Да си спомним!67г от преврата на 9.9

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Да си спомним!67г от преврата на 9.9

Мнениеот фифи перото » 09 сеп 2011 21:30

Yobs1912 написа:В памет на хилядите невинни българи избити от комунистите безродници, без съд и присъда.В памет на българщината търпяща 67 години терор и репресия. В памет на Царство България, окупирано и унищожено от родоотсъпници и предатели. Няма да забравим, няма да простим.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5fAcGJTcAgw[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VImkrM7sLtg[/youtube]

НЯМА!МИР НА ПРАХЪТ ИМ!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 сеп 2011 21:31

Кашчей написа:
acmilan написа:На тези,които говорят,че били построени разни неща,че имало песни и филми :lol: ще кажа,че като сложим на везната това редом до престъпленията,изредени от мен и още няколко потребители назад в тази тема,ще видите колко са ви несериозни доводите или по-скоро липсата на такива.Някой спомена и спорта.Я ми кажете в нормалните,демократични държави спорт по същото време няма ли?Песни и филми няма ли?Магистрали и жилищни сгради(при това за хора,не за мравки) няма ли?Просто е смешно да се води какъвто и да било спор по тази тема...

Я кажи, какво щяха да продават демократите, ако нищо не е имало?
Кажи нещо и за Ялтенската конференция, не се притеснявай!

Кашчей,с теб мисля,че си имаме някакво уважение,става ли да не се държиш с мен по този начин?Оценявам високо наставническия ти начин на общуване,но при мен няма как да мине.Съвсем логично и нормално е да бъде осъществен преход от провалената навсякъде по света планова и затворена икономика към отворена,пазарна такава.В този смисъл,този преход беше неизбежен.Да,имаше корупция,имаше грешни и неуспешни сделки,но това трябваше да бъде извършено.По въпроса за Ялта,няма какво да се притеснявам,всички знаем какво е станало там.Да си видял някой да отрича това?По какъв начин това разпределение на влиянието променя престъпната същност на комунистическия режим?По какъв начин може да се сравняват комунистическите и нормалните държави?По какъв показател?Ми по никакъв,бе,пич,по никакъв.Най-кристалният пример са двете Германии и двете Кореи.Един и същ народ,с различна политическа и икономическа система.Има ли смисъл да ти задавам въпроса кои хора са живели и живеят по-добре?Мисля,че няма.
Последна промяна от acmilan на 09 сеп 2011 21:32, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 сеп 2011 21:31

фифи перото написа:
daniel875 написа:Честит празник на всички! Днес е един голям ден за България.
Ако не беше този ден, повечето от потребителите изобщо нямаше да ги има. От двете злини сме избрали по - малката и колкото и да е трудно да се признае, сме спечелили от случилото се.
СССР не е страна, която губи Втората световна война. СССР печели единствен войната. Симпатягите от Острова и комиците от САЩ я печелят само на хартия.
В кръга на шегата, що не вземем да им хвърлим една бомба на американците затова, че опусташават всеки ден света?
В крайна сметка кои са те, че да се бутат в Ирак, Иран, Афганистан, Либия и т.н.? Или май плачат за истински 11.09., а не този, който сами си измислиха пред света?

Симпатягите от Острова и комиците от Сащ в момента са световни икономики,Германия-също..
Къде е СеСеРе?

Фифи, ако Германия беше нападнала въпросните световни икономики, те щяха да бъдат изравнени със земята в края на втория месец.
Изборът е бил труден, но е бил правилният. Англия, която винаги е била срещу нас, правилно не сме избрали. САЩ пък са пословични експоататори.
Кого да изберем? Германия, която губи войната ли? От гледна точка на историята е лесно да се приказва, но решенията трябва да се вземат на мига.
Ти имаш право очевидно да приказваш така, но малките симпатяги свят не са видели, тръгнали да хулят останалия свят.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 сеп 2011 21:32

Кашчей написа:
acmilan написа:На тези,които говорят,че били построени разни неща,че имало песни и филми :lol: ще кажа,че като сложим на везната това редом до престъпленията,изредени от мен и още няколко потребители назад в тази тема,ще видите колко са ви несериозни доводите или по-скоро липсата на такива.Някой спомена и спорта.Я ми кажете в нормалните,демократични държави спорт по същото време няма ли?Песни и филми няма ли?Магистрали и жилищни сгради(при това за хора,не за мравки) няма ли?Просто е смешно да се води какъвто и да било спор по тази тема...

Не говори за недоносчетата на "демокрацията"...Мисля те за умен мъж...За друго иде реч...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 сеп 2011 21:32

stannn написа:Имам един въпрос към мразещите историята на държавата ни. Колко от избитите от народния съд са избити невинни? По времето на комунизма е имало закон който забранява да се говори против управлението. Това, че някой си е позволявал да нарушава законите колкото и абсурдни да са не означава, че е невинен. Тези които наистина са били невинни са много по малко от дадената бройка.

