Гонзо,Ясен и изявите им в медиите.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Гонзо,Ясен и изявите им в медиите.
Стига толкова за този мач. Идва мача ни със Сливен. Нека не смазваме отбора заради една загуба. Имаме още 4 мача в лигата и достаттъчно мачове от вътрешното първенство. Голямата цел за мен е отбора да се запази за догодина и да станем шампиони естествено. През зимната пауза трябват две класни попълнения- защитник и халф, но поне от класата на Грийн- и догодина вече с изграден отбор атака на шампионска лига и при евентуално отпадане в плейофите отново лига Европа. И САМО ЛЕВСКИ
- deepblue1963
сини богове написа:Стига толкова за този мач. Идва мача ни със Сливен. Нека не смазваме отбора заради една загуба. Имаме още 4 мача в лигата и достаттъчно мачове от вътрешното първенство. Голямата цел за мен е отбора да се запази за догодина и да станем шампиони естествено. През зимната пауза трябват две класни попълнения- защитник и халф, но поне от класата на Грийн- и догодина вече с изграден отбор атака на шампионска лига и при евентуално отпадане в плейофите отново лига Европа. И САМО ЛЕВСКИ

ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Батков, това ти поведение е израстване. Браво, сега се държа като баш бос!
Gonzo, Gonzo колко има да учиш ??? - звънни на Наско, за малко часни уроци!
Ясене, защо си отряза крилата??? - признай си омаза тактиката!
5-ков, винаги съм те защитавал, но чашата преля. Снощи беше пълна дупка!!!
Защитата??? - селянина си е селянин (Дънчо,Ивчо и Веско) "пази боже сляпо да прогледне".
Мишлета, кога ще разберете и дали ще разберете какво е ЛЕВСКИ??? - ГРАНД - о забравих , че сте прости!
Gonzo, Gonzo колко има да учиш ??? - звънни на Наско, за малко часни уроци!
Ясене, защо си отряза крилата??? - признай си омаза тактиката!
5-ков, винаги съм те защитавал, но чашата преля. Снощи беше пълна дупка!!!
Защитата??? - селянина си е селянин (Дънчо,Ивчо и Веско) "пази боже сляпо да прогледне".
Мишлета, кога ще разберете и дали ще разберете какво е ЛЕВСКИ??? - ГРАНД - о забравих , че сте прости!
mastika100cc написа:аз мисля че гошо вратарчето носи огромна вина за резила - три от тия пет гола си бяха вратарски !
а като ти вкарват такива левашки голове и играта на останалите се насира ....... според мен тоя пове4е за Левски не трябва да играе !
Така е.Ако вратаря,който е
с N:1 самия той не се представя
като такъв ето до къде може
да ни докара-да дава хляб на чорбата.