй,че Кунева е също лява кандидатура и част от нейните гласове ще отидат към Калфин,Доган разполага с 600 000 гласа,има разни дърти комунисти,гласуващи за Волен Сидеров и Стефан Солаков,които няма как да подкрепят Плевнелиев,някои от тях ще си гласуват за майор Деянов най-вече,сините,част от които съм и аз,също няма да гласуват масово.Не казвам,че Калфин ще спечели със сигурност,но ако Сокола застане твърдо зад него,шансът му е доста сериозен.Преди 2 години на парламентарните избори ГЕРБ имаше с 300 000 гласа повече от БСП и ДПС взети заедно,като тези резултати бяха постигнати при пълна мобилизация на анти-Доган вот и на погнуса от комунистическата тройна коалиция.Много хора,които по принцип не гласуват,дадоха вота си за Боко.Тези 300 000 днес не гласуваха...Така че аз говоря от гледна точка на конкретни числа и политическа логика.

Това за Златко не го знаех и се радвам тогава на успеха на десните. Аз също съм от сините и сериозно бих се замислил как да процедирам на втория тук, но никак не ми се иска на тази външна пионка Калфин (известен още като пудела на Кондолиза Райс) и неграмотния Ламбо да седят в Президенството 5 години.
Сигурен съм, че Сокола яко ще подкрепи БСП, той даже открито го намекна преди малко. Шанс тук малко да се развалят плановете му, е отцепникът от ДПС Касим Дал.
При Кунева също е интересно. Тя може да е тайно подкрепена от Първанов, но тези които са гласували за нея, не мисля че автоматично ще подкрепят Калфин. Аз имам познат, който може би е гласувал за нея, като по принцип той е с десни виждания и си мисля, че при въпрос Калфин-Плевнелиев, ще избере втория.
Иначе изводът в оставащите две години е ясен - пълна мобилизация на дясното пространство, пълно обединение и една мощна десница за парламентарните избори.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 23 окт 2011 23:02

Sisi 1914 написа:Тоше не мога да се съглася с теб, че цели 14 часа хората не са успели да гласуват!
Чудя се, защо все чакат последните часове на деня, за да го сторят?!
Аз като отидох към обяд, в моя малък град, всичко беше спокойно.
Ние българите все чакаме да си оправим нещата в последната секунда и после друг ни е виновен.
:evil:

Силве, защо не упрекнеш премиерът, че отиде в края на изборния ден да гласува ?! Бойко е гласувал в 18:50 :idea: Т.е. и той е гласувал в последния момент.... ПФК Литекс ти даде пример:

PFC Litex написа:А питаш ли възрастните хора колко време им е нужно?
Дори физически няма как да гласуват всички. При нас 900 избиратели от тях за да гласуват 50% са 450 * 2 минути са 900, което е 15 часа, а изборният ден е 14 часа и това е така не само при нас.

И това е при положение, че се гласува на всеки 2 мин от 06:00 до 18:00 ?! Е как ще стане? Иначе и аз нямах проблем с гласуването, като изключим лекото объркване, защото в секциите се гласуваше на четни и нечетни номера... т.е. в една секция пишеше от номер 17 до номер 31, а в другата от 18 да 32.... и в едната гласуваха само нечетните, а в другата само четните ;) В моята секция нямаше проблеми, но пък имаше опашки пред други...

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 23 окт 2011 23:07

Тоше, Бойко си каза, че гласува в последния момент, че е бил в Брюксел.
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Архив”