Мнениеот acmilan » 09 сеп 2011 21:31
Кашчей написа:acmilan написа:На тези,които говорят,че били построени разни неща,че имало песни и филми

ще кажа,че като сложим на везната това редом до престъпленията,изредени от мен и още няколко потребители назад в тази тема,ще видите колко са ви несериозни доводите или по-скоро липсата на такива.Някой спомена и спорта.Я ми кажете в нормалните,демократични държави спорт по същото време няма ли?Песни и филми няма ли?Магистрали и жилищни сгради(при това за хора,не за мравки) няма ли?Просто е смешно да се води какъвто и да било спор по тази тема...
Я кажи, какво щяха да продават демократите, ако нищо не е имало?
Кажи нещо и за Ялтенската конференция, не се притеснявай!
Кашчей,с теб мисля,че си имаме някакво уважение,става ли да не се държиш с мен по този начин?Оценявам високо наставническия ти начин на общуване,но при мен няма как да мине.Съвсем логично и нормално е да бъде осъществен преход от провалената навсякъде по света планова и затворена икономика към отворена,пазарна такава.В този смисъл,този преход беше неизбежен.Да,имаше корупция,имаше грешни и неуспешни сделки,но това трябваше да бъде извършено.По въпроса за Ялта,няма какво да се притеснявам,всички знаем какво е станало там.Да си видял някой да отрича това?По какъв начин това разпределение на влиянието променя престъпната същност на комунистическия режим?По какъв начин може да се сравняват комунистическите и нормалните държави?По какъв показател?Ми по никакъв,бе,пич,по никакъв.Най-кристалният пример са двете Германии и двете Кореи.Един и същ народ,с различна политическа и икономическа система.Има ли смисъл да ти задавам въпроса кои хора са живели и живеят по-добре?Мисля,че няма.
Последна промяна от
acmilan на 09 сеп 2011 21:32, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.