Петър Василев - коментатор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Петър Василев - коментатор?
аз реших проблема за себеси гледам мачовете по ARD
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
jindo написа:sl321 написа:Погледнете примерно ARD и ZDF които са свободни телевизии с какво качество предват и ще разберете за какво говоря.( тук не става въпрос за HD а за много по добро качество на SD от предлаганото от БНТ).
Качеството е супер и е кеф да се гледа ХД, но... това "свободно" удоволствие струва 17евро месечно на телевизор + 5евро на радиоприемник. Това го пиша и за другите мрънкачи, които веднага скочиха при предложението да се въведе и в България такса за националната телевизия.
При мен няма разлика в качеството.На цифрова тв съм.Ако има значение какъв е приемника..LED 7 серия на самсунг фул ХД
@TPAtkov - всички германски телевизии имат HD версия и съответно са по-добре от БНТ, сигналът не прекъсва и коментарите са добри. Не разбрах защо си цитирал моя коментар, но все пак се надявам да съм изяснил какво имам предвид под "качетсвото е супер".
Кашчей написа:Лично на мен ще ми е много интересно, ако всички критикари от тук ги сложат пред микрофона в някое студио и да трябва 90 минути да говорят само умни и смислени неща...как ли ще се справят?!
Еми няма да се справят. То е повече от ясно... И тохгава аз и хора като Петър Василев, Ибришима, и другите ще се смеем с глас...
Понеже българина разбира от всичко и плюе по всички....
Иначе за тембъра и темперамента- еидн интересен факт- когато някой коментатор вика, емоционаелн е, крещи гооооллл- като латино коментаотрите по време на попадение- следват редица от псувни- какъв бил, защо викал, бил пристрастен на какъв се правел и т.н,...
Когато някой коментира спокойно, защо не бил вкарвал емоция, защо не бил викал- щели са да заспят,....
Когато някой коментира това което се случва на терена, защо бил коментирал това и сами щели да го видят...
Когато някой изкаже мнение, сподели статитскита, факти и т.н- защо бил дрънкал глупсоти, а не говорел какво става на терена...
Смятам, че оттук нататък няма какво повече да се каже..
-
- Контакти:
Морски след СП ще бачкаш ли пак за БНТ 

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
jindo написа:sl321 написа:Погледнете примерно ARD и ZDF които са свободни телевизии с какво качество предват и ще разберете за какво говоря.( тук не става въпрос за HD а за много по добро качество на SD от предлаганото от БНТ).
Качеството е супер и е кеф да се гледа ХД, но... това "свободно" удоволствие струва 17евро месечно на телевизор + 5евро на радиоприемник. Това го пиша и за другите мрънкачи, които веднага скочиха при предложението да се въведе и в България такса за националната телевизия.
Кое свободно удоволстие струва 17 евро на месец? Аз ти говоря че ZDF и ARD можеш да гледаш абсолютно свободно стига да насочиш антената към съответния спътник.Отделно при подходящ приемник можеш абсолютно свободно да си гледаш поне 10 HD телевизии които излъчват светоното първенство. И по какъв критерии се говори че качатвото на БНТ ( SD сигнала) е добър? Какъв е този формат на картината?Да не говорим за самата картина.( на кинескоп не се усеща) Аз гледам чужди телевизии и си плащам цената за това ( сателитно оборудване ) но това не ми пречи да си кажа мнението за качеството на БНТ.... и пак искам да сравним общото представяне на ДИЕМА на европейското и сегашното на БНТ ... за западните трелевизии не говоря защото нямат допирни точки просто.
Но другото интересно все пак за мен е : Какво печелим българските зрители от това че българските коментатори присъстват на мачовете а не коментират от студиото в София?
AnalBreaker написа:Морски след СП ще бачкаш ли пак за БНТ
Едва ли...
Защо питаш?
jindo написа:@TPAtkov - всички германски телевизии имат HD версия и съответно са по-добре от БНТ, сигналът не прекъсва и коментарите са добри. Не разбрах защо си цитирал моя коментар, но все пак се надявам да съм изяснил какво имам предвид под "качетсвото е супер".
При мен, качеството на картината е еднакво и на ZDF и на К1 и ДА добро е, но не съм съгласен, че не прекъсва, защото след като тук прекъсна, веднага превключих на ZDF или ARD беше(не помня точно къде даваха мача..и на RAI1 също), но и там нямаше картина...дори скрийн-а с човечето , което върти а ла пиоли го нямаше, а просто черен екран
MORSKI написа:Кашчей написа:Лично на мен ще ми е много интересно, ако всички критикари от тук ги сложат пред микрофона в някое студио и да трябва 90 минути да говорят само умни и смислени неща...как ли ще се справят?!
Еми няма да се справят. То е повече от ясно... И тохгава аз и хора като Петър Василев, Ибришима, и другите ще се смеем с глас...
ДА АМА НА МЕН НЕМИ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА, И АЗ НЯМАМ ПРЕТЕНЦИИ ДА СЪМ ПРОФЕСИОНАЛИСТ. Това е голяма разлика. И когато на потребителя нещо не му харесва се взимат мерки, а не да сменя канала. Аз канал 1 не гледам, ама ми удържат данък за тях.
На булсатком съм и мачовете са само по канала,няма ARD RTL и тн.
sin_fen написа:MORSKI написа:Кашчей написа:Лично на мен ще ми е много интересно, ако всички критикари от тук ги сложат пред микрофона в някое студио и да трябва 90 минути да говорят само умни и смислени неща...как ли ще се справят?!
ДА АМА НА МЕН НЕМИ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА, И АЗ НЯМАМ ПРЕТЕНЦИИ ДА СЪМ ПРОФЕСИОНАЛИСТ. Това е голяма разлика. И когато на потребителя нещо не му харесва се взимат мерки, а не да сменя канала. Аз канал 1 не гледам, ама ми удържат данък за тях.
На булсатком съм и мачовете са само по канала,няма ARD RTL и тн.
След като нямаш претенциите да си професионалист в нещо и няма да можеш да се справиш- не го коментираш...
Понеже затова сме на този хал- тъй като се навъди със "специалисти" в нашата страна...
Неведнъж съм го казвал, ако не можеш да си оправиш климатика, колата, хладилника, ако не можеш да се излекуваш от болест, да се защитиш в съда- не псувай и не нареждай- лекарите, юристите, инженерите, механиците и т.н...
Последна промяна от MORSKI на 21 юни 2010 18:45, променено общо 1 път.