Левски - Литекс - 3:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Re: Левски - Литекс - 3:2 FT

Мнениеот Bella » 18 сеп 2011 17:05

Хаха, Левски ни надиграха ли? За това ли от 2:0, направихме резултата 2:2..... Нелепа грешка после ни коства другия гол за Левски, но понякога и така се получава. Не може ли вместо всеки път да се дразним и да си скачаме по нервите да кажем евала за добрия футбол, които гледахме.. Евала и на двата отбора за вкараните голове, за красивата игра.. Аз мога да го кажа, защото не съжелявам, че отидох до София да гледам мача въпреки, че загубихме.. Поне гледах енергичен мач, а не заспал, като повечето в първенството ни.
Подразни ме само, че повториха по 10 пъти минумум тъпите реклами за HD телевизията на М-тел... :)
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 сеп 2011 18:00

Само да вметна, че гледам има подигравки към Пенев, че той ви направи 2:2 като си направи и трите смени до 20-та минута на мача т.е. игра едно 90 минути с един състав.
На терена бяха трима юноши на Литекс по на 19 години и по малко и пак стигнаха до 2:2.

Питам аз ако бяха играли Литекс със състава и схемата която Пенев искаше дали щяхте да стигнете до 3:2?
Нали видяхте, че Левски не създаде кой знае какви опасности пред вратата и головете станаха след две грешки на защитник заради не правилно изчистване на топката пред полето и след рикошет.

Гола на Гаджев няма да го коментирам той си е запазена марка и точно когато той беше с нея си викам да не го остават така да си гласи топката от такава дистанция и хоп пичагата си направи специалитета :)

Поздравления за доброто дерби и на двата тима.

Съдията направи според мен две грешки в мача или поне тези видях - страничният спря атака със засада, която липсваше в 80-та минута на Мирасема и другата грешка е, че можеше да даде поне един жълт картон на Йовов.

Йовов вече е доста тромав и като го минеха на няколко пъти той спираше с нарушение и направи няколко такива в рамките на 10-на минути и можеше да му даде един жълт картон.

Jewel Jewel
Контакти:

Re: Левски - Литекс - 17.09.2011 / 20:30 / БНТ

Мнениеот Jewel Jewel » 19 сеп 2011 10:36

pankin написа:
ralka_levskarka написа:Очаквам трудна, но доста сладка победа за Левски, айде всички на стадиона и мощна подкрепа, колкото глас държи !! Успех и на двата отбора.

А аз очаквам лесна и сладка победа за Литекс.
Пак ще ви чуем мощно да скандирате ОСТАВКА, ОСТАВКА, колкото ви глас държи

А аз очаквам да се скриеш в мишата си дупка и повече да не коментираш отбора на народа!

Jewel Jewel
Контакти:

Мнениеот Jewel Jewel » 19 сеп 2011 10:38

Reckless написа:0:2. Чужд терен, отдавна не ни е проблем. Ще създадем много повече положения и това, че Левски не играят бетон отзад, ще ни помогне да реализираме някои от тях. По фланговете Левски няма да имат абсолютно никакъв шанс да атакуват а през центъра, срещу Йеленкович и Итуа ще им е много сложно. При нас през крилата лесно ще стигаме до вратата им и ако Левски не са 10 отзад, ще вкарваме.
Единствения проблем за нас ще е, като вкараме 1-вия гол, да не спрем, както срещу Черно море, защото може и да загубим тогава.

Кво стана бе разбирач?Айде коментирайте и след мача то преди мача да пишеш глупости и после да се покриваш е лесно!

Jewel Jewel
Контакти:

Мнениеот Jewel Jewel » 19 сеп 2011 10:41

Yasso написа:Миньоро прощава, Любо Пенев - НЕ :!: :lol:
Най-добрият резултат за нас от Левски - Литекс е равният, но както казах Любо Пенев милост към Подуяне не знае... :lol:

А кой е любо пенев?Любо супата или любо капана?

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 19 сеп 2011 12:25

Колко сте смешни само и в типичен Български манталитет продалжавате на пред! Любо Пенев е направил много за Българския футбол и не заслужава подобни убиди! Дали е супа или капан,няма нищо общо с Гонзо ГОВЕДОТО които с нищо ама нищо не го помним! И това , че сте постигнали една измъчена победа срещу осъкатения състав на Литекс не ви прави нито шампиони,нито пък първенството е свършило!

