Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Мнениеот plovdivram » 17 дек 2010 11:11

Колкото и да плюеш не можеш да промениш факта че тази година която си сложил на аватара 1926 БОТЕВ СТАВА ГРАДСКИ ПЪРВЕНЕЦ

Научи си историята пич!!!

п.с. в бързината съм прочел друго... ИЗВИНЯВАЙ!!! Реших, че говориш за републикански първенец!!!
Последна промяна от plovdivram на 17 дек 2010 11:15, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 17 дек 2010 11:16

plovdivram написа:айдее.... пак "комплексарчета"..... "закривания".... "стрелочници".... Добре бе майна.... Защо?!!!

Ами тогава.... като ще си говорим по този начин.... Кажи ми защо при положение, че "сагата" е прясна и всички бяхме свидетели как свърши:
http://sport.plovdiv24.bg/179692.html... Вие продължавате с глупостите си?

Кажи ми сега... Поне ще изпълните ли обещанието да играете поне две домакинства в Сопот?!

Защо ли? Аз по едно време имах доста добро мнение за теб, но се оказа, че си доста елементарен. Приеми го просто като констатация, а не като обида. ЗАЩОТО ВИЕ пуснахте тая тема!!! ЗАТОВА. Сега изясни ли ти се?

За всички ЧЕРНО-бели, които обичат плюнченето, нека първо да погледнат какво мисли по въпроса тяхното гуру:
Изображение

И пак ти казвам, прекаляваш с думата "майна"! И ти си в кюпа, няма да станеш по-пловдивчанин като парадираш с нея и по форумите :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 17 дек 2010 11:33

Raoul_Duke написа:Хаха, кой точно е Пловдивския любимец никога досега не е било чак толкова ясно, колкото тази година. Във В ви бием по всички фронтове като тъпани - посещаемост, медиен интерес, буферски интерес... Какво по показателно от това? Доказахте ВИЕ, че сте нищожества, а ние - ВЕЛИКАНИ :mrgreen:

Ами те и Лидл биха всички други магазини по клиентски интерес първите дни ама май нещата вече се поуспокоиха. Всяко ново нещо е интересно ;)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 дек 2010 11:39

Raoul_Duke,

незнам какво мнение си имал за мен, но това не променя нещата майна, че ти отново си тълкуваш нещата както ти е удобно... дори и в тази дискусия... като започнем от смешното ви тълкуване на казусите "Кюстендил" "Сопот" и стигнем до кавичките на "съграждани", които винаги съм използвал говорейки за вас в дискусиите ни... И какво да кажа аз за вас, когато освен "осторумните" обиди и определения, които лепвахте с поводи без такъв на любимият ми отбор, ме наричахте тук как ли не?!! И какво... вие тук изведнъж много обидени го дадохте то една тема... Ейййй... после ние сме били такива или онакива!!! Както виждаш за разлика от анонимните ви герои, които като зациклят се изгубват и сменят никовете си, аз не се срамувам да призная грешката си и да се извиня... ВИЕ ОБАЧЕ... При вас такова нещо - НЯМА!!! Така че изобщо не ме интересува какво ти е мнението за мен МАЙНА!!!
Изображение

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 17 дек 2010 11:43

Даже сайта на БОТЕВИСТА Бареков призна че фк Ботев вече го няма

БФС затри Ботев 1912

Милионите фенове на най-стария ни футболен клуб Ботев от Пловдив няма да харесат заглавието, но това е самата истина...

Изпълкомът на Българския футболен съюз реши на свое заседание днес, че създаденият през 1912 година клуб е несъстоятелен, а неизпалтените им задължения по глоби и такси са несъбираеми.
Това на практика означава, че онзи Ботев със собственик и президент Димитър Христолв безвъзвратно изчезва от футболната карта на България.
На следващия конгрес Ботев 1912 ще бъде изключен от системата на БФС. Същата съдба, по същите причини ще споделят още Спартак (Варна) и Рилски спортист (Самоков).
Експертите ще се произнесат дали действащият Ботев (Пд), който е лидер във "В" Югоизточна група, е наследник на Ботев 1912 година или е клуб създаден през 2010 година...
http://www.news4000.bg/article-16170

Не знам какво има повече да се добави. Освен че ЛОКОМОТИВ не е преставал да съществува в БФС. Докато с Ботев нещата стоят по съвсем друг начин. Много се прецакахте!!!! И то сами
Последна промяна от 1926 на 17 дек 2010 11:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 17 дек 2010 11:45

Въртим се в порочно разбиране за нещата.

