Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
megan fox написа:Btovfan80 написа:Как така -"Какво искаш да кажеш?", не съм аз този, който винаги иска да си ги мерим!Давам ти статистика, в отговор на твоето твърдение, че ВЛ не е силно първенство!
До сега не си спомням да съм твърдял(лично аз), че примера е слаб шампионат, но аз и не гледам много често техни мачове, за да знам
На мен ми харесва футболът, който се играе на острова, достатъчно атрактивен е и има много голове!
П.С. И не на последно място - играят тримата най-можещи български футболисти!
Значи дай да се уточним, че явно не си ме разбрал правилно.
Аз не казвам, че ВЛ е слабо първенсто, а казвам, че НЕ Е най-силното и че Примера е по-силен шампионат от ВЛ! - това е.
А колкото до това, че там играели тримата най-добри българи... е не сме на световното, така че няма голяма полза от това, че играят във ВЛ! Виж, когато в испанската Примера имахме трима: Стоичков, Пенев, Сираков... беше различно и се класирахме за европейски и световни първенства! Ясно, че сегашното поколение е много по-слабо от предното, но е показателно, че предното, което бе по-силно игра в Примера, а не във ВЛ!!!
Mourinio написа:megan fox написа:Btovfan80 написа:Как така -"Какво искаш да кажеш?", не съм аз този, който винаги иска да си ги мерим!Давам ти статистика, в отговор на твоето твърдение, че ВЛ не е силно първенство!
До сега не си спомням да съм твърдял(лично аз), че примера е слаб шампионат, но аз и не гледам много често техни мачове, за да знам
На мен ми харесва футболът, който се играе на острова, достатъчно атрактивен е и има много голове!
П.С. И не на последно място - играят тримата най-можещи български футболисти!
Значи дай да се уточним, че явно не си ме разбрал правилно.
Аз не казвам, че ВЛ е слабо първенсто, а казвам, че НЕ Е най-силното и че Примера е по-силен шампионат от ВЛ! - това е.
А колкото до това, че там играели тримата най-добри българи... е не сме на световното, така че няма голяма полза от това, че играят във ВЛ! Виж, когато в испанската Примера имахме трима: Стоичков, Пенев, Сираков... беше различно и се класирахме за европейски и световни първенства! Ясно, че сегашното поколение е много по-слабо от предното, но е показателно, че предното, което бе по-силно игра в Примера, а не във ВЛ!!!
До по-тъпо заключение не можа ли да стигнеш, а когато Благой Георгиев, Владо Манчев и Мартин Петров играха в Примиера защо пак не можехме да се класираме за Световно или Европейскои какво от това ако Бербатов играеше в Примера, сигурно пак щяхме да станем 4-ти в света
само че ако направим международен турнир за контроли и поканим Малта, Люксенбург, Андора, Ферьорските острови, Замбия, Габон и Буркина Фасо. А пък тая Примера какво ми я хвалиш, най-тъпото първенство, Бундеслигата е много по-интересна, в Испания има 2 отбора дето купуват наред скъпи футболисти останалите не са им конкуренти и играят помежду си 2 пъти в годината, който бие става шампион, ебахти тъпото първенство, даже и дербитата вече не са им интересни.Най-добрите български футболисти не искат да отиват примерно в 5-я в Испания, а искат в 5-я в Англия, защото е много по-силен отбор и е в много по-интересно и гледано първенство, където не се гледат и чакат 2 мача в годината наречени ''Ел Класико'' направо да си направят едно първенство само двата отбора и да си играят помежду си!
Mourinio написа:До по-тъпо заключение не можа ли да стигнеш, а когато Благой Георгиев, Владо Манчев и Мартин Петров играха в Примиера защо пак не можехме да се класираме за Световно или Европейско
Mourinio написа:А пък тая Примера какво ми я хвалиш, най-тъпото първенство, Бундеслигата е много по-интересна, в Испания има 2 отбора дето купуват наред скъпи футболисти останалите не са им конкуренти и играят помежду си 2 пъти в годината, който бие става шампион, ебахти тъпото първенство, даже и дербитата вече не са им интересни.