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 19 сеп 2011 15:29

Според мен стана един добър мача за БГ стандарта. До 20 мин. бяхме по-добри, вярно получихме гол, но като цяло играхме добре. След принудителните смени ни трябваше време новите момчета да се вградят в отбора. Който е играл футбол знае, че без загрявка е трудно да влезеш в мача на ниво. Според мен най-решаваща беше смяната на Янев. С него през второто полувреме щяхме по друг начин да играем. Той умее да задържи топката около наказателното поле на противника и да принуди да го фаулират. След изравняването на резултата беше нужно около 6-7 мин. да задържим устрема на Левски и успеехме ли бях сигурен, че през последните 10 мин. ние щяхме да вкараме 3-ти гол. Неопитността при покриването на халфовете на Левски от Руменов и Цветков позволиха на Гаджев да стреля. Сега, когато мача е свършил, си мисля, че по-удачно би било Флорес да влезе вместо Янев, а Мирасема на мястото на Йеленкович, Георги Миланов да влезе в центъра до Цветков. Мирасема да заиграе от ляво. Флорес щеше да играе ролята на Янев и нямаше да ни се отрази на първоначалната добра игра. Смяната на Бодуров с Николов не се отрази, защото втория се включи добре. Руменов не се забелязваше и за това мисля, че Флорес би бил по-добрият избор. Любо, явно искаше да заигреаме с двама нападатели и за това не пусна Флорес, а Мирасема до Джерманович. За кой ли път казвам, че Джерманович е голмайстор и трябва да му се гласува доверие. Но сега, когато мача е свършил, може много да коментираме.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 19 сеп 2011 18:02

истината е, че ако Янев, Йеленкович и Бодуров не се бяха контузили, ЛЕВСКИ щеше да бие с 5:0, защото нямаше да се отпуснем второто полувреме. Когато се получи такава ситуация, при която асовете на един отбор ги няма, това има много коварен психологически ефект върху противника..я питайте Любо Пенев, как загуби титлата с Цска през 2009 година?-в мача Цска-Левски тогава, Гонзо се контузи и беше сменен още в 13-тата минута(последният му мач в кариерата), в 28-мата минута и Йовов напусна при резултат 0:0-и какво стана после?-чорбарите си помислиха че без Гонзо и Йовов Левски не е страшен и се отпуснаха, и ги отупахме с 2:0 като головете ги вкараха точно резрвите ;)
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 сеп 2011 18:24

Абе вие чакахте и сега с Литекс да загуби титлата ама не се получи. ;)
Ако Литекс не си бяха направили и трите смени до 20-та минута ме питай кога щяхте да ги биете с 5:0.

Нямаше да стигнете най вероятно и до втори гол, но и да сте стигнали мача си беше напълно заслужен хикс.
В състава на Литекс изгоря стълб в отбраната и стълб в центъра, а това оказва влияние.

Левски извади късмет този път и успя за сега да укрепи стола на Гонзо иначе при загуба на точки започваше леко да се клати.

Сега срещу Лудогорец ще видим какво ще стане.

По скоро феновете на Левски като онзи по-горе, който си провокира че било много тихо тук, да вземе да се скрие в раздела си защото след такава победа аз не бих бил толкова горд или поне да се опитвам да дразня другите фенове.

Да биеш едвам, едвам шампиона на България който е без трима основни играчи, без право на смяна и с трима юноши на терена да стигнат до 2:2 си е направо срамно.

Бяхте оцапали гащите при 2:2 ми Гаджев ви спаси, който между другото би трябвало да не играеше в този мач, ако го бяха изгонили предният кръг за удар без топка.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 19 сеп 2011 20:00

чакай бре, те Йеленкович и Янев са на по 45 години, страдат от начална форма на Паркинсон-те ли щяха да ви решат мача? :mrgreen: ..ми той Йеленкович от една година насам си е пълна дупка, Симеон Велики щеше да го направи крив и да му счупи кръста да го еВа....Бодура и той при всяко центриране увисва като прани гащи, а Янев цял мач чака само пряксвободни удари-тоя е свършил с футбола отдавна :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Върни се в “Литекс”