По същата логика КП е забранена и тези гниди са действали като терористични групи... Но понеже сме имали много добър и жалостив Цар вместо да ги изтебва като хлебарки каквито са били той ги е помилвал, а те отново са се връщали към терористичната дейност. Цар Борис ако е искал след атентата в черквата е можел да ги изчисти до един за 1-2 месеца...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 сеп 2011 21:32

acmilan написа:
Кашчей написа:

Кашчей,с теб мисля,че си имаме някакво уважение,става ли да не се държиш с мен по този начин?Оценявам високо наставническия ти начин на общуване,но при мен няма как да мине.Съвсем логично и нормално е да бъде осъществен преход от провалената навсякъде по света планова и затворена икономика към отворена,пазарна такава.В този смисъ,този преход беше неизбежен.Да,имаше корупция,имаше грешни и неуспешни сделки,но това трябваше да бъде извършено.По въпроса за Ялта,няма какво да се притеснявам,всички знаем какво е станало там.Да си видял някой да отрича това?По какъв начин това разпределение на влиянието променя престъпната същност на комунистическия режим?По какъв начин може да се сравняват комунистическите и нормалните държави?По какъв показател?Ми по никакъв,бе,пич,по никакъв.Най-кристалният пример са двете Германии и двете Кореи.Един и същ народ,с различна политическа и икономическа система.Има ли смисъл да ти задавам въпроса кои хора са живели и живеят по-добре?Мисля,че няма.

Там е работата, че си заблуден демократ и мислиш, че има преход. Повече от двайсет години ни управляват НЕУДАЧНИЦИТЕ.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 09 сеп 2011 21:34

[quote="daniel875
Фифи, ако Германия беше нападнала въпросните световни икономики, те щяха да бъдат изравнени със земята в края на втория месец. [/quote]
Моля ? Германия обявява война на Англия, Франция, в последствие е във война с Америка. Аз ли не те разбрах или ти се излагаш тотално?
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 сеп 2011 21:35

daniel875 написа:
фифи перото написа:
daniel875 написа:Честит празник на всички! Днес е един голям ден за България.
Ако не беше този ден, повечето от потребителите изобщо нямаше да ги има. От двете злини сме избрали по - малката и колкото и да е трудно да се признае, сме спечелили от случилото се.
СССР не е страна, която губи Втората световна война. СССР печели единствен войната. Симпатягите от Острова и комиците от САЩ я печелят само на хартия.
В кръга на шегата, що не вземем да им хвърлим една бомба на американците затова, че опусташават всеки ден света?
В крайна сметка кои са те, че да се бутат в Ирак, Иран, Афганистан, Либия и т.н.? Или май плачат за истински 11.09., а не този, който сами си измислиха пред света?

Симпатягите от Острова и комиците от Сащ в момента са световни икономики,Германия-също..
Къде е СеСеРе?

Фифи, ако Германия беше нападнала въпросните световни икономики, те щяха да бъдат изравнени със земята в края на втория месец.
Изборът е бил труден, но е бил правилният. Англия, която винаги е била срещу нас, правилно не сме избрали. САЩ пък са пословични експоататори.
Кого да изберем? Германия, която губи войната ли? От гледна точка на историята е лесно да се приказва, но решенията трябва да се вземат на мига.
Ти имаш право очевидно да приказваш така, но малките симпатяги свят не са видели, тръгнали да хулят останалия свят.

А ако ние бяхме нападнали Германия? :lol:

Човече,да си чувал ,че в първите 3 години от войната ,че и после СеСе Ре са получавали ВОЕННА,И ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ ОТ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 сеп 2011 21:35

Thsmith написа:
stannn написа:Имам един въпрос към мразещите историята на държавата ни. Колко от избитите от народния съд са избити невинни? По времето на комунизма е имало закон който забранява да се говори против управлението. Това, че някой си е позволявал да нарушава законите колкото и абсурдни да са не означава, че е невинен. Тези които наистина са били невинни са много по малко от дадената бройка.

По същата логика КП е забранена и тези гниди са действали като терористични групи... Но понеже сме имали много добър и жалостив Цар вместо да ги изтебва като хлебарки каквито са били той ги е помилвал, а те отново са се връщали към терористичната дейност. Цар Борис ако е искал след атентата в черквата е можел да ги изчисти до един за 1-2 месеца...

Ти май си чувал само за "червения" терор за въпросното време? А чувал ли си за "белия" терор? Нещо да знаеш за Александър Българоубиец?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 09 сеп 2011 21:36

Yobs1912 написа:Напълно всички са невинни. Още при окупацията на родината ни, комунистическите безродници избиват всичко живо, което има нещо общо с миналото управление.Големият български генерал, национален герой и министър на войната - Христо Луков е застрелян в гръб пред очите на дъщеря си от шайка партизани-убийци.Без съд и присъда.Всички инакомислещи са подложени на терор и репресии.За няма и година са избити повече генерали и офицери, отколкото България е изгубила през всички войни от Освобождението до днес.

По времето на преврата не споря. Имало е невинни. Но мирните преврати са рядкост. И въпреки това не е оправдание избиването на тези хора. Но защо трябва да се отричат и добрите неща. Образование, инфраструктура, развита икономика. Нима това са недостатъци?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Архив”