ЧЕРНО МОРЕ - Славия 17.10 - 15:00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ЧЕРНО МОРЕ - Славия 17.10 - 15:00

Мнениеот PFC Litex » 17 окт 2010 17:20

MORSKI написа:Милене, не са под минималните, но са точно на границата!
А терена няма да го оправят никога , докато ТИМ са на власт! Болна тема!

За размерите яко се съмнявам да са 105х68, просто си личи, че терена е адски малък, а това че никога няма да оправят същият, то тогава следващият път лицензионна комисия да внимава с издаването на лиценз, защото няма как да не се съгласиш, на тази нива качествен футбол не може да се играе, а лошият терен е предпоставка за тежки контузии.
Изображение

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 17 окт 2010 17:28

Въпроси,въпроси...[/quote]

Tи нещо си обиден на нашия отбор!?

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 17 окт 2010 17:32

Поздрави на онзи славист дето каза,че сме били грубияни и били готови :mrgreen: .Не видях нищо грубиянско,напротив,славистите или по-точно някои от тях играха мръсно.Това обаче е част от играта.Мога да кажа днес,че до 1:2 Черно Море играеше най-слабите си минути от това първенство и вината за това беше тотално неадекватния стартов състав.Юруков е голям,но съжалявам,беше от най-слабите на терена днес,както той,така и Марадочно.Божилов асистира за гола ни,но след това изпусна 100% втори и беше за смяна.Едва устисках 45 минути и се молех да се внесат корекции....уви,корекциите дойдаха след като резултата стана 1:2.Това е много лош атестат за Косата днес.За мен той водеше мача като някакъв лумпен.Вкарването на Адемар в игра беше някакво тотално безумие и видяхме,че той освен да се замеси в скандал с Галин Иванов от Славия друго не направи и беше изгонен.Жардел също не се вписа,трябваше да влезе Ратников.Човекът който промени мача за мен беше Румбата Николов.Няма толкова бърз играч,експлозивно бърз,направо взриви фланга на Виктор Дениран....две нарушения на Дениран и ЧК.Везните се наклониха много с играта на Николов по дясното крило.Сашо беройския беше един от най-слабите и неадекватните,но при положение,че бележи победен гол в 89 минута надали има човек да го критикува.Страшно слаб мач на Дяков и Сашко.Отличен мач на Дани Димов,който покриваше многото грешки отзад и можеше да вкара и чудесен гол,но алапиолата му не се получи.
Относно скандалните ситуации....имаше 1000% дузпа за Черно Море при 1:1!!!Стана пред очите ми,Марадончо нахлу на скорост и бе повален с лакът в гърба!Карай,случва се,постоянно не ни дават дузпи....но какво стана?Вратаря бие,атака...1:2!!!Еееее,това сега не повлия ли пряко на резултата това решение?Дава се дузпа,става 2:1,не се дава-става 1:2.Иначе аз съм против да се свирят дузпи наред,но в случая освен,че директно се промени реузлтата и вместо ние да поведем,те поведаха...ами и Йордан Петков го гонеха ако дадат дузпа,т.е. стават и с 10 човека.Те също си имат претенциите,основателни,съдията беше неадекватен.Ситуацията между Иванов и Адемар можеше да се даде с по 1 ЖК на двамата,а тоя-червени.За какво?Нито се удрят,посяга и двамата,единия симулира,по 1 ЖК и толкова...
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 окт 2010 17:33

blue avalanche написа:
MORSKI написа:
Viktor4o_Rs написа:За Славия има не 1 , а 2 дузпи - и двете на Танко , и при двете спира траекторията на топката , единият път в началото с Георги Христов , другият при удар на Радослав Димитров второто ... Или и това няма значение за непобедимия отбор на Черно море ?

И кой ти гарантира, че щяхте да ги вкарате?
Ами нашата дузпа как ще я коментираш- нарисувана дузпа плюс червен картон!

1.А за "волейболиста" Дяков,какъв картон се полага?
2.Значи Славия няма да си вкарат дузпите,а Ч.море са безпощадни,така ли?А,може би,и двата отбора щяха да ги вкарат и резултатът щеше да е 4-4,а?
3.не разбрах какво стана с несъществуващата засада,отсъдена на Славия(сигурно нямаше да вкарат-за какво да ги "оставят")
4.Колко са жалки напъните на "зелените" фенове да изкарат,че,едва ли не Ч.море е"ощетения" отбор.

