Марица-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Ботев би в пловдивското дерби

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 17 окт 2010 20:15

IvanG73 написа:
vanchev написа:Получи се много здрав мач на много тежък терен. За съдията - свиреше 60 на 40 за Марица раздаваше пресилени картони на нас, а тях ги жалеше. Манчев бе контузен с много грубо влизане, но съдията се уплаши и не показа картон. За публиката - отново невероятна - създаде страхотна атмосфера и най важното нямаше никакви изцепки. За Нефтохимик - отново се исказват неподготвени т. е. на калпав ... и тн.

Пак си гледал някой друг мач!!! Ако съдията беше свирил в полза на Марица нямаше да победите в този мач!!!! Ако искаше да подпира Марица онова положение в което вашия вратар спъна нападателят на Марица в наказателното поле щеше да го свири дузпа а не да дава жълт картон за симулация!!! И щеше да стане 2-2 а както бяхте с 10 човека нямаше какво да направите!!!

Иване,аз бях точно до споменатия случай.100 % симулация за дузпа и заслужен жълт картон!Аз мисля ,че съдия свири много добере този мач.Абсолютно точно без пристрастия.

IvanG73
Контакти:

Мнениеот IvanG73 » 17 окт 2010 20:17

PLOVDIV PEE 1912 написа:
IvanG73 написа:
vanchev написа:Получи се много здрав мач на много тежък терен. За съдията - свиреше 60 на 40 за Марица раздаваше пресилени картони на нас, а тях ги жалеше. Манчев бе контузен с много грубо влизане, но съдията се уплаши и не показа картон. За публиката - отново невероятна - създаде страхотна атмосфера и най важното нямаше никакви изцепки. За Нефтохимик - отново се исказват неподготвени т. е. на калпав ... и тн.

Пак си гледал някой друг мач!!! Ако съдията беше свирил в полза на Марица нямаше да победите в този мач!!!! Ако искаше да подпира Марица онова положение в което вашия вратар спъна нападателят на Марица в наказателното поле щеше да го свири дузпа а не да дава жълт картон за симулация!!! И щеше да стане 2-2 а както бяхте с 10 човека нямаше какво да направите!!!

Иване,аз бях точно до споменатия случай.100 % симулация за дузпа и заслугжен жълт картон!Аз мисля ,че съдия свири много добере този мач.Абсолютно точно без пристрастия.

ОК !! За мен също съдията свири както трябва!!! Това го писах на онзи горният фен за който реалното гледане на нещата му бяга!!! Нямам никакво намерение да се заяждам с който и да е!!!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 17 окт 2010 20:19

Elland написа:
Corwin написа:Късметът извади Ботев, някой отново е рязал Нафтата, а те отново са се изложили като кифладжии ('нашият клуб не е по-малко именит от Ботев').
Не знам за другите мачове, но в този определено Ботев бяха по-слабият отбор.

Пич най-малкото силните години на Нефтохимик са били 92-2000,а не като Ботев 60-те.Я погледни в последните години баланса Ботев - Нефтохимик незавсимо кой е домакин и кой гост,баланса Нефтохимик - ЦСКА,Левски,Литекс,Славия,пр и Ботев - ЦСКА,Левски,Литекс,Славия и пр както и спечелените купи!

Имаш ли лист и химикал до теб???Веднага сто пъти "ИЗЛОЖИХ СЕ"!!!!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 окт 2010 20:19

IvanG73 написа:
J.R написа:съдията беше супер неадекватен.много лошо впечатление ми направиха марица-ок, хвърлят се на 300%-браво за което,ама то не беше провокации срещу наши играчи,симулации,гмуркания в наказателното ни поле за дузпи,като само това не свири срещу нас.също така имаше доста буфери на централната трибуна и като удариха греда марица и пропуснаха няколко положения щяха да си изядат ушите от яд.ама нека-да го лапaт!!!

А ти как мислиш че навсякъде където гостувате ще ви играят балет и няма да има провокации ли???? Това че сте Ботев няма никакво значение и не ви дава право да очаквате някакъв реверанс от другите отбори!!!

