Лишиха Локомотив Пловдив от домакинство

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: БФС - за едни майка, за други мащеха

Мнениеот bigbonusprize » 24 авг 2011 12:18

pampi написа:Ти си поредното доказателство, че по-промит мозък от милиционерския няма. Конкурирате македонците по митове и легенди. Ченгета бяхте и ченгета си останахте. Живеете според Гьобелсовия принцип - една лъжа повторена 100 пъти става истина. 8-)
Той щял да ми преподава история на комунизма...Смешко! :lol:

Нито съм милицонер, нито съм бил, нито имам достъп до тях. Отричаш се от собствената си история ли бе "смешко"? :) Я кажи при създаването ви през 48ма кои са ходели на мачовете ви? Сигурно сте нямали нищо общо с армията и сигурно не са организирани дружни посещения на мач? Сигурно целият български народ се е тълпил да види новото комунистическо творение? Направо сте ми смешни как се отричате от историята си. Скоро ще твърдите, че в армията е нямало организирани посещения на мероприятия...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 24 авг 2011 12:25

Сега ни наказват за една ботилка следващия мач Локо Пловдив Гостува на цска там какво ще е

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 24 авг 2011 12:26

child in time написа:
megan fox написа:
Lyubaka01 написа: А това, което се е случило във Варна се е случило извън района на стадиона, така че няма как да бъде наказан отбора на Левски.

Пък то нищо общо!!! Барчето, където е станало мелето с ръгането с ножове е точно срещу стадиона, от другата страна на булевард 8-и Приморски полк. Разстоянието от заведението до стадиона няма 50 метра!!!

Ти не разбираш сега ! :) Футболното хулиганство е само според както им изнася! Нищо ново!

Да съм отричал, че е имало футболно хулиганство в случая?!? Само че щом си такъв радетел за борба с футболното хулиганство, би трябвало да си наясно, че наказанията за това, което се е случило там, са работа на полиция и прокуратура, а не на БФС...
Интересно ми е как щеше да реагираш, ако си баща на някой от наръганите(дано не се случва на никого) и ти кажат, че нападателите няма да ги съдят, а вместо това БФС ще накаже Левски с (примерно) два мача лишаване от домакинство...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 авг 2011 12:27

А кой ти каза, че полицията и прокуратурата не си вършат работата по случая?
Но и БФС трябва да накаже Левски!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

krasivladimirov
Контакти:

Мнениеот krasivladimirov » 24 авг 2011 12:32

bianchi написа:Сега ни наказват за една ботилка следващия мач Локо Пловдив Гостува на цска там какво ще е

Залейте "Армията" с газ, и я запалете :) Така и така ще има наказания :)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 авг 2011 12:32

bigbonusprize написа:
pampi написа:Ти си поредното доказателство, че по-промит мозък от милиционерския няма. Конкурирате македонците по митове и легенди. Ченгета бяхте и ченгета си останахте. Живеете според Гьобелсовия принцип - една лъжа повторена 100 пъти става истина. 8-)
Той щял да ми преподава история на комунизма...Смешко! :lol:

Нито съм милицонер, нито съм бил, нито имам достъп до тях. Отричаш се от собствената си история ли бе "смешко"? :) Я кажи при създаването ви през 48ма кои са ходели на мачовете ви? Сигурно сте нямали нищо общо с армията и сигурно не са организирани дружни посещения на мач? Сигурно целият български народ се е тълпил да види новото комунистическо творение? Направо сте ми смешни как се отричате от историята си. Скоро ще твърдите, че в армията е нямало организирани посещения на мероприятия...

Аз ли се отричам от историята си бе? Аз ли се отричам от милиционерското минало на отбора си бе, ченге? Аман от Гъобелсови номера!
А колкото до 1948г. и първата следвоенна титла на ВЪЗСТАНОВЕНИЯ армейски клуб има достатъчно фотографии и статии. Намери ги, разгледай ги и ограмоти промития си мозък. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 24 авг 2011 12:34

megan fox написа:А кой ти каза, че полицията и прокуратурата не си вършат работата по случая?

ОК. Аз ти разбивам главата в някое заведение на 500км от София щото не си от Локо и БФС наказва Локо с три мача лишаване на домакинство... Айде малко по-сериозно...

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 24 авг 2011 12:36

Криминално деяние се преследва от закона независимо от местопрестъплението ! БФС не е прокуратура или следствие! Тук не говорим за вандализъм или дребно хулиганство а най - малко за тежка телесна повреда! Закона ще си ги накаже!
А БФС е органа който след подобен случай може да вземе решение отбора Х да е без публика ! За да не стане факт същото нещо и на следващия мач само че вътре на стадиона! Капиш? Затова ти говоря! Насилието от улицата да не се насажда и вътре на стадиона ! Защото всеки е отишъл на спортно събитие а не на война!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 авг 2011 12:38

Lyubaka01 написа:
megan fox написа:А кой ти каза, че полицията и прокуратурата не си вършат работата по случая?

ОК. Аз ти разбивам главата в някое заведение на 500км от София щото не си от Локо и БФС наказва Локо с три мача лишаване на домакинство... Айде малко по-сериозно...

Ти правиш ли разлика м/у 500 км и по-малко от 50 метра от стадиона?! :idea: :idea: :idea:

А колкото до разбиването на главата ми... това ще е интересно да се види как по ангелите ще успееш! :lol: :lol: :lol:

П.П. Нито съм някаква канара, нито съм уличен бияч, но въпреки това съм сигурен, че няма да успееш!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 авг 2011 12:39

pampi написа:Аз ли се отричам от историята си бе? Аз ли се отричам от милиционерското минало на отбора си бе, ченге? Аман от Гъобелсови номера!
А колкото до 1948г. и първата следвоенна титла на ВЪЗСТАНОВЕНИЯ армейски клуб има достатъчно фотографии и статии. Намери ги, разгледай ги и ограмоти промития си мозък. 8-)

Хахахах въстановен армейски клуб :lol: :lol: :lol: . Комунистите избиват царските офицери, после си създават отрочето, обединено с няколко клуба и накрая те му били последователи. СМЯХ!
Ченге ще викаш на баща си. Нас не ни създава милицията бе, комунист? :) Нас ни създават група младежи 1914. А вас? БКП! Айде стига толкова съм ти писал, че една пробита лейка, колкото и да я пълниш, не можеш да я напълниш!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Локо Пловдив”