ShooterMan написа:Независимо от всички проблеми все още изглеждаме доста солидно за България и враговете ни добре го осъзнават.
Ти стреля в 10-ката на самата 10-ка.
Тези прошения срещу собствениците дойдаха кога?Ами след онез поръчкови статии против тях в спортлайн/о и 7 дни спирт.Целенасочена медийна атака.Защо?Някой запита ли се защо се атакува 9-тия в класирането,а не се направи дисекция и анализи на фалирващите Сливен(които все говорят за бази,а фалирват),Пирин,Берое и т.н.?Просто помислете дали някой не го е страх от нас?Най-вече враговете ни?Искам и да ви пусна един тънък фандък....Вие сериозно ли мислите,че винени мушици като Венци,Коко чалгата и дори Гигов биха издържали на финален спринт с ТИМ...каквито и отбори да имат,каквата и формата да имат,ако ще и 10 черни печки да домъкне чалгата от Гърция и Зума целия в розово да се облече...вие сериозно ли си мислите,че тези винени мушици имат изобщо някакви шансове срещу боксьора тежка категория ТИМ и Черно Море,когато натиснем педала на газта?Така както имаме млади играчи да не стане да сме 15 точки пред тези отворковци май месец и пак Гигов истерично да размахва списъци с тоя и оня в безсилието си....Просто помислете - ако бяхме слаби толкова,ако сме невзрачни толкова - защо сме атакувани?Защо?Никой никога не обръща внимание да слабите и грохналите в прахта,ние сме като болид от Ф1 каращ след лидерите,които истерично натискат газта и с пот на челото с ужас в очите и свито сърчице гледат в огледалото как ги следваме на всеки завой....ще им издържи ли болидчето на този форсаж или на финалната права юе се подпалят двигателчетата им,а боеца тежка категория с 2-3 тежки тупаника ще прати съперниците в нокаут?Не надценявайте винените мушици пред нас,до 3-тия пролетен кръг ще сме на точка-две зад 3-тото място с директен мач с единствения конкурент за него ЦСКА тук,единствения опасен пред нас и който е опитен боец можещ да издържи докрая е ЦСКА,никой друг и ще видите колко съм прав...
Абе човек, ти напълно изтрещя, бе. Дано причината да е алкохолът по празниците, че ще ми е много неприятно, ако Митака излезе прав. Прекалено си "зелен" ( млад ) да коментираш неща, от които си страшно далеч. Да, Юрито наистина беше стадион-красавец - най-красивия на Балканите когато го построиха. Това е факт и незнанието за това на такива младоци като теб няма как да принизи значението му. Факт е също и това, че по това време осветлението му беше най-доброто в цяла югоизточна Европа. И истината за разположението му извън стандартите е точно такава, каквато ти посочи "14 ноември 2008". Лично съм разглеждал и проекта, според който стадиона трябваше да бъде напълно ( таван ) закрит. Тогава такива в цяла Европа имаше не повече от 6-7. История, история, история. А доколко отборът ни от шейсетте, седемдесетте и осемдесетте е бил велик просто си седни на шибания задник, и си затвори шибаната човка, и малко послушай какво ти казват хората свидетели на това време.
Надявам се да не ми се сърдиш за последното изречение, но... малко попрекали. Разбирам желанието ти да защитаваш интересите на клуба с "зъби и нокти", но все пак всичко написано от нас трябва да почива на някакви факти, нали?