Какво се промени в играта на Левски Сф?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Re: Какво се промени в играта на Левски Сф?

Мнениеот Lord_Dexter » 10 авг 2010 00:45

Съдийте гледам здраво са се променили....ама нали това се целеше миналата година..... :twisted: :twisted:
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 10 авг 2010 00:51

Lord_Dexter написа:Съдийте гледам здраво са се променили....ама нали това се целеше миналата година..... :twisted: :twisted:

Хайдееееееееее, ето - появи се и първият за тази нощ Сашо Диков младши. :lol:

Потребителски аватар
bobby198
Контакти:

Мнениеот bobby198 » 10 авг 2010 01:00

Sofiaatowern написа:
Koragg написа:Абе я.........
Изображение

Сега, ако намериш един такъв анимиран аватар с изражението на Петков днес към 84-85 минута с Локо, ще си златен! :lol:

А то какво е било,че аз не можах да го гледам мача.
Изображение

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 10 авг 2010 01:02

Смени кафето,бате и ще ти кажа!

Потребителски аватар
bobby198
Контакти:

Мнениеот bobby198 » 10 авг 2010 01:04

Koragg написа:Смени кафето,бате и ще ти кажа!

:lol: :lol: :lol:
Изображение

placidus
Контакти:

Мнениеот placidus » 10 авг 2010 01:09

Това е един добър въпрос....отговора за мен е коплекс от много неща,но преди всичко ПСИХИКА.Какво имам предвид,преди всичко човек има нужда от мотивация и добро настроение за работа,знаете как е тези които работим,тя се създава от ръководство,треньор,колеги.Следва реализацията на това,до колкото е възможно,навременно плащане на заплати,добра тактика и познаване на фитболистите и т.н.И идва момента в който трябва да си видиш резултатите,смисъл победите,добра игра,вкарани голове и недопуснати такива.За пример миналата година срещу дебрецен,аз смятам че не бяхме толкова зле,но просто нямаше кой да вкара гол,както и допуснахме елементарни такива.В следствие на това,на тези слабости,с всеки изминал мач психиката на отбор,треньор,ръководство се сриваше.Резултатът е ясен,подобно беше положението и с БАТЕ предната година.Сега сме на обратния полюс,един нападател материализирва положенията,труда,на целия отбор и това оказва решаваща роля за психиката на всички....Това е супер,НО да не се заблуждаваме,има страшно много грешки и брак в отбора/не искам да изпадам в подробности за тях/,но има дух,настроение и желание за игра,в следствие на горе изброените.Както казва Ясен,нека гледаме положителното.В момента на другия полюс са ЦСКА,като цяло те не ме интересуват,но аз аз искам да виждам силни български отбори практикуващи добър футбол,така че им желая да се оправят по-бързо,както и другите.България над всичко!!
Успех на трите отбора в ЕКТ и по-малко омраза.

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 10 авг 2010 01:14

А то какво е било,че аз не можах да го гледам мача.

Тевия не успя да изчисти една много лесна топка от наказателното поле и Петков с обичайният си номер тръгна да му се кара, обаче тоя път извади едно... меко казано извънземно изражение, а онзи направо остана безмълвен - явно не е свикнал, ама ще свикне. Не съм се смял толкова на мач, жалко, че май няма никой да го анимира. :lol:

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 10 авг 2010 01:21

Ако не можете да цените добрите неща в отбора, поне се опитайте да не търсите лошите. Нека всички футболни терени в Бг се пълнят с добри футболисти, нека по трибуните да няма места.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 10 авг 2010 01:36

Какво се промени ?
1. За пръв път от доста години се направи селекция . Това го бяхме забравили , вече толкова време
2. За пръв път от 4 години Левски има треньор
3. Гарра Дембеле - той минава към първото , но това не е човек а някакъв терминатор. Не само в България , а в повечето балкански първенства няма по-добър играч. Това е ;)
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 10 авг 2010 01:38

Най-вече ние - публиката! :roll: :cry: :P :lol: ;)
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Левски”