Лято 2011 трансфери и спекулации!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2011 трансфери и спекулации!

Мнениеот blue avalanche » 30 юни 2011 11:06

Пловдив1926 написа:Хахахах много ме кефят форумните експерти, които през живота си една данъчна декларация не са платили сигурно как разкриват задколистни игри за милиони, измами с пране на пари, уреждане на мачове и тн.

Задайте си елементарния въпрос драги специалисти, ако беше толкова близо до акъла дали щяха да го правят по този начин :mrgreen: Или те данъчните викаш гледат кой колко играе хахахах и дали е "разкрит" :mrgreen:

Такива направо ги трийте, че само облъчват хората със собствената си простотия, честно. И тоя Венков, резервичка на Литекс не знам как решихте, че е новия Риу Фърдинант хаха Чак и ако не го вземем щял да си помисли нещо. Изкукуригването в жегите явно е масово явление.

Нали не искаш да ми кажеш,че в България и "околията" няма по-добри играчи(или поне толкова добри) от Раймонди и Огунсото,които щяха да излязат и по-евтино на отбора?Че трябваше чак от Уругвай да го "мъкнат" единия. :oops:
Що се отнася до "далаверките" с анонимници,питай бай си Коко.Той още от Вихрен им хвана "цаката".

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 30 юни 2011 11:12

Искам да ти кажа, че си пълен хал хабер и нямаш идея как работи един футболен клуб. Играй си там мафия мениджър 2011 и избягвай да даваш компетентни мнения как стоят нещата в нашия отбор. А на "Бай" може да се обръщаш към съселяните си и към борат, при нас байовци няма.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 30 юни 2011 13:06

Иги, брат има наистина странни неща при нас, майна, дето не можем да си ги обясним.
Защо вместо да се вземат доказани българи в първенството ни, от чужбина постоянно пристигат разни неизвестни, майна.
Венков бил резерва на Литекс - не ставал, Зоран не бил в онази форма, с която го помним.Тоя бил такъв...другия онакъв, майна.Кажи с какво тези анонимници от чужбина са по-за предпочитане?
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 30 юни 2011 15:47

Кво ти е странното бе Ванко дето не мога да ти го обясня. Не се взимат "доказани" българи защото имат големи финансови претенции. Тоя Балдованлиев иска повече пари от Карвальо да речем. Ванков не съм казал, че не става, а че не е новия Рио Фърдинант - отново няма кой да му плаща както в Литекс. За Зоран писах, че НЕ ЗНАЕШ в каква форма е, а не че НЕ Е. Освен това знаеш ли на колко години е Зоран? На 29 на кой ще го продадеш тоя нападател с 1-2 години пред себе си утре?

Чужденците може да са анонимници за теб - ходил е Бранко гледал ги е, докарал ги е. Идват, гледа ги и трензьора, преценява дали става и ги взима. Или пък не ги взима - днес е изгонил един "анонимник" Бенитес.

Ти кво искаш, да вземем свободни агенти най-добрите играчи в България, да им даваме заплати като за отбор в топ от 3 до 6 и да искаме шампиони да станем? Имаме ограничение в бюджета, не текът реки от мед и масло и злато в тоя отбор както си мислят някои хора. Аман от първосигнални изводи и крайни мнения, честно!

И стига с тия тъпотии чужденци на килограм, все едно българските играчи са роналдовци всичките. Шкоилите ли са ни по-добри, базите ли кво? Излиза, че се натискаме да зимаме чужденци на високи заплати вместо родните пелета които горките едва ли не без пари играят. Айде нема нужда от подобни расъждения по снимка. Да си докараме евтини добри играчи - да пускаме по 1-2 юношки по мачовете може и три ако водим с 3:0 примерно за да им вдигаме класата и така. Ако се класираме за ЛЕ тая година и земем пари от там - връщаме си МК17 от Китай и сме в играта за титлата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 30 юни 2011 16:14

Пловдив1926 написа: Ако се класираме за ЛЕ тая година и земем пари от там - връщаме си МК17 от Китай и сме в играта за титлата.

Махни "ако" и го замени с "ще".

