Разбиха ни отбора ,,Черно море '' .

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Разбиха ни отбора ,,Черно море '' .

Мнениеот зеления » 02 яну 2011 00:30

ShooterMan написа:
Независимо от всички проблеми все още изглеждаме доста солидно за България и враговете ни добре го осъзнават.

Ти стреля в 10-ката на самата 10-ка.
Тези прошения срещу собствениците дойдаха кога?Ами след онез поръчкови статии против тях в спортлайн/о и 7 дни спирт.Целенасочена медийна атака.Защо?Някой запита ли се защо се атакува 9-тия в класирането,а не се направи дисекция и анализи на фалирващите Сливен(които все говорят за бази,а фалирват),Пирин,Берое и т.н.?Просто помислете дали някой не го е страх от нас?Най-вече враговете ни?Искам и да ви пусна един тънък фандък....Вие сериозно ли мислите,че винени мушици като Венци,Коко чалгата и дори Гигов биха издържали на финален спринт с ТИМ...каквито и отбори да имат,каквата и формата да имат,ако ще и 10 черни печки да домъкне чалгата от Гърция и Зума целия в розово да се облече...вие сериозно ли си мислите,че тези винени мушици имат изобщо някакви шансове срещу боксьора тежка категория ТИМ и Черно Море,когато натиснем педала на газта?Така както имаме млади играчи да не стане да сме 15 точки пред тези отворковци май месец и пак Гигов истерично да размахва списъци с тоя и оня в безсилието си....Просто помислете - ако бяхме слаби толкова,ако сме невзрачни толкова - защо сме атакувани?Защо?Никой никога не обръща внимание да слабите и грохналите в прахта,ние сме като болид от Ф1 каращ след лидерите,които истерично натискат газта и с пот на челото с ужас в очите и свито сърчице гледат в огледалото как ги следваме на всеки завой....ще им издържи ли болидчето на този форсаж или на финалната права юе се подпалят двигателчетата им,а боеца тежка категория с 2-3 тежки тупаника ще прати съперниците в нокаут?Не надценявайте винените мушици пред нас,до 3-тия пролетен кръг ще сме на точка-две зад 3-тото място с директен мач с единствения конкурент за него ЦСКА тук,единствения опасен пред нас и който е опитен боец можещ да издържи докрая е ЦСКА,никой друг и ще видите колко съм прав...

Абе човек, ти напълно изтрещя, бе. Дано причината да е алкохолът по празниците, че ще ми е много неприятно, ако Митака излезе прав. Прекалено си "зелен" ( млад ) да коментираш неща, от които си страшно далеч. Да, Юрито наистина беше стадион-красавец - най-красивия на Балканите когато го построиха. Това е факт и незнанието за това на такива младоци като теб няма как да принизи значението му. Факт е също и това, че по това време осветлението му беше най-доброто в цяла югоизточна Европа. И истината за разположението му извън стандартите е точно такава, каквато ти посочи "14 ноември 2008". Лично съм разглеждал и проекта, според който стадиона трябваше да бъде напълно ( таван ) закрит. Тогава такива в цяла Европа имаше не повече от 6-7. История, история, история. А доколко отборът ни от шейсетте, седемдесетте и осемдесетте е бил велик просто си седни на шибания задник, и си затвори шибаната човка, и малко послушай какво ти казват хората свидетели на това време.
Надявам се да не ми се сърдиш за последното изречение, но... малко попрекали. Разбирам желанието ти да защитаваш интересите на клуба с "зъби и нокти", но все пак всичко написано от нас трябва да почива на някакви факти, нали?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 02 яну 2011 00:59

ShooterMan написа:Това много ме притеснява.Че ти даде такова инфо за най-добрия ни играч.Ако ще градим отбор,игра,нещо,то определено Ратников ще е диригента,а ти даде лошо инфо за него.Може да е страхотен играч,невероятен талант,но както случая с Шабленския показа-идва момент в който човешките качества вземат връх и тогава?Силно се надявам да не дойде сюблимен момент в който Естонския Меси да ни продаде като другия,след като ние феновете го върнахме в играта.Не знам дали си му го казвал това в очите,но е хубаво да му го кажеш следващия път,на терена го върнаха феновете и Тодор Марев,дано не го забрави,защото качествата които има като играч подплатени с редовна игра му гарантират скоро да се попрочуе повечко и ако се самозабрави и той вече не зная :cry:

Съжалявам ,че се налага да ви ги пиша тези неща ,обаче знам на какъв хал сме и че сме се хванали за сламка-а сламката е той Ратников.Това ,че е виртуозен футболист и че и на 5 бири е по-добър от доста трезвеници е факт,както и смятам че той е способен да сътвори чудеса за отбора.Обаче като човек е пълна нула-използвач,изключително добър лъжец и интересчия,който преследва интересите като стъпква хората ,които са дали всичко за него. Той е човек тотално лишен от съвест и всъщност не е никакъв мъж.Само допреди месец и половина настоящата звезда на морето мислеше да се отказва от футбола и да става строител в Талин.Аз съм човекът ,който го подкрепя поне 5 месеца,вдига му самочувствието,което тотално липсваше,купувах му бира и храна,защото вечно оставаше без пари.И ето как ми се отблагодари той след като изигра втория мач като титуляр просто спря да си вдига телефона.Лошото е че точно тогава получих жестока травма на крака и трябваше да лежа няколко дни,той знаеше за това но продължи да се крие,а аз просто търсех някой ,който да отиде до аптеката.Смятам,че ще има успех 3 или 4 години след което пиенето,нощните барове и купищата жени ще си вземат своето.Надявам се да се възползваме максимално от неговия талант за това време,разбира се ако остане при нас повече от половин година.
Съжалявам,че занимавам с личните си истории просто исках да ви кажа на какъв човек сме възложили всичките си надежди.А това ,че е останал заради нас феновете и Марата няма как да му го кажа вече лично, защото той изчезна като п***а а и на мен ми е обидно да общувам с подобни.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 яну 2011 01:42

Да почиват на факти?НО АЗ ПОДНАСЯМ ФАКТИТЕ,А ТИ ПРОСТО БРЪЩОЛЕВИШ КАТО ЧЕРНА СТАНЦИЯ!Ето,сега пак поднасям ФАКТИ....Между 2005 и 2010 - 5 години,само някакви мижави 5 години през които собственика е сегашния...успехите..
-2 финала за Купа България
-3-то място в А група,бронзов медал
-2 участия в турнира за Купата на УЕФА,при това със завиден супех първия път
-през цялата календарна 2008 Черно Море беше най-високо класирания в ранглистата на УЕФА български отбор!!!БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН ФАКТ!!!
-1 участие в Интертото

А сега...БИ ЛИ МИ ПОСОЧИЛ ТВОИТЕ ФАКТИ,ОНЕЗИ,ШИБАНИТЕ ФАКТИ ОТ ОНЕЗИ ВРМЕНА?Аз не искам да принизявам онези отбори,най-малкото не съм ги гледал,НО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ КОЙ Е УПРЯВЛЯВАЛ ЧЕРНО МОРЕ НАЙ-ДОБРЕ.И всичките успехи са събрани само в мизерен период от 5 години.Защо толкова принизявам Гагарин?Защото ще го напиша може би за милионен път - В МИГА В КОЙТО ОНАЗИ ДУПКА СТАНЕ СТАДИОН ТО ТИЧА СТАВА НАП,БАНКА И Т.Н.Първо Тича,после всичко останало.Стадиона на Черно Море се казва Тича,не Гагарин,а Тича,а онзи голям неголям,красив-грозен е просто градски стадион и нищо повече за мене,никога не е бил домът на Черно Море.Колкото е бил наш,толкова е и плебейски.Откъде накъде само ние трябва да му берем гайлето днес?Я да си го хващат там инжстрой и Янковците,агите и т.н. и да си го правят свой,ЧЕРНО МОРЕ СИ ИМА СТАДИОН....Даже ако има едно лесно да построят там 2-3 блока и гитти на целия измислен тъп проект,дето единственото което направи е,че спря модернизацията на нашия Тича.

А относно Ратников-съжалявам,че е такава отрепка.За нас обаче е важно колко може да играе.Ратников е наемник,нищо повече от наемник.Издигаме го до върха,изцеждаме максималното от него в наша полза и като му дойде времето го изпращаме според заслугите.Просто бизнес.Но е факт,че е най-добрия ни играч и ако нещо може да се очаква като ръст,като някаква атака на ЕКТ,Купа - нищо от тези не може да се реализира без водещата роля на Ратников.Не обиждам никой от останалите,но без магията на естонеца и природния му талант-няма да стане.