Mourinio написа:Най-добрите български футболисти не искат да отиват примерно в 5-я в Испания, а искат в 5-я в Англия, защото е много по-силен отбор и е в много по-интересно и гледано първенство, където не се гледат и чакат 2 мача в годината наречени ''Ел Класико'' направо да си направят едно първенство само двата отбора и да си играят помежду си!
megan fox написа:Mourinio написа:До по-тъпо заключение не можа ли да стигнеш, а когато Благой Георгиев, Владо Манчев и Мартин Петров играха в Примиера защо пак не можехме да се класираме за Световно или Европейско
По-добре не се изказвай повече! И да, съвпадение или не, но когато ОТНОВО имахме българи в Примера ОТНОВО играхме на европейско! - това в Португалия през 2004-а! Така че пак си помисли!!!
През 2004 и преди нея, нямахме нито един българин в Примера, а в Англия и ШотландияMourinio написа:А пък тая Примера какво ми я хвалиш, най-тъпото първенство, Бундеслигата е много по-интересна, в Испания има 2 отбора дето купуват наред скъпи футболисти останалите не са им конкуренти и играят помежду си 2 пъти в годината, който бие става шампион, ебахти тъпото първенство, даже и дербитата вече не са им интересни.И отново се изказа неподготвен! Да Реал, може и да пазарят много играчи всяка година, но Барса разчита предимно на играчите от школата си!
Трансферите на Барса от последните 3-4 сезона:
Ronaldinho PSG € 32.250.000
Samuel Eto'o Mallorca € 27.000.000
Deco Porto € 21.000.000
Gianluca Zambrotta Juventus € 14.000.000
Eidur Gudjohnsen Chelsea € 12.000.000
Thierry Henry Arsenal € 24.000.000
Gabriel Milito Real Zaragoza € 20.000.000
Éric Abidal Lyon € 15.000.000
Yaya Touré Monaco € 12.000.000
Gerard Piqué Manchester United € 5.000.000
Dani Alves Sevilla € 34.250.000
Martín Cáceres Villarreal € 16.500.000
Aliaksandr Hleb Arsenal € 15.000.000
Seydou Keita Sevilla € 14.000.000
Keirrison Palmeiras € 14.000.000
Zlatan Ibrahimovic Inter € 68.000.000
David Villa Valencia € 45.000.000
да предимно на школата си разчита Барселона![]()
![]()
Код: Избери всички
Примера е в пъти по-добра от ВЛ - това, което е обект на спора. За Бундеслигата нищо не съм казвал, но след като я спомена да отбележа, че и тя е по-слаба от испанското първенство! Не си съгласен? - Това няма значение... със или без твоето съгласие Примера си остава най-силното първенство!
И това как го реши???защо телевизиите плащат най-много ТВ права за Висшата лига, а не Примерата?Сигурно са се объркали нещо, в голяма заблуда са нали, не знаят че най-интересното първенство е Примера...
Когато се правят сравнения м/у отбори винаги се гледа кой отбор колко и какви трофеи има! След като ще сравняваме 2 (или повече) първенства най-добрият фактор за сравнение са спечелените трофеи в ЕКТ! Е за нещастие на всички фенове на ВЛ и Бундеслигата във всички ЕКТ испанските отбори имат най-много трофеи!!! Чудно защо ли е така? Дали не е защото наистина Примера е най-силното първенство![]()
![]()
![]()
![]()
Виж кои отбори са ставали носители на КЕШ от Испания и кои от Англия, испанските отбори, които са печелили КЕШ са точно два, което потвърждава теорията, че в Испания играят само два отбора, докато от Англия са ставали освен Ливърпул и Манчестър също са печелили най-престижния трофеи отборите на Нотингам Форест и Астън Вила, финалисти в този турнир освен победители от Испания е бил единствено Валенсия, докато от Англия финалисти в ШЛ са били Лийдс Юнайтед, Арсенал и Челси, тук пак Висшата лига доказва, че винаги е била по-интересна и никога не е била доминирана през 98% от съществуването си от два отбора!Mourinio написа:Най-добрите български футболисти не искат да отиват примерно в 5-я в Испания, а искат в 5-я в Англия, защото е много по-силен отбор и е в много по-интересно и гледано първенство, където не се гледат и чакат 2 мача в годината наречени ''Ел Класико'' направо да си направят едно първенство само двата отбора и да си играят помежду си!
