Mecho-Cuh написа:Определено при 2-рия гол имаше докосване над лакътя.Но има и още 2 редовни гола! С тях пак ви водят. Сега ако започнете пак с Тото Динев означава,че и ЦСКА е в тото-то.
По скоро втория гол е редовен, но третия си беше засада от всякъде.
Все едно де както е тръгнало Караджата ще забрави колко топки е вадил от вратата тоя мач. Много слаба игра ще е притеснително ако не е уговорен мача

Интересното е, че ни пробиват повече през титулярната полувина на защитата!
А Костов не е ли нападател?? На мен ми се струва, че играе не само зад Ирланската секвоя а и зад Гъргоров.

Загледах се по-добре и ааааа, Грегъри Нелсън върви с жена си (приятелката си) и се хили здраво. Това става към 16.00ч, а пък Цска имат мач след два часа. Нашия Грегъри си обикаля центъра, а пък неговия отбор се гърчи в Пловдив. Защо не играе? Контузен ли е? Не че чак толкова ме интересува, но ми се видя странно да се разхожда точно когато отборът му играе мач.
  Загледах се по-добре и ааааа, Грегъри Нелсън върви с жена си (приятелката си) и се хили здраво. Това става към 16.00ч, а пък Цска имат мач след два часа. Нашия Грегъри си обикаля центъра, а пък неговия отбор се гърчи в Пловдив. Защо не играе? Контузен ли е? Не че чак толкова ме интересува, но ми се видя странно да се разхожда точно когато отборът му играе мач.

това са конспиративни теории, няма доказателства... ама все пак...
 това са конспиративни теории, няма доказателства... ама все пак...  

Освен това "Неаполитани", "Лаута хуулс" и " Гот мит анс" винаги се представят на ниво
  Освен това "Неаполитани", "Лаута хуулс" и " Гот мит анс" винаги се представят на ниво