Ако не бях модерратор щях да кажа едни думи :mrgreen:
Слушай сега за последе път ти го казвам, ако искаш да водим дискусия ще се научиш първо да четеш поустовете и да вникваш в тях и чак след това да дискутираме!
И още нещо, ако ще си знаеш кат латерна едно и също няма смисъл изобщо да говрим!
Първо за дузпата на Дяков- за 1000 път, 100% дузпа, но не е за ЧК, а за жълт!
2: Това ме разрсмя тотално, кой ти каза, че ние шяхме да си вкараме дузпата, някъде да съм казвал такова нещо или ти си интерпертирташ както на теб ти е удобно?
Казвам само, че дузпа и за нас имаше, а не само за тях! Нея защо не я коментираш или той съдията само за нас свири :mrgreen: Не, че не е некадърен, ами ни подпира и затова не ни даде дузпа при негативен за нас резултат!
3: Не се сещам за каква засада става въпрос, но ако тръгнем да се ровим във всяка ситация има доста спорни отсъждания и в наш ущърб! Не съм като теб да чакам само грешка на съдията! Защо не коментираш със същия хъс грешкуте на съдиите при мач на Левски, когат са във ваша полза, а?
4: И още по-жалки са напъните на "сините" фенове да търсят някакъв реваншизъм вместо да си гледат своя отбор!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 17 окт 2010 17:34

а бе, хора, не може и не трябва така - при 1:2 1/4 от стадиона да вика "Оставка", а едва двама-трима (поне толкова бяха около мене) да се дерем "айде моряцииии"!
разберете - това е нашия отбор и ние сме там, за да го подкрепяме 90 минути! какво, като са ни повели в един мач?!?! и на мене Велизар не ми харесва как води отбора, кои футоболисти налага, кой какви задачи има на терена, непостоянството му и т.н., ама това не може да е причина да не подкрепяме отбора. това е НАШИЯ отбор независимо кой му е собственик, кой му е треньор, кои футболисти са на терена, вали ли дъжд или пък е сряда :-)
може ли поне един мач оставката да я искате след мача?! Моля :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 17 окт 2010 17:35

Е,хайде да кажем едно БРАВО на Дани Георгиев!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 окт 2010 17:35

Viktor4o_Rs написа:
MORSKI написа:
Viktor4o_Rs написа:За Славия има не 1 , а 2 дузпи - и двете на Танко , и при двете спира траекторията на топката , единият път в началото с Георги Христов , другият при удар на Радослав Димитров второто ... Или и това няма значение за непобедимия отбор на Черно море ?

И кой ти гарантира, че щяхте да ги вкарате?
Ами нашата дузпа как ще я коментираш- нарисувана дузпа плюс червен картон!

Ти сега на глупав ли се правиш ? Нека да я даде , а пък дали ние ще я изтървем е друг въпрос ;) След тая недадена ситуация мачът тръгва в коренна друга посока и ако я бяха дали , можеше въобще да не се стига до вашата ситуация , където също можеше да се даде дузпа . Освен това защо Галин Иванов беше изгонен - за посягане с лакът да се освободи от Адемар , който след това го удари с глава - кое действие трябва да бъде по-тежко наказано :evil: :evil:

Спести си квалифицкациие ;)
И ти ми акзваш дали съм глупав понеже ти акзвам, че дузпата не е вкаран гол, а ти сега тръгваш да ми развиваш теории види ли какво щяло да стане, ако :mrgreen: АМи това са не по-малко смешни неща! И откъде знаеш, че мача тръгва в друга посока?
Това е едно глупаво клише, освен разбирачи на тема футбол тук и ясновидци се оказа, че има :mrgreen:
А на Галин Иваноя посягането с лакът не го ли видя, понеже, ако не си аз да ти кажа! Хич не го защитавай!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 окт 2010 17:46