Ти колко само си наивен и/или ограничен! Нашите "звездички" се вълнуват само от 2 неща: ПАРИ и к*рви! Родните играчи предпочитат да отидат в 5-тия на Англия, отколкото в 5-тия на Испания, САМО ЗАЩОТО във ВЛ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ!!! Само заради това нещо! Всички до един са сребролюбци! Да не мислиш, че им пука колко е гледано първентвото и дали по ТВ-то ще ги гледат 110 милиона зрители, вместо 100 милиона (цифрите са примерни). - Не, 5 пари не дават за това, на нашите играчи им пука да получават колкото се може повече пари, а ако може и да са резерви в отборите си, че да не им се налага да РАБОТЯТ, за да си получават парите!!!
А колкото до ЕЛ КЛАСИКО... когато в света се появи по-добро дерби, което да предизвиква по-голям интерес ми се обади
А колкото до ЕЛ КЛАСИКО... когато в света се появи по-добро дерби, което да предизвиква по-голям интерес ми се обади!
Mourinio написа:
Трансферите на Барса от последните 3-4 сезона:
Ronaldinho PSG € 32.250.000
Samuel Eto'o Mallorca € 27.000.000
Deco Porto € 21.000.000
Gianluca Zambrotta Juventus € 14.000.000
Eidur Gudjohnsen Chelsea € 12.000.000
Thierry Henry Arsenal € 24.000.000
Gabriel Milito Real Zaragoza € 20.000.000
Éric Abidal Lyon € 15.000.000
Yaya Touré Monaco € 12.000.000
Gerard Piqué Manchester United € 5.000.000
Dani Alves Sevilla € 34.250.000
Martín Cáceres Villarreal € 16.500.000
Aliaksandr Hleb Arsenal € 15.000.000
Seydou Keita Sevilla € 14.000.000
Keirrison Palmeiras € 14.000.000
Zlatan Ibrahimovic Inter € 68.000.000
да предимно на школата си разчита Барселона![]()
![]()
Mourinio написа:Код: Избери всички
Примера е в пъти по-добра от ВЛ - това, което е обект на спора. За Бундеслигата нищо не съм казвал, но след като я спомена да отбележа, че и тя е по-слаба от испанското първенство! Не си съгласен? - Това няма значение... със или без твоето съгласие Примера си остава най-силното първенство!
И това как го реши???защо телевизиите плащат най-много ТВ права за Висшата лига, а не Примерата?Сигурно са се объркали нещо, в голяма заблуда са нали, не знаят че най-интересното първенство е Примера...
Mourinio написа:Виж кои отбори са ставали носители на КЕШ от Испания и кои от Англия, испанските отбори, които са печелили КЕШ са точно два, което потвърждава теорията, че в Испания играят само два отбора, докато от Англия са ставали освен Ливърпул и Манчестър също са печелили най-престижния трофеи отборите на Нотингам Форест и Астън Вила, финалисти в този турнир освен победители от Испания е бил единствено Валенсия, докато от Англия финалисти в ШЛ са били Лийдс Юнайтед, Арсенал и Челси, тук пак Висшата лига доказва, че винаги е била по-интересна и никога не е била доминаира през 98% от съществуването си от два отбора!
