България-Япония
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: България-Япония
Две победи над Русия???Че и с 3-1?Някой сънува ли?Ние срещу Япония едвам издрапахме 3-2...
blue avalanche написа:Две победи над Русия???Че и с 3-1?Някой сънува ли?Ние срещу Япония едвам издрапахме 3-2...
Естествено, че става въпрос за подценяване. Не е реалистично да ги бием само 3:2, макар че в момента имаме много проблеми и не сме чак толкова силни. Правим една и съща грешка.
Пак да кажа. Стига сме мислили за тази СЛ, да бием два пъти Русия няма да е изненада, но ще е важно за самочувствието на отбора.
ЕХ, значи... много лошо ги изпуснахме
Играта ни в първия, третия и петия гейм беше СТРАХОТНА! Всичко беше като по учебник... Цецо отново им скри топката, Тошко влезе силно в мача и днес игра добре, центровете бяха силни, Матей също стабилен... истината е, че загубихме два гейма заради посрещането... либерото страшно ме вбесява
Такова напрежение, толкова елементарни грешки и такава паника... в мач с Япония... ми какво остава ако играе финален мач в някой турнир... Да, дебютант е, ама това оправдание след първите два мача става глупаво... Имам чувството, че аз ще срещам по-добре сервисите на другия отбор... Липсата на Салпаров е ОГРОМНА 

- blue avalanche
- Контакти:
TodorT написа:ЕХ, значи... много лошо ги изпуснахмеИграта ни в първия, третия и петия гейм беше СТРАХОТНА! Всичко беше като по учебник... Цецо отново им скри топката, Тошко влезе силно в мача и днес игра добре, центровете бяха силни, Матей също стабилен... истината е, че загубихме два гейма заради посрещането... либерото страшно ме вбесява
Такова напрежение, толкова елементарни грешки и такава паника... в мач с Япония... ми какво остава ако играе финален мач в някой турнир... Да, дебютант е, ама това оправдание след първите два мача става глупаво... Имам чувството, че аз ще срещам по-добре сервисите на другия отбор... Липсата на Салпаров е ОГРОМНА
Не е само Салпаров!Ние щом у дома,срещу някакви си японци,не можем да си позволим да пуснем резерви и чакаме Соколов и Жеков да ни "извадят",за какво говорим изобщо?Бяхме "умрели" от страх да не загубим някоя точка!Накрая я загубихме!
Истината е,че в момента имаме само един Жеков и един Цецо Соколов.Посрещането е ужасяващо на ниво моето в училище преди 4-5 години
Мачът общо взето премина в чудеса от храброст на Жеков да насочи топката към Цецо.Забележете как японците посрещат и топката отива на ръцете на разпределителя,докато при нас Жеков тича из игрището постоянно и се извива на какви ли не градуси,за да насочи топката...Другият голям проблем е играта на Матей,който просто не може да скача.Видно е,че има контузия и не може да скочи максимално и да извърши напълно движението във въздуха,откъдето се налага да вкарва повече сила и ефективността е близка до нулата...По този начин губим едно сериозно оръжие,каквото са неговите атаки от втора линия.Като ти е зле посрещането,не можеш да играеш и с центровете,а посрещачите ни не са ниво,няма какво да си кривим душите,Алексиев,Ананиев,Пенчев,Братоев са на светлинни години от Пламен Константинов.Странното е,че вече и блокадата ни не работи.Е,на какво да се надяваме в такъв случай.Винаги съм оптимист за националните отбори,но в момента отборът не е на нивото отпреди.Причините са най-различни,но не бива да се хвърля вината върху Радо Стойчев.Вижте само какво постига на клубно ниво,той направи Тренто от отбор без успехи,световен и европейски хегемон.

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Жалко че загубихме 1 точка която може да ни коства класирането
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer