За или против Силвано Пранди!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: За или против Силвано Пранди!?

Мнениеот LaRgO » 28 сеп 2010 00:18

joysl1 написа:Италия водеше на Иран 2-0 като втория биха 25-10....сега е 2-2 ей това е цирк :) :) :)

Италия направи подобен цирк и със Сърбия на Световната лига.Много жалък отбор са

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 28 сеп 2010 00:27

Италия би с 3-2 явно толкова могат

Куба-Бразилия 3-2 ЧЕСТИТО

БРАЗИЛИЯ И ПОЛША СА ПРИ НАС

ЧЕТВЪРТЪК ПОЛША-БРАЗИЛ
ПЕТЪК ПОЛША-БЪЛГАРИЯ
СЪБОТА БРАЗИЛИЯ-БЪЛГАРИЯ

АКО БЯХМЕ БИЛИ ДНЕС ИГРАЕХМЕ С КАМЕРУН И САЩ

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 сеп 2010 00:29

е сега си... Трети сме в такава група....

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 сеп 2010 00:31

От големи оптимисти, сега доста хора може да станат големи песимисти. Но нашите имам своите шансове в такава компания. Не забравяйте, че вече веднъж ги бихме поляците това лято, така че ...
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 28 сеп 2010 00:32

Отлично. Време е за мъст. Бием ляхите и ги пращаме обратно в къщи. Ще е лесно - те ще са изморени и изправени до стената след поражението си срещу Бразилия.

На полуфинал сме.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 28 сеп 2010 00:34

daniel875 написа:Нали видяхте Италия докъде стигна със сметките, бре оптимисти? Отпадна в предварителната група на Мондиала. Макар че това беше по - особен момент, отпадането на "адзурите" лятото си беше чиста проба манипулация, бях сто процента още след жребия, че ще отпаднат, защото трябваше определен отбор да спечели и така стана.
А за Куба нали виждате какво става?

Ти за тази италия която на последният Мондиал отпадна ли говориш. За същата която преди 4 г стана СШ.

Добре ясно.

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 28 сеп 2010 00:34

Dobri написа:Отлично. Време е за мъст. Бием ляхите и ги пращаме обратно в къщи. Ще е лесно - те ще са изморени и изправени до стената след поражението си срещу Бразилия.

На полуфинал сме.

А ДАНО И ЩЕ ИМАМЕ 4 ДЕНА ДА ПО4ИНЕМ ДО ПЕТЪК

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 28 сеп 2010 00:38

Много е голям Пранди да знаете. Просто усещам как ще вземе да спечелиме накрая!

Цял ден си мисля тая тактика и тя взе че стана. Ще му се обадя да ме вземе да му мисля стратегиите, въпреки, че той явно си може и сам. НА полуфиналната група дано ни се паднат по-лекички отбори което ако минем нашата си е почти 100% факт)

На полуфинала с хъс и на финала с ВОЛЯ и КЪМЕТ

България Шампион

Потребителски аватар
chepondrev 1912
Контакти:

Мнениеот chepondrev 1912 » 28 сеп 2010 08:21

Твърдо - ЗА Сеньор Пранди. Замо да се оправи защитата - посрещане и отиграване след блокада. Тодор Алексиев не ми хареса в мача с Франция и логично беше сменен с Ники Пенчев. След лошо посрещане как да направиш успешна атака? Иска ми се пердето Братоев да видя в игра ЗА ПО-ДЪЛГО. Ще смачкаме Бразилия - слушайте ко ви каам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 09:37

chepondrev 1912 написа:Твърдо - ЗА Сеньор Пранди. Замо да се оправи защитата - посрещане и отиграване след блокада. Тодор Алексиев не ми хареса в мача с Франция и логично беше сменен с Ники Пенчев. След лошо посрещане как да направиш успешна атака? Иска ми се пердето Братоев да видя в игра ЗА ПО-ДЪЛГО. Ще смачкаме Бразилия - слушайте ко ви каам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

" Замо да се оправи защитата - посрещане и отиграване след блокада."
Само???Все едно националите да се обръснат и подстрижат преди мачовете... :lol: :lol: :lol: Това са неща,които се "оправят" с години,а не като Апостол Карамитев-за една нощ(в един известен филм).
На "пердето" Братоев така му падна "пердето,че не можа да види къде е полето на противника и онзи ден "вкара гол",а вчера изкара в аут!
С лека ръка беше отписан Б.Йорданов,например.Затова,пък,Гоцев е "велик"!Айде,моля...Всички разбраха,че се крепим на плещите САМО на ДВАМА-Казийски и Николов и вече се нагодиха!Това е!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Волейбол”