Не искаме балет,искаме да играят футбол!!!А на тая картофена нива,с тези влизания,симулации...Желанието за победа е хубаво нещо,но трябват и възможности!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

vanchev
Контакти:

Мнениеот vanchev » 17 окт 2010 20:21

IvanG73 написа:

Много смешно е да твърдиш,че нашия вратар е спънал играч на Марица - та той беше на повече от 2 метра, когато играча на Марица се хвърли за дузпа

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 17 окт 2010 20:21

Аве Бургас,като сте много отворени,нас ни подпирало БФС,що невлезнахте миналата ве ,нали претендираш,че сте много голям клуб,защо невлезнахте кой ви попречи,пак ли ние.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

IvanG73
Контакти:

Мнениеот IvanG73 » 17 окт 2010 20:25

slash1912 написа:
IvanG73 написа:
J.R написа:съдията беше супер неадекватен.много лошо впечатление ми направиха марица-ок, хвърлят се на 300%-браво за което,ама то не беше провокации срещу наши играчи,симулации,гмуркания в наказателното ни поле за дузпи,като само това не свири срещу нас.също така имаше доста буфери на централната трибуна и като удариха греда марица и пропуснаха няколко положения щяха да си изядат ушите от яд.ама нека-да го лапaт!!!

А ти как мислиш че навсякъде където гостувате ще ви играят балет и няма да има провокации ли???? Това че сте Ботев няма никакво значение и не ви дава право да очаквате някакъв реверанс от другите отбори!!!

Не искаме балет,искаме да играят футбол!!!А на тая картофена нива,с тези влизания,симулации...Желанието за победа е хубаво нещо,но трябват и възможности!

Съгласен съм че трябват възможности!!! Но с риск да излезе че се заяждам ще ти кажа че Ботев игра слабо!!! Особено в центъра на терена имаше някаква дупка!!!! Напред стояха добре нападателите и защитата горе долу добре!!! И предвид че в тази група нивото на отборите не е високо сега биете но с този отбор в Б група :roll: !??? Няма никакъв шанс да влезнете още следващата година в А!!!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 17 окт 2010 20:27

Съгласен съм че трябват възможности!!! Но с риск да излезе че се заяждам ще ти кажа че Ботев игра слабо!!! Особено в центъра на терена имаше някаква дупка!!!! Напред стояха добре нападателите и защитата горе долу добре!!! И предвид че в тази група нивото на отборите не е високо сега биете но с този отбор в Б група :roll: !??? Няма никакъв шанс да влезнете още следващата година в А!!!

Ваньо,ти за нас не бери грижа....Ботев наистина игра слабо,никой не го отрича.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 17 окт 2010 20:28

IvanG73 написа:А ти как мислиш че навсякъде където гостувате ще ви играят балет и няма да има провокации ли???? Това че сте Ботев няма никакво значение и не ви дава право да очаквате някакъв реверанс от другите отбори!!!

А къде прочете мнение, че очакаме "реверанс" от други отбори и чакаме да ни играят балет?
Това, че сме "Ботев"Пд има голямо значение, защото всеки иска да се докаже срещу нас, като съперниците ни скачат на 200%...

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 окт 2010 20:31

А ти как мислиш че навсякъде където гостувате ще ви играят балет и няма да има провокации ли???? Това че сте Ботев няма никакво значение и не ви дава право да очаквате някакъв реверанс от другите отбори!!![/quote]
Не искаме балет,искаме да играят футбол!!!А на тая картофена нива,с тези влизания,симулации...Желанието за победа е хубаво нещо,но трябват и възможности![/quote]

Съгласен съм че трябват възможности!!! Но с риск да излезе че се заяждам ще ти кажа че Ботев игра слабо!!! Особено в центъра на терена имаше някаква дупка!!!! Напред стояха добре нападателите и защитата горе долу добре!!! И предвид че в тази група нивото на отборите не е високо сега биете но с този отбор в Б група :roll: !??? Няма никакъв шанс да влезнете още следващата година в А!!![/quote]
Така е,днес играхме слабо,но има и такива мачове.Важното е че победихме,въпреки всичко!Мисля,че е рано в момента да се говори за влизането ни в "А" група,просто има много време и мачове дотогава.Смятам,че грешките на растежа ще бъдат изчистени.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”