ПС:Зеления,стига си се горещил.Не разбираш ли защо споря с тебе?Защото сте се юрнали да храните собственика,той това,той онова.Виж визитката на успехите и чий пари ги направиха възможни.Насочи гнева си в правилната посока - безкадърните им леви,десни и всякакви ръце дето са ги поставили да канализират уж нещата,а те ги дестабилизират.От собственика се искат пари,навреме и достатъчно,да държат ниво в БФС сред акулите...и толкоз!Марин Митев е каратист,старшина бивш,морски пехотинец,ако тръгне да дава акъл за футбола мисля,че Черно Море ще заприлича на селска бакалия и палячото на А група.Изчакай да преболедуваме Кривия и това е,според мене сме на прага да минем кризата и не е нужно да я утежняваме на ново,ударихме дъното в Каварна и потеглихме нагоре,появи се нова надежда в лицето на естонското келеме,нека не си утежняваме излизането от кризата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 яну 2011 03:53

Стрелец, относно кой стадион е нашия с теб сме говорили много пъти и мисля, че тук нямаме спор. Нашият дом е Тича и не може да има две мнения! Въпросът е, че на град от ранга на Варна е НЕОБХОДИМ един красив, голям стадион. До преди около 25-30 години когато се споменеше град Варна хората казваха: ааа морето, Двореца на спорта, Стадион Юри Гагарин, Морската градина и Корабостроителния завод. Това беше Варна. Това беше моята Варна и на хилядите от моето и преди моето поколение. За Кривия знаеш много добре, че аз и ти сме едни от малкото пишещи тук които сме казвали и винаги ще го твърдим, че това беше човека с най-голям принос за 3-то място. Но никога няма да се съглася с теб, че сегашния ( когато взехме бронза ) отбор е най-стойностния Черно море. Най-малкото защото от 1967-68 година съм по стадионите и няма как да ме убедиш в нещо, което съм виждал с очите си, че не е така. Не ми говори за класирания защото ТИ не знаеш какво беше тогава! Не си виждал как поради това, че отказваш да легнеш на "верния" отбор си отиваш по живо и по здраво в Б група, как се сринаха кариери на невероятни футболни таланти за това, че не искаха да играят в София.
Най-силен Черно море беше 1981-83 година. След това 2002 до 7 март 2003 година. Отборът от седемдесетте и чак тогава този, за който говориш ти.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 02 яну 2011 04:06

Стадион Тича е нашият дом, но много големи отбори се местят на нови стадиона по различни причина, също така не мисля, че ще играем всички мачове на стадион Варна ако го направят, мачовете от А група поне срещу средняшките и по-слабите отбори ще се играят на ''Тича''.Няма да стане банка, нито НАП спокойно, просто няма никакъв смисъл от това дори за ТИМ, стадионът ще остане за школата най-малкото.Мястото на стадиона не е удобно за мачове с голяма посещаемост, виждате какво става, когато след мач над 8000 души се изсипят да излизат, затворене главни улици, трафик, с часове се затваря булеварда и колите попадат в задръстване и се налага някой да чакат поне час, за да преминат, а представете си какво ще стане ако го направят 15-20 000, което също ми се струва малко вероятно, тъй като няма къде да се направят достатъчно паркоместа, не е удобен терена за големи мачове от евротурнирите например, просто трябва цялата главна улица да е затворена цял ден, няма как да се направят повече входове, защото зад едната страна е канала, а зад другата залата.И аз искам да реконстроират ''Тича'', да го направят 20 000 стадион на два етажа, с козирка, но просто не виждам как ще стане точно там
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 яну 2011 15:07

Приканвам да не се нападате!
Стрелец, намали превъзбудата ;) За пореден път те моля, излагаш се ;)
Весели птразници!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 02 яну 2011 19:45

Честита Нова година на всички! Живи, здрави, ... малко спортно щастие :-)
Според мене е рано за крайни изказвания "разбиха ни отбора", "разпродват Черно море", "ТИМ абдикират" и т.н. Хайде малко по-оптимистично и с малко повече доверие в собственика, да видим играта и резултатите втория полусезон и ако продължаваме да се излагаме и завършим във втората половина на класирането - тогава да плюем. Сега хем не ни харесва играта, хем отпаднахме за купата миналата година трагикомично, хем нямаме точки, Монтана и Каварна ни ..., искаме нещата да се променят, а в същото време не покрепяме всеки опит за промяна :-)
На фона на цялата ситуация в страната и във футбола ни - не мисля, че положението ни е чак толкова зле. Колко отбора са по-стабилни, с по-ясно бъдеще и т.н. в момента? Литекс, Левски и ... Славия и Локотата не са по-добре от нас, ЦСКА все на ръба, другите в А група едвам кретат, отбори като Ботев и Градските са по В групите. Като обсъждате стадионите се сетих за един от първите ми мачове - с Хебър на Гагарин - тях въобще има ли ги :-)
Айде по-ведро и само успехи през 2011!!!
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 03 яну 2011 11:12

Чета, че в крайна сметка отбора ще отиде в Анталия за подготовката, чета че Маркес ще бъде продаден в Кипър, говори се за налагане на повече юноши, чуват се слухове, че ще има още изгонени или напуснали (от тези за които всички се съмняваме, че са виновни за униженията в Монтана и Каварна)...
По една или друга причина всичко започва да ми изглежда малко по-розово. Признавам си, че в края на полусезона и аз бях настроен крайно песимистично относно близкото бъдеще на Черно море, но сега се откриват нови поводи за надежди - дано не са напразни.
Нова година - нов късмет!
Аз лично чакам полусезона с нетърпение ;)
Ф.К.Ч.М.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 03 яну 2011 15:08

За мене Маркес е по добър от Адемар,но просто е непостоянен,един добър мач и 2-3 слаби след това..не ни трябват такива играчи сезона не е толква дълак..
Ето така би трябвало да изглежда отбора..
-------------------------Пиргов(Денчев)-------------
-Сашо(друг?)----Шерифа(нов)---Танко(нов)---Тиаго(адемар)--
-------------Жоро Илиев-----------Гравесена--
-----------------------------Ратников----------
---------Румен(адемар)---------------Дончо/Тошко/Нов
------------------------Нов(Божилов)
Което не е толква зле като гледам,но 1 нападател трябва на 100% за мене..може и още някой в средата

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 яну 2011 15:28

Аз обръщам внимание на наличието на много класни,опитни и доказани играчи,които по настоящем са СВОБОДНИ агенти.Говорим за Валентин Илиев,Емил Гъргоров и Живко Желев.Желев е на 31 г,перфектна възраст за централен защитник.Той е опитен,класен играч и играе спокойно,но най-важното е,че много често вкарва голове при корнери,нещо,което определено не е сила нито на Сашо,нито на Дяков,а единия от двамата си заминава.Тиаго да играе до Шерифа - просто няма начин,сложим ли бразилския дървар на този невралгичен пост,да не говорим за младоци като Трифонов с 2 мача и Георгиев с 0 ще имаме безкрайно много проблеми.Живко Желев е просто невероятна възможност да привлечем много класен играч в тази зона еднакво класен и по-ефективен дори от повечето нападатели.Емил Гъргоров има да взема маса пари от ЦСКА,друг отбор не го иска.Просто е смешно ако не се пробваме,не мислите ли?Казах и в темата за националния отбор-след Кривия считам Гъргоров за последния български типичен плеймейкър,а тук възлагаме много надежди на Ратников за който нашия колега пусна твърде неприятни очерци на характера,които просто говорят,че естонеца блика от талант така както и от тъпотия.Гъргоров ще пасне идеално,приятел добър с Жоро Илиев,познават се,перфектно сработени,няма какво да говорим за ползата от такъв трансфер.Но искам да кажа,че винаги привличането на опитен и класен български играч като свободен агент при нас е бил успешен ход - Кривия,Борносузов.Не бива да пропускаме този шанс още повече,че за подписите им кандидати реално няма,има интерес,а ЦСКА може да искат Гъргоров,ама при положение,че имат да му дават 140 000 и си замина със скандал не мисля,че са особен фаворит за него :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”