Поздрави на онзи славист дето каза,че сме били грубияни и били готови

.Не видях нищо грубиянско,напротив,славистите или по-точно някои от тях играха мръсно.Това обаче е част от играта.Мога да кажа днес,че до 1:2 Черно Море играеше най-слабите си минути от това първенство и вината за това беше тотално неадекватния стартов състав.Юруков е голям,но съжалявам,беше от най-слабите на терена днес,както той,така и Марадочно.Божилов асистира за гола ни,но след това изпусна 100% втори и беше за смяна.Едва устисках 45 минути и се молех да се внесат корекции....уви,корекциите дойдаха след като резултата стана 1:2.Това е много лош атестат за Косата днес.За мен той водеше мача като някакъв лумпен.Вкарването на Адемар в игра беше някакво тотално безумие и видяхме,че той освен да се замеси в скандал с Галин Иванов от Славия друго не направи и беше изгонен.Жардел също не се вписа,трябваше да влезе Ратников.Човекът който промени мача за мен беше Румбата Николов.Няма толкова бърз играч,експлозивно бърз,направо взриви фланга на Виктор Дениран....две нарушения на Дениран и ЧК.Везните се наклониха много с играта на Николов по дясното крило.Сашо беройския беше един от най-слабите и неадекватните,но при положение,че бележи победен гол в 89 минута надали има човек да го критикува.Страшно слаб мач на Дяков и Сашко.Отличен мач на Дани Димов,който покриваше многото грешки отзад и можеше да вкара и чудесен гол,но алапиолата му не се получи.
Относно скандалните ситуации....имаше 1000% дузпа за Черно Море при 1:1!!!Стана пред очите ми,Марадончо нахлу на скорост и бе повален с лакът в гърба!Карай,случва се,постоянно не ни дават дузпи....но какво стана?Вратаря бие,атака...1:2!!!Еееее,това сега не повлия ли пряко на резултата това решение?Дава се дузпа,става 2:1,не се дава-става 1:2.Иначе аз съм против да се свирят дузпи наред,но в случая освен,че директно се промени реузлтата и вместо ние да поведем,те поведаха...ами и Йордан Петков го гонеха ако дадат дузпа,т.е. стават и с 10 човека.Те също си имат претенциите,основателни,съдията беше неадекватен.Ситуацията между Иванов и Адемар можеше да се даде с по 1 ЖК на двамата,а тоя-червени.За какво?Нито се удрят,посяга и двамата,единия симулира,по 1 ЖК и толкова...