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 30 юни 2011 16:21

То и миналата бше ЩЕ ама видя кво стана. Да не казваме "хоп" преди да сме скочили. Тази година нещата са много по-добре откъм организация в клуба. Това няма как да не даде резултат. Сезон 2012-2013 - Шампиони на България :)

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 30 юни 2011 18:27

Пловдив1926 написа:Кво ти е странното бе Ванко дето не мога да ти го обясня. Не се взимат "доказани" българи защото имат големи финансови претенции. Тоя Балдованлиев иска повече пари от Карвальо да речем. Ванков не съм казал, че не става, а че не е новия Рио Фърдинант - отново няма кой да му плаща както в Литекс. За Зоран писах, че НЕ ЗНАЕШ в каква форма е, а не че НЕ Е. Освен това знаеш ли на колко години е Зоран? На 29 на кой ще го продадеш тоя нападател с 1-2 години пред себе си утре?

Чужденците може да са анонимници за теб - ходил е Бранко гледал ги е, докарал ги е. Идват, гледа ги и трензьора, преценява дали става и ги взима. Или пък не ги взима - днес е изгонил един "анонимник" Бенитес.

Ти кво искаш, да вземем свободни агенти най-добрите играчи в България, да им даваме заплати като за отбор в топ от 3 до 6 и да искаме шампиони да станем? Имаме ограничение в бюджета, не текът реки от мед и масло и злато в тоя отбор както си мислят някои хора. Аман от първосигнални изводи и крайни мнения, честно!

И стига с тия тъпотии чужденци на килограм, все едно българските играчи са роналдовци всичките. Шкоилите ли са ни по-добри, базите ли кво? Излиза, че се натискаме да зимаме чужденци на високи заплати вместо родните пелета които горките едва ли не без пари играят. Айде нема нужда от подобни расъждения по снимка. Да си докараме евтини добри играчи - да пускаме по 1-2 юношки по мачовете може и три ако водим с 3:0 примерно за да им вдигаме класата и така. Ако се класираме за ЛЕ тая година и земем пари от там - връщаме си МК17 от Китай и сме в играта за титлата.

Тук вече не съм съгласен с теб. Гледам, че си интелигентно момче, имаш добри виждания и си ги защитаваш с доводи... Виж, винаги е по-добре да хванем питомното, отколкото да гоним дивото... Нашите играчи си ги знаем и сме наясно какво да очакваме. Преди месец бях писал, за играчи, които си струва да привлечем, без да плащаме... По памет ти казвам някои - Паскал Борел, Старокин, Трайков от Чц, бразилеца от Монтана, Башлиев /Пирин/, Венков, Тимонов... Не са скъпи и за нашето първенство са идеални... Каква е гаранцията, че чужденците ще са по-добри? За справка - Дюран, Бариентос, Огунсото и тнт... И аз искам Маркиньос и Тасевски, но трябва да е съобразяваме със ситуацията в държавата... Дори и Даксон или Митко Илиев биха ни свършили работа... Добре, Бранко е професионалист, аз също му вярвам и знам, че работи за Локомотив... Каква е гаранцията, че неговите играчи са по-добри и ПО-ЕВТИНИ от тези, дето ритат тук? Ако са по-добри от нашите - ОК, нека да играят... Но ние трябва да се подсигурим с играчи, които знаем какво могат, пък после можем да си ги освободим, ако чужденците се окажат класа... Коко е сериозен и точен човек и това всички го оценят... Каквото е обещано се дава... Няма играч, който би отказал оферта от нас, Левски, Литекс или ЦСКА... Не знам защо пренебрегваме играчите от нашето първенство, а гледаме предимно навън...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 30 юни 2011 18:41

Никой не пренебрегва българските играчи. Просто те искат повече пари - това е. И това "ние си ги знаем" ти е най-голямата заблуда. Щото са лекета до един и не знаеш кой през 10 дена почивка е качил 10 кила примерно. А тия играчи които си ми цитирал са за В и Б група повечето дето още като им ревне публиката се наакват буквално както тоя жълтура, който си споменал да речем. Гледа се и за играчи играли в нащо първенство, но повечето или искат безумни пари, или просто НЕ СТАВАТ за нищо.

Митко Илиев щял да ни свърши работа. За какво? Да кара автобуса ли? С Митко Илиев ли ще биеш Левски и Литекс? Айде по-сериозно майна, превъртяхте с тая глупост чужденци-българи. Все едно сме в Англия или Италия и има хиляда кадърни играча без отбори...