Mourinio написа:Реал М и Барселона без пари нямаше да помиришат европейски трофей, това няма какво да го коментирам, то се вижда къде дават луди пари за играчи, изобщо твърдението, че играчите отивали в Англия заради парите става смешно поради простата причина, че Барселона и Реал М само по тоя начин привличат играчи
megan fox написа:И пак каза голяма глупост! А английските отбори без пари какво помирисват? Май миришат само собствените си л*йна!!! Виж последните години кои английски отбори достигат до 1/2 финалите на ШЛ и виж какви дългове имат същите тези клубове! Също така виж какви заплати дават тези клубове! Запитай се защо имат тези дългове, а колкото до заплатите ще ти кажа защо в Англия дават такива заплати: за да могат да се мерят с Реал и Барса и да не отиват всичките най-добри играчи в Примера! Само затова го правят! Защото ВЛ по нищо друго не превъзхожда Примера, освен по заплатите! Всичките сребролюбци отиват в Англия, всичките любители на красивият, атакуваш футбол отиват в Испания! Не случайно Кака отказа да играе за Сити, въпреки заплатата, която му даваха арабите, а се нави за по-малка заплата да играе в Реал! А Робиньо напусна Реал, за да получава повече пари и отиде в Сити... - доста показателни трансфери, а не са само те!
Mourinio написа:megan fox написа:И пак каза голяма глупост! А английските отбори без пари какво помирисват? Май миришат само собствените си л*йна!!! Виж последните години кои английски отбори достигат до 1/2 финалите на ШЛ и виж какви дългове имат същите тези клубове! Също така виж какви заплати дават тези клубове! Запитай се защо имат тези дългове, а колкото до заплатите ще ти кажа защо в Англия дават такива заплати: за да могат да се мерят с Реал и Барса и да не отиват всичките най-добри играчи в Примера! Само затова го правят! Защото ВЛ по нищо друго не превъзхожда Примера, освен по заплатите! Всичките сребролюбци отиват в Англия, всичките любители на красивият, атакуваш футбол отиват в Испания! Не случайно Кака отказа да играе за Сити, въпреки заплатата, която му даваха арабите, а се нави за по-малка заплата да играе в Реал! А Робиньо напусна Реал, за да получава повече пари и отиде в Сити... - доста показателни трансфери, а не са само те!
Да за тебе всичко е глупост, когато се чудиш какво да измислиш, не си виждаш глупостите дето ръсиш, даже не можеш да спориш нормално и пускаш някакви лафчето дето са типични за едно лапе, няма какво да споря с теб повече, по-добре да говоря на стената, по-съществен спор ще стане
megan fox написа:Mourinio написа:megan fox написа:И пак каза голяма глупост! А английските отбори без пари какво помирисват? Май миришат само собствените си л*йна!!! Виж последните години кои английски отбори достигат до 1/2 финалите на ШЛ и виж какви дългове имат същите тези клубове! Също така виж какви заплати дават тези клубове! Запитай се защо имат тези дългове, а колкото до заплатите ще ти кажа защо в Англия дават такива заплати: за да могат да се мерят с Реал и Барса и да не отиват всичките най-добри играчи в Примера! Само затова го правят! Защото ВЛ по нищо друго не превъзхожда Примера, освен по заплатите! Всичките сребролюбци отиват в Англия, всичките любители на красивият, атакуваш футбол отиват в Испания! Не случайно Кака отказа да играе за Сити, въпреки заплатата, която му даваха арабите, а се нави за по-малка заплата да играе в Реал! А Робиньо напусна Реал, за да получава повече пари и отиде в Сити... - доста показателни трансфери, а не са само те!
Да за тебе всичко е глупост, когато се чудиш какво да измислиш, не си виждаш глупостите дето ръсиш, даже не можеш да спориш нормално и пускаш някакви лафчето дето са типични за едно лапе, няма какво да споря с теб повече, по-добре да говоря на стената, по-съществен спор ще стане
О извинявай, О "Велики" мислителю! Не видях да отговоряш на нито един от въпросите ми! Не видях да оборваш нито един от примерите ми!!! Знаеш ли кои правят така, като теб? - Тези, които нямат какво да кажат, но се чудят как да се измъкнат от спора, без да признаят, че губят!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост