Литекс - Могрен - 3:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Могрен |19.07 20:00ч Пряко по БНТ|
Колкото и да им гледам мачове последно време на Литекс,толкова по трудно мога да кажа поне едно нещо да ми хареса в играта им.Трудно си подават повече от 2-3 пъти и никакво движение по терена.Не знам как виждате Литекс в шампионска лига!
Tези Могрен са жив ташак , трябва да ги биете с разлика.
-
Мача се кротна нещо ... 

gRAf_DRAGOla написа:Новите трибуни са изпълнени до краен предел![]()
![]()
Тези нови трибуни не са ли срещу камерите(срещу сектор А ) ?
Като гледам публиката ще се издуши от липса на места !
Много странно защо само фенове на цска злобеят и по адрес на Литекс и по адрес на Левски , явно имате страшни комплекси майна .
Гледайте си отборчето с актив от 1 победа 1 равен и загуби чийто брой вече не го знам в Лига Европа .
B.E.L.20.V.E
- OldTrafford
- Контакти:
Поздравления за Литекс , стадиона е прекрасен . Се едно гледам мач от Англия 

momchil написа:
Много странно защо само фенове на цска злобеят и по адрес на Литекс и по адрес на Левски , явно имате страшни комплекси майна .
Гледайте си отборчето с актив от 1 победа 1 равен и загуби чийто брой вече не го знам в Лига Европа .
+1

[center]
[/center]

momchil написа:
Не е лесно да си обратното на остър. Ти от кои комплексари си тогава?
За стадиона. Станал е идеално. Сега остава да се смени тревата. Да се сложи едно отопление и добър дренаж и става най добрия стадион в България.
[center]
[/center]

Браво за стадиона прекрасен е !относно играта на Литекс нещо не ми допада много но им желая успех в Европа все пак са български отбор и им стискам палци.а колкото до публиката им еми Ловеч е малък град и що годе прилична посещаемост въпреки че можеше да се постараят още малко да понапълнят новата трибуна
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
За публиката е малко срамно. От 36 000 град да не напълниш 8000 стадион е срамничко. Поне за евро мачовете можеше да пълнят стадиона, но явно не обичат футбол там.
[center]
[/center]