За пръв път от много време ще играем защитно, на контраатака. Колкото и да сме зле в момента, точно с този стил ни се отдава повече и на това разчитам да се докопаме до 1-2 равни, а защо не и победа. С надиграване срещу такива отбори няма да постигнем нищо. Просто трябва умна игра.
Какво става с Минев? Какъв е шанса да се оправи и Виданов да седне на пейката най-накрая? Все си мисля, че с двамата италианци в центъра, Минев от дясно и...може би Стоянов от ляво защитата ще е сравнително прилична, поне на фона на сегашното й състояние...
ЦСКА - Жребия!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Жребия!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Ако се въстановят контузените и бързо влезнат в час новите минимум 6 точки ще вземем.
Не забрявайте че допреди една седмица ЦСКА играеше с 7-8 резерви, предвид многото контузени, Шеридън още нямаше мач, а аржентинеца дойде преди 4 дена.
Не забрявайте че допреди една седмица ЦСКА играеше с 7-8 резерви, предвид многото контузени, Шеридън още нямаше мач, а аржентинеца дойде преди 4 дена.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
- POPCORN
- Контакти:
mon1nho написа:POPCORN написа:абе срам ме от такива цскари като вас бе!какви глупости говорите тука бе.. със сигурност , ще сме последни ала бала.. ми като със сигурност ще сме последни ставайте от Левски и готово.. писна ми от вашето примиренческо поведение.и почнете идвате на мач , не само да ми пишете по форума и да ми давате съвети!
Така е братле ама не трябва да тръгваме с голямата кошница. Миналата година Любо рече ще излизаме от групите, дойдоха фулъм без много много да се напрягат и ни взеха точка. после базел. после рома... и помниме какво стана. за т'ва нека малко по-умерено. тука всички пишат, че имаме само шансове с/у рапид. аз пък мисля, че най-големи шансове имаме с/у порто. първо ще ни подценят. второ нашите ще излязат на живот и смърт с/у тях за да ги забележи някой и да си уредят трансвер. с/у бешикташ в софия феновете ще помогнат. в това съм сигурен. и 20 000 да сме ще викаме като за 60 000. предполагам българските играчи са запознати с историята и ще искат да направят нещо запомнящо се с/у турците. особено спас ще изяде терена. а рапид те са надменни като динамо москва. ще берат ядове. естествено с уговорката, че редовно се плаща на футболистите, да решат че искат да играят за треньора, да няма контузени, и караджата да се научи да прави 2-3 крачки пред гол линията да лови топката.
ама никой не тръгва с голяма кошница. аз си знам че е фантастика да продължиме, ама вярвам ,че може ги биеме!това е футбол 11 на 11 .тяхните играчи да не би да имат по 3 крака или какво?вие не разбирате,че ние може само да спечелиме.никой няма да ни обвини ако паднеме от порто!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
soilwork написа:Linky написа:Супер , ще мога да гледам Порто на живо - най-сетне , та даже няма да бият любимият ми отбор,ами 1 друг.
Оффф ,и аз се радвам че ще гледам Спортинг-отдавна им симпатизирам. Та даже ще бият и Левски-какво по-хубаво от това?![]()
Всички сме доволни

А инече Спортинг , ако паднат ще ти е още по-гадно обаче

САМО ЛЕВСКИ!
POPCORN написа:Гуу написа:POPCORN написа:абе срам ме от такива цскари като вас бе!какви глупости говорите тука бе.. със сигурност , ще сме последни ала бала.. ми като със сигурност ще сме последни ставайте от Левски и готово.. писна ми от вашето примиренческо поведение.и почнете идвате на мач , не само да ми пишете по форума и да ми давате съвети!
Няма примиренческо настроение, просто сме стъпили на земята, а не като едни други, които хвърчат в облаците и тръгват с голяма кошница "за да бият евроколоси". Какво според теб трябва да мислим и очакваме предвид състоянието на ЦСКА в момента ?
На всички ни е ясно, че от ЦСКА може да се очаква всичко, но трябва да бъдем реалисти - в момента отстъпваме и от трите отбора във всички показатели.
и кво като оастъпваме?А миналта година не остъпвахме ли?Голяма работа като сме последни. как го приемате все едно е края на света.не съм тръгнал за никъде аз!вие още не сте видели кой как играе и почнахте давате оценки..тоя ще ни жие ония , ще ни размаже.еми те и преди бешикаташ си бяха по-добри от нас ама за малко да ги остраниме нали..всички станахте голями ясновидци кой кога ще пада и ще бие!какво ми се тщфкате само..това е отиваме на мача и каквото стане...
Какво очакваш да кажем - к'ви са тея бунаци, ще ги изкъртим всичките, да му мислят противниците ни в следващата фаза ли ?
- aisogludingfioler
- Контакти:
Гуу написа:Интересното е това, че миналата година ЦСКА и Левски срещнаха двата римски гранда, а тази година лисабонски...еххх, ако можехме нашия противник да е Спортинг щеше да е екстра, ама късмет...
Само дето Порто не е от Лисабон. Колко имаш по география?
Само ме е яд -че няма да мога да отида на мачовете!! Дано се напълни стадиона! Друго си е да играеш пред пълни трибуни! 

- benquick
- Контакти:
VesMil написа:Koceto81 написа:Дано първия мач ни е с Рапид в София!
Ако тръгнем с победа,друго ще е само чувствието вече!
Най-лошия вариянт е гостуване на Порто или фесовете...можем
да се сринем тотално при тежка загуба на старта!
И аз мисля 4-6 точки трябва да се вземат!Не гледайте моментното
състояние!Тези мачове са нещо различно!!!
Забрави че Рапид ще ги биете или че ще вземете точка. Ще ви напълнят кошницата бъди сигурен в това.
Вие като направихте равен с тях къде сте сега а?Ритате си на село и ще ни гледате по ТВ

vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
Момци като отидете във Виена на Герхард Ханапи, не си купувайте бира.
Безалкохолна е и е абсолютна чорба.
Безалкохолна е и е абсолютна чорба.
- POPCORN
- Контакти:
Какво очакваш да кажем - к'ви са тея бунаци, ще ги изкъртим всичките, да му мислят противниците ни в следващата фаза ли ?
ми да не се тюфкате тука ..това очкавам..даже вече преначертахте къде ще биеме и къде ще падаме!то има 20 дена до мачовете вие вече знаете от кой ще паднем!това е жребият , такъв ни бил късмета.излизаме на терена играеме , ако сме последни последни...голяма работа това е футбол не война!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !