[05.02.2011] Нюкасъл - Арсенал 4:4 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

redpride
Контакти:

Re: Нюкасъл - Арсенал 4:4 (FT)

Мнениеот redpride » 07 фев 2011 15:00

Никога не съм се ядосвал толкова, колкото на мача с Нюкасъл. Не може един съдия, който се води от най-добрите да свири по този престъпен начин. Имам чувството, че той нарочно върна свраките в мача. Грешни отсъждания на фаулове, две несъществуващи дузпи, спестен червен картон на Нолан и отменен кристален гол на Ван Перси. Не знам дали има отбор в света, който да издържи на подобен тормоз. Иначе Арсенал също са виновни. Не може при четири гола преднина Диаби да реагира по-този начин. Всичко тръгна от тази тъпа постъпка и контузията на Джуру. Отделно вина има и Венгер със смените, които направи. Според мен след 75 минута беше длъжен да пусне Бенднер, защото е мощен, а не слабичкия Росицки. Да Юнайтед загуби, но точките са все още много и ако Арсенал смята да пропуска победи по такъв начин, значи не е дорасъл да стане шампион. След мача с Нюкасъл един приятел ми каза "Един английски съдия подкрепи английския Нюкасъл срещу малкоанглийския Арсенал". Смятам, че тези думи казват всичко!

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 фев 2011 23:45

Професионалисти като ББ дето освен тва (незнайно защо, явно си е паднал на главата като малък) са фенове на френския отбор и пак потвърждават горното написано.
Няма повече от 1 решение против Арсенал....ОТ ЧЕТИРИ НА НУЛА АКТИВ.
Чиста първа дузпа, няма втора, отменен гол на Касъл, чист червен на маймуната, никакъв на нолан, спорна засда която беше тънка и по-скоро беше неправилно отсъдена.
няма тенденция.
Иначе безхарактерността на Венгер цял свят я знае.
четири.....четири....

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 10 фев 2011 23:57

Само за Венгер си прав.
Другото е :lol: :lol: :lol:
Cheers, с теб нЕма да коментирам, нЕма смисъл. Успех на любимия ти отбор!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Арсенал”