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 30 юни 2011 18:59

Пловдив1926 написа:Никой не пренебрегва българските играчи. Просто те искат повече пари - това е. И това "ние си ги знаем" ти е най-голямата заблуда. Щото са лекета до един и не знаеш кой през 10 дена почивка е качил 10 кила примерно. А тия играчи които си ми цитирал са за В и Б група повечето дето още като им ревне публиката се наакват буквално както тоя жълтура, който си споменал да речем. Гледа се и за играчи играли в нащо първенство, но повечето или искат безумни пари, или просто НЕ СТАВАТ за нищо.

Митко Илиев щял да ни свърши работа. За какво? Да кара автобуса ли? С Митко Илиев ли ще биеш Левски и Литекс? Айде по-сериозно майна, превъртяхте с тая глупост чужденци-българи. Все едно сме в Англия или Италия и има хиляда кадърни играча без отбори...

Абе, пич, говоря ти за играчи, които ще дойдат БЕЗ ПАРИ! Ти тая разлика май не я правиш! Гледам, че само критикуваш, щото е по-лесно... Ако ти кажа, че искам Меси и Кака по-добре ли ще се чувстваш... Кажи кои играчи искаш за без пари, тогава ще говорим... Слънцето не прощава не само на мен... Ама само да плюеш е тъпо.... Дай малко по-градивно... Аз поне предлагам и си защитавам мнението... Ти само плюеш, че тоя не става, оня е пияница... И чакаш Бранко да доведе някой юнак... Ама да ми говориш, че няма играч от БГ за Локомотив е смешно... Нямам амбицията да съм мениджър и да казвам кой ще дойде и кой не.... Тук е форум и казвам моето мнение... Не съм видял ти да кажеш кой трябва да дойде... Да разбера твоята позиция, ако имаш такава... Защото после е лесно - тоя такъв, тоя онакъв....
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 30 юни 2011 19:07

локофанатик написа:
Пловдив1926 написа:Никой не пренебрегва българските играчи. Просто те искат повече пари - това е. И това "ние си ги знаем" ти е най-голямата заблуда. Щото са лекета до един и не знаеш кой през 10 дена почивка е качил 10 кила примерно. А тия играчи които си ми цитирал са за В и Б група повечето дето още като им ревне публиката се наакват буквално както тоя жълтура, който си споменал да речем. Гледа се и за играчи играли в нащо първенство, но повечето или искат безумни пари, или просто НЕ СТАВАТ за нищо.

Абе, пич, говоря ти за играчи, които ще дойдат БЕЗ ПАРИ! Ти тая разлика май не я правиш! Гледам, че само критикуваш, щото е по-лесно... Ако ти кажа, че искам Меси и Кака по-добре ли ще се чувстваш... Кажи кои играчи искаш за без пари, тогава ще говорим... Слънцето не прощава не само на мен... Ама само да плюеш е тъпо.... Дай малко по-градивно... Аз поне предлагам и си защитавам мнението... Ти само плюеш, че тоя не става, оня е пияница... И чакаш Бранко да доведе някой юнак... Ама да ми говориш, че няма играч от БГ за Локомотив е смешно... Нямам амбицията да съм мениджър и да казвам кой ще дойде и кой не.... Тук е форум и казвам моето мнение... Не съм видял ти да кажеш кой трябва да дойде... Да разбера твоята позиция, ако имаш такава... Защото после е лесно - тоя такъв, тоя онакъв....

Явно имаш амбицията на мениджър щом ми обясняваш кой колко пари искал. Писах го по-горе, Зоран примерно иска по-голяма заплата от Карвальо, играч с още макс 1-2 сезона пред него. Как да го вземем? В България ми ги посочи като много знаеш тия играчи които СТАВАТ ЗА ЛОКОМОТИВ и високи цели и ще дойдат без трансферна сума и висока заплата.

И не ми обяснявай кой как само плюел щото точно на мен да ми го казваш тва е доста смешничко. Тук е форум, да айде кажи ми ти от къде на къде си позволяваш да обясняваш кой трябва, кой става и кой не при положение, че трньора, Зума, Бранко седят и гледат играчи по няколко дена, някои и повече преди да кажат същото нещо? Осем милиона тренери майна. Точно за това не съм казал кой ТРЯБВА да е защото не е толкова лесно да се каже и напише това - за това.

Върни се в “Локо Пловдив”