The Sailor Man написа:Поздрави на онзи славист дето каза,че сме били грубияни и били готови :mrgreen: .Не видях нищо грубиянско,напротив,славистите или по-точно някои от тях играха мръсно.Това обаче е част от играта.Мога да кажа днес,че до 1:2 Черно Море играеше най-слабите си минути от това първенство и вината за това беше тотално неадекватния стартов състав.Юруков е голям,но съжалявам,беше от най-слабите на терена днес,както той,така и Марадочно.Божилов асистира за гола ни,но след това изпусна 100% втори и беше за смяна.Едва устисках 45 минути и се молех да се внесат корекции....уви,корекциите дойдаха след като резултата стана 1:2.Това е много лош атестат за Косата днес.За мен той водеше мача като някакъв лумпен.Вкарването на Адемар в игра беше някакво тотално безумие и видяхме,че той освен да се замеси в скандал с Галин Иванов от Славия друго не направи и беше изгонен.Жардел също не се вписа,трябваше да влезе Ратников.Човекът който промени мача за мен беше Румбата Николов.Няма толкова бърз играч,експлозивно бърз,направо взриви фланга на Виктор Дениран....две нарушения на Дениран и ЧК.Везните се наклониха много с играта на Николов по дясното крило.Сашо беройския беше един от най-слабите и неадекватните,но при положение,че бележи победен гол в 89 минута надали има човек да го критикува.Страшно слаб мач на Дяков и Сашко.Отличен мач на Дани Димов,който покриваше многото грешки отзад и можеше да вкара и чудесен гол,но алапиолата му не се получи.
Относно скандалните ситуации....имаше 1000% дузпа за Черно Море при 1:1!!!Стана пред очите ми,Марадончо нахлу на скорост и бе повален с лакът в гърба!Карай,случва се,постоянно не ни дават дузпи....но какво стана?Вратаря бие,атака...1:2!!!Еееее,това сега не повлия ли пряко на резултата това решение?Дава се дузпа,става 2:1,не се дава-става 1:2.Иначе аз съм против да се свирят дузпи наред,но в случая освен,че директно се промени реузлтата и вместо ние да поведем,те поведаха...ами и Йордан Петков го гонеха ако дадат дузпа,т.е. стават и с 10 човека.Те също си имат претенциите,основателни,съдията беше неадекватен.Ситуацията между Иванов и Адемар можеше да се даде с по 1 ЖК на двамата,а тоя-червени.За какво?Нито се удрят,посяга и двамата,единия симулира,по 1 ЖК и толкова...

"Триково" пропускаш,че тяхната дузпа беше ПРЕДИ вашата.Т.Дяков го гонеха и кой оставаше с 10 човека?"Алапиолата" беше на Д.Атанасов!Ти гледа ли мача?

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 17 окт 2010 17:48

сега погледнах програмата ... черноморец и локото извъртат един Х, правим 4 победи следващите 4 мача, последния с берое - каквото стане и зимуваме на 3-то място :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 17 окт 2010 17:50

А славистите може да се сърдят само на себе си,че не взеха 3-те точки днес.По-точно треньорът им Велев го провали.Няма такъв селски треньор.По тъча се държи като психопат,ръкомаха за всяка ситуация,тръгва да влиза на терена.При 1:2 нашите бяха в нокдаун,вместо да играе футбол и да ни натисне за 1:3 той направи селския ход - прибра се отзад,почна се едно лежане,едно търкаляне,направо ужас.Нашите поне показаха воля и обърнаха мача,но без някакви кой знае какви футболни аргументи.Поне имаше драма в английски стил,английски мач.Така и трябва да е,като губиш да искаш да обърнеш целия мач.И отново ще повторя - отлично влизане на Румен Николов,без тази негова взривност не бихме обърнали този мач,сам изкара ЧК на Дениран и фала за победния гол.Това момче може да бъде страхотно дясно крило и втори нападател,отлично се освобождава от защитниците и набира много рязко изключително висока скорост...а от там вече може да бъде спрян само с нарушение.Казах стига страх,но треньорите не чуват,обърнаха се към него едва когато стана 1:2.Може пък и да е за добре,в такива трудни моменти играчът израства,това няма как да стане ако влиза при 3:0 и всичко е спокойно,нека носят тежестта на отговорността и то цялата.Всеки ден се моля Миро Манолов да се върне по-бързо,без него се лутаме в атака.Някои хора показаха,че нямат качества и манталитет за Черно Море.

ПС:Не пропускам триково,казах,че ситуацията с Марадончо беше пред очите ми,респективно другата е буквално да другия край на терена,как да я видя аз?А алапиолата не беше на Дончо Атанасов,а на Даниел Димов 2-3 минути преди да стане 3:2,Атанасов беше излязал 15 минути преди това.Тази ситуация също стана пред очите ми.Междудругото ти каква възка имаш с мача?Нали ви дадаха една измислена дузпа,нали ви дадаха измислен фал за да ни вкарате 2 гола,бъди доволен и това е.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Върни се в “Черно море”