ehh написа:@Бандатата
Аз те питам, колко е часа, ти ми казваш, че времето е слънчево. За какво ми говориш, че не мога да схвана подмятането ти. Това че сте фенове на ЦСКА, не ви прави малоумни да за не разбете, че е абсурдна тази ситуация със спонсорите. Това, че сте фенове на ЦСКА, не ви прави малоумни за да не разбирате, какво имам предвид и какво представляваше днешния мач. Представляваше точно това, което го описах по-горе. След мача имах чувството, че се е играл предсезонен мач, дето ЦСКА обича да гостува на някакви приятелски села, за да стане празник, да бият ходом и после да се хапне агне. От щаба на Монтана не знаеха, какво да кажат. Разнопосочни мнения, гледане в земята, глуповати обяснения след подобни мачове, че сме паднали от най-силния отбор в Бг и т.н. и т.н.
Това обяснение го чух за втори път в рамките на 24 часа. Вчера пък от Видима твърдяха, как са паднали от най-силния отбор в Бг, но за разлика от Монтана, те поне се опитваха да играят, че и имаха повече чисти голови положения.
я ходи пий хапчетата,когато ЦСКА и Левски гостуват навскяъде става празник за града , какво става в Берое или те са "селски град" както казваш ти,вече сте смешни купуваме всички мачове така ли ? Когато бихме Левски- купен,Черноморец-купен,Монтана-купен,Литекс-купен ... просто сте смешни.