Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??

Мнениеот Gateca » 31 окт 2010 02:29

Не знам ! След мача ни с Литекс бях изключително ядосан най-вече на безумните грешки на спортно-техническият щаб и в по малка степен на съдията . Това , което видях на стадиона с Локо Пд направо ме втрещи . До 37 минута Левски не беше създал нито едно голово положение , не 100 % а нито едно . Защита беше толкова безобразна колкото не е била никога до сега .
Другото което ме изненада е , че Ясен този път беше уцелил и състава и поне според мен направи подходящи смени . Е тогава каква е причината да видим тази гавра с нас ???? Отсъствието на Гаджев , Тасевски и Минев ли :? ??? Едва ли ! С Локо Сф , същото онова Локо където нямахме от години победи Гаджев и Грийн ги нямаше ! И какво без Тасевски не сме отбор , а пасмина ли :roll: Не , причината е друга ! Ние размазахме Локо Сф , отбор с който играем трудно последните години . Локо Пд отбор , който от 25 ГОДИНИ нямаше победа на герена , отбор който бием колкото и слаби и в каквато и криза да сме особенно в София . Преди години когато станаха шампиони ги смазахме с 3-0 на Герена в шампионската им година ! Просто във футбола има традиции , които мноого рядко се нарушават . Имах някакво минимално доверие в Ясен след Ловеч , а сега имам някакво направо нищожно доверие ! Ако паднам в четвъртък с подобна игра и ако не бием Славия за мен времето на Ясен ще е изтекло .
Футболистите показаха какво могат ! Показаха ни и ни накараха да повярваме , че могат да станат непреодолим отбор в България и трудно преодолим в Европа и изведнъж в рамките само на месец - ТОВА .
Някой беше писал в Англия гонят ли треньорите след 4-5 слаби мача . Не ги гонят естествено , но там работят доказани треньори при които отборите имат стил на игра . За всеки мач имат тактика , а това тук не го виждаме .
С какво се е доказал Ясен ? С нищо ! Той е недоказан ! Доказва навсякъде където е бил , че тръгва добре и катастрофира тежко в средата и в края . И аз бях против него , когато го назначихме , бях за Илиан Илиев , но с играта си отборът ме накара да му повярвам . Аз и сега му вярвам , ако загубим от Лил пак ще има нотка доверие , но сгреши ли дори леко в България мисля , че часът му ще свърши !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 31 окт 2010 06:33

все още НЕ

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 31 окт 2010 09:46

Твърдо зад Ясен! Загуби е имало, има и ще има. Трябва да се даде достатъчно голям кредит на доверие. След няколко загуби и се почна една, трябва ли Ясен да си тръгне, става ли Гонзо за спортен директор и тн и тн... Истиината е една - отборите се дънят срещу по-слаби. Сър Алекс като не успя да победи Уест Бромич у дома, да не го смениха? Айде малко повече подкрепа и по малко философстване...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
toonarmy
Контакти:

Мнениеот toonarmy » 31 окт 2010 09:55

Ей много философи тука бе,дори не са изгледали една тренировка на Ясен и вече заппочнаха да го махат.
Вина имат голяма част от футболистите,а не Ясен.
Ясен и Гонзо са много здрав екип и наистина знаят какво правят в Левски.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 31 окт 2010 10:06

Смяна на треньора СЕГА,ще е най-тъпото,което може да се направи!Естествено,че и Ясен и Гонзо имат грешки,но кой ги няма!Нима Моуриньо,Фергюсън и останалите са безгрешни?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
vans81
Контакти:

Мнениеот vans81 » 31 окт 2010 10:32

Ей няма край тая простотия бе!!! Стига говорихте глупости, аре оставете го да работи на спокойствие!!!
Колко треньора да сменим, КОЛКО??? Вижте цеца смениха 100 треньора за година, по-добре ли са? Отбора върви ли???
СТИГА ГЛУПАВИ ТЕМИ, СПРЕТЕ ДА ВРЕДИТЕ НА ОТБОРА!!!

Искам някой да ми даде пример с отбор който трупа само победи и мачка всички!!!
Идеята е, ако има такъв отбор ще вземем техния треньор! ОК??? Доволни?

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 31 окт 2010 10:34

vesodoc написа:Аз никога не съм казвал, че Ясен е велик.
Пак ли да напомням, че само с въодушевление не става...Сезонът е дълъг и претенциите (амбициите) са за битка на два фронта. Само че очевидно нито Ясен, нито футболистите (или поне титулярите) са способни да изнесат един такъв сезон...И като се поуморят, се започват едни психологически драми, едни психологически кризи, олеле...направо мензис.-..Как не се срамуват от самите себе си с тия интервюта и приказки след мачовете...Само с голяма преданост и любов не става, трябва и професионализъм. Това казвам.
Същият проблем е и в Литекс, така че не злорадствайте!

Добре де така е думата ;) :lol: Нямах на предвид,че Ясен е велик а когато играете добре при него и спечелите няколко мача казвате,че не трябва да го сменяте и т.н .. ;) А сега 2,3 ако не и повече мача загубени - трябва да си ходи :idea:
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
TIESTO
Контакти:

Мнениеот TIESTO » 31 окт 2010 10:35

slash1912 написа:Момчета,не ми е работа да съм в този форум,но някои неща ми направиха силно впечатление и затова ще споделя моето мнение с вас.
Не знам дали трябва да смените Ясен,но виждам че повечето от вас са и против Гонзо!Хайде,Ясен не е левскар,да кажем,че той може лесно да бъде жертван,но да си против легенда като Гонзо :o нямам думи...Много бързо забравят някои какво е дал той на Левски,а може би тогава още не са ходили на стадиона!

каква легенда може да е тоя ,вкарал някой друг гол на чорбата и възхвала до небесата не ме карай да се смея пълен смешник като футболист като цяло,легенди в левски колкото искаш ама не и тоя боклук.Иначе за треньора разбира се че трябва да се разкара

Потребителски аватар
diego
Контакти:

Мнениеот diego » 31 окт 2010 11:04

Ясен е най-големият виновник за случващото се в момента .В момента имаме големи играчи а играта ни е пълен хаос!Никога няма да забравя когато изгониха Илиян Илиев от черно море и на негово място взеха Яската .С готовият отбор на Илиян Илиев ,Яската стигна финал за купата на България ,в последствие си докара неговите играчи и резултата всички го знаят !

Ясен Петров е доказан накадърник ,от всякъде е гонен. И няма никакъв морал ,от Ботев да отидеш в Локо Пловдив това най-добре говори за личноста Ясен е ясен!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 окт 2010 11:29

Докато батков е в левски, ще има да си сменяваме още много, като ясен и все ще сме си на тоя.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Архив”