Не е важно какво мислим за другите, или искаме да изглеждат, или за какви се представят или представят другите. За нас е важно какви сме.
Години наред са огромни напъните в жълто да ни омаскарят. Това с нищо не им помогна, нито на нас навреди. Не попречи на преставянето на Локомотив, нито на възможностите да привлича инвестиции, нито на верността от страна на неговите футболисти и фенове. Напротив, още повече стимулира растежа ни. Ние се запазихме като стойност на футболен клуб за града и страната. Докато на Ботев се наложи да започне почти от нулата. Къде са те днес, къде сме ние!
Поведението на тотална конфронтация с противника в Пловдив е неползотворно.

Сега и за вбъдеще едно такова поведение от наша страна, за оплюване или неглежиране на всичко случващо се в Ботев и на нас няма да помогне. Даже може да навреди. Няма лошо да следим какво се случва при тях, и те следят нашето преставяне в А група, но да си взимаме поуки и да търсим ползи взаимно. И те да идват от реални неща, не от фантасмагории.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 17 дек 2010 11:48

Някои хора няма да се научат да правят разлика между желаното и реалното и най-сетне да разберат, че годината не е пред 1989 и партийните отбори вече не съществуват. Т.е. казаното от тях не е факт, а само голи думи с пожелателен характер.

Те станаха като македонската държава, която съществува горе долу през 1000 години - от Александър Македонски, цар Самуил и сега. Та и те така, прескачат 10 години, щото им е удобно. Аз им предлагам да броят само годината на непорочното зачатие 1912, годината на първия мач, 1929, 1967, един-два сезона през 80-те и 2010 година. Мисля че така е най-справедливо, щото през другото време сте несправедливо ощетявани от някакви долни неудобни вам изверги.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 17 дек 2010 12:24

ИРландецо да не си роднина на един водещ от СКАТ,който за всичко са му виновни комунистите.И всеки враг е наречен комунист.Всички се извъдихте дисиденти,а преди 89 сте били на сладки службици.Вероятно ако не бяха комунистите щеше да си цар,нали?.Преди всичко потърси първо нещата в себе си.Ама като ви гледам речника на повечето ваши гуру и се правя изводи за цялата ви шайка.Единия във всеки пост по 50000 пъти майна,а другия по 50000 пъти -комунисти.Вие нещо различно от това има ли да кажете,това вече го разбрахме.

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 17 дек 2010 12:25

Ще коментирам само това ...

О т една страна ги разбирам фенчетата на новото сдужение което купи(открадна) лиценза на Металик за да рита незаконно във В група...

Искам да попитам само как вие от 7ми в Б група как изведнъж така заиграхте в А ? Иии още един въпрос имам ... обратното броене на създаването на Локомотив до къде стигна? Може би вече сте 18** година? Попълни звездичките, моля те ...

:mrgreen: :lol: :mrgreen:
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 дек 2010 12:31

Един град-един отбор написа:Ще коментирам само това ...

О т една страна ги разбирам фенчетата на новото сдужение което купи(открадна) лиценза на Металик за да рита незаконно във В група...

Искам да попитам само как вие от 7ми в Б група как изведнъж така заиграхте в А ? Иии още един въпрос имам ... обратното броене на създаването на Локомотив до къде стигна? Може би вече сте 18** година? Попълни звездичките, моля те ...

:mrgreen: :lol: :mrgreen:

Един град-един отбор, мога ли да те попитам дали знаеш има ли отбор в историята на БГ футбола, който е получил "право на участите" в "А" група с изиграването на един приятелски мач?!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”