Колкото и да плюеш не можеш да промениш факта че тази година която си сложил на аватара 1926 БОТЕВ СТАВА ГРАДСКИ ПЪРВЕНЕЦ
Научи си историята пич!!!
п.с. в бързината съм прочел друго... ИЗВИНЯВАЙ!!! Реших, че говориш за републикански първенец!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Колкото и да плюеш не можеш да промениш факта че тази година която си сложил на аватара 1926 БОТЕВ СТАВА ГРАДСКИ ПЪРВЕНЕЦ
plovdivram написа:айдее.... пак "комплексарчета"..... "закривания".... "стрелочници".... Добре бе майна.... Защо?!!!
Ами тогава.... като ще си говорим по този начин.... Кажи ми защо при положение, че "сагата" е прясна и всички бяхме свидетели как свърши:
http://sport.plovdiv24.bg/179692.html... Вие продължавате с глупостите си?
Кажи ми сега... Поне ще изпълните ли обещанието да играете поне две домакинства в Сопот?!
Raoul_Duke написа:Хаха, кой точно е Пловдивския любимец никога досега не е било чак толкова ясно, колкото тази година. Във В ви бием по всички фронтове като тъпани - посещаемост, медиен интерес, буферски интерес... Какво по показателно от това? Доказахте ВИЕ, че сте нищожества, а ние - ВЕЛИКАНИ
О т една страна ги разбирам фенчетата на новото сдужение което купи(открадна) лиценза на Металик за да рита незаконно във В група...
Един град-един отбор написа:Ще коментирам само това ...О т една страна ги разбирам фенчетата на новото сдужение което купи(открадна) лиценза на Металик за да рита незаконно във В група...
Искам да попитам само как вие от 7ми в Б група как изведнъж така заиграхте в А ? Иии още един въпрос имам ... обратното броене на създаването на Локомотив до къде стигна? Може би вече сте 18** година? Попълни звездичките, моля те ...
![]()
![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта