Спортинг Лисабон преговаря за Спас Делев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Дърво без корен

Re: Спортинг Лисабон преговаря за Спас Делев

Мнениеот Дърво без корен » 26 юни 2011 21:55

Phoenix^ написа:Колкото и да не ни се иска, Спас трябва да отиде там. Наистина имаме достойни заместници на Спас, поне според мен, а на хартия даже са по-добри и от него. Аз лично стискам палци да отиде в Порто или Спортинг.

аха, на хартия са даже и по-добри!само където не са го доказали и на терена, а не само на хартия.... иначе знаеш ли аз къф съм печен.. на хартия?!

да не стане след месец биене у глава и думи скверни къмто титаните, заради делев :evil:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 юни 2011 21:56

Да, Спас не стана шампион с ЦСКА, Бербатов също.... Ако това е цената да имаме големи, много големи футболисти, аз съм съгласен точно той да не е шампион на страната, а на Португалия да речем. Дадох ти пример за това, че ЦСКА ще стане шампион дори и без Делев рано или късно. И няма гаранция, че догодина ще е по-силна от тази за Делев и че цената му ще скочи. И аз искам червените да са първи още следващия шампионат, но нямаме право да го искаме за сметка на някой друг. Все пак футболистите не са каторжници и за тях в повечето случаи това е просто работа. За Делев това не е така и той го доказа с отказа си да играе в Русия, но наистина има оферти, на които веки трябва да се радва.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 26 юни 2011 21:59

Phoenix^ написа:Колкото и да не ни се иска, Спас трябва да отиде там. Наистина имаме достойни заместници на Спас, поне според мен, а на хартия даже са по-добри и от него. Аз лично стискам палци да отиде в Порто или Спортинг.

Би ли споделил имената на книжните тигри, с които разполагаме в момента и са по-добри от Делев, защото ми стана много интересно? :roll:

Потребителски аватар
Phoenix^
Контакти:

Мнениеот Phoenix^ » 26 юни 2011 22:02

Tony_CSKA написа:

Би ли споделил имената на книжните тигри, с които разполагаме в момента и са по-добри от Делев, защото ми стана много интересно? :roll:

Зику, Мораеш, Костов също е добър вариант.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 юни 2011 22:04

Във футбола няма "на хартия"-кой каквото има да показва го показва на терена! Там е мястото,където футболистите в действителност могат " да си ги мерят"-имам предвид качеството ,таланта,класата! Всичко друго са празни приказки и клишета!

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 26 юни 2011 22:05

Phoenix^ написа:
Tony_CSKA написа:

И ти си ги гледал как играят в официален мач?!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 юни 2011 22:06

5kov,5rov написа:
rsk написа:Какво значи "клуб като Спортинг", нали преди 6 месеца като играхме с тях бяха никакъв отбор, сега са голям? :roll:

Значи, че не са голям отбор като Челси, Сити, Ман Ю, Тотнъм, Юве, Интер, Байерн и т.н., но все пак са достатъчно силни за да ви напукат каската пет пъти без да се натягат много-много.
:mrgreen: :mrgreen:

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 26 юни 2011 22:07

ros написа:Да, Спас не стана шампион с ЦСКА, Бербатов също.... Ако това е цената да имаме големи, много големи футболисти, аз съм съгласен точно той да не е шампион на страната, а на Португалия да речем. Дадох ти пример за това, че ЦСКА ще стане шампион дори и без Делев рано или късно. И няма гаранция, че догодина ще е по-силна от тази за Делев и че цената му ще скочи. И аз искам червените да са първи още следващия шампионат, но нямаме право да го искаме за сметка на някой друг. Все пак футболистите не са каторжници и за тях в повечето случаи това е просто работа. За Делев това не е така и той го доказа с отказа си да играе в Русия, но наистина има оферти, на които веки трябва да се радва.

Футболистите не са каторжници. Спас Делев не е затворен в килия. Подписал е договор според, който определено време трябва да играе за ЦСКА. Подписал е този договор съвсем съзнателно и доброволно, така че нека го изпълнява и помогне на отбора да постигне сериозни успехи. След това вече можем да кажем, че момчето си е свършило работата, за която сме го взели преди 2 години и спокойно може да отива и да се развива в чужбина. Едва ли някой ще се съгласи с мен, но и да беше останал още половин-един сезон повече при нас Бербатов пак щеше да си стане същият футболист от световна класа. Противно на повечето мнения в ЦСКА футболистите се развиват доста добре, отколкото след преминаването си в други отбори.

beast
Контакти:

Мнениеот beast » 26 юни 2011 22:10

Phoenix^ написа:
Tony_CSKA написа:

Тези футболисти нямат общо с Делев ! Делев е футболист с балансирани качества ...МЛАД Е, бързина,пас,удар с двата крака , техника , поглед върху играта, сърце и безпределна борбеност, характер на лидер и нюх към гола. Няма друг футболист в България, който да покрива всички тези компоненти от играта! За това Спас е специален и за това в момента нямаме кой да го замести. Дори Дембеле който имаше шанса в един полусезон и вкара много голове има безспорен нюх към гола,силов футболист с добра линеина скорост и отсечен удар, но по-дугите неща отстъпва на спас както и самия факт че Спас е още само на 22 години а Дембелето е на 26 ли колко е .... така че дано не го продадат защото много ще ни липсва на отбора и защото за тази ранна своя възраст вече е изграден футболист,който трябва само да надгражда за да стане световна звезда !

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 26 юни 2011 22:16

Phoenix^ написа:
Tony_CSKA написа:

Да! И аз съм много доволен, че в отбора има и други класни футболисти, но защо всички изброени по-горе не играят заедно с Делев или в момент (дано не се налага) на слаба форма или контузия на някой от тях другият да го замени? Чували ли сте за конкуренция някога? И това, че тя ражда качество?

П.С. Полседните 2 пъти, когато играхме на прилично (не блестящо) ниво бяха при Любо, когато купи Делев и 4-мата от Сливен и сега при Радуканов. И при двата случая не продадохме ключови футболисти. Преди да дойде Андоне продадохме Иван Стоянов и Иван Иванов, преди началото на предишния сезон продадохме Гранден и видяхте резултата.

Върни се в